Şimdi Ara

DİL ÖĞRENİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dil eğitimine küçük yaşta başlanmalı bence.. Çocuklarınıza ya da kardeşlerinize bu konuda destek olabilirsiniz. Ben kardeşim için güzel bir uygulama aldım size de önereyim çünkü biz faydasını gördük. 1 Ocak - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 4-12 yaş arasındaki çocuklar için online İngilizce okulu Novakid'de tüm aboneliklerde %20 indirim ve +1 ders hediye fırsatı sunuyorlar. Bakın isterseniz sizin için faydalı olabilir.

• Kesinlikle dil öğrenimine küçük yaşta başlanmalı. Ben de kızıma Flalingo Kids’ten eğitim aldırıyorum. Ders süreleri tam ideal ve sıkılmadan ekrana odaklanabiliyor şu an. Eğitmenlerde ilgili ve dersler eğlenceli geçtiği için zorlanmadan öğreniyor. Şimdiden başlamamız iyi oldu ya ileride dil öğrenme problemi yaşamayacak diye düşünüyorum. Tavsiye ederim

• Proactivenglish : Online İngilizce Kursu, Birebir İngilizce, Pro Active English 

Online İngilizce kursunu iki şekilde alabilirsiniz: 

Birincisi; kendi kendinize eğitim materyalleri üzerinden çalışarak. 

İkincisi; birebir, canlı, interaktif ve kişiye özel İngilizce ders alarak. 

Bilgi almak için tıklayın : https://www.proactiveenglish.com.tr/bilgi-al 

https://www.proactiveenglish.com.tr/ 

#proactivenglish #talkmoresmilemore #onlineingilizce #ingilizcekursu #proactiveenglishpractice #ingilizcekursonline #ingilizce #ingilizcekelime #ingilizceöğreniyorum #ingilizceders #ingilizceders #ingilizcevideo #ücretsizingilizce #birebireğitim #birebiringilizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Malta Dil Eğitimi
    4 yıl önce açıldı
    Avustralya dil okulları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.