Şimdi Ara

Dil Öğrenme Programı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc başında fazla oturan(film izleyip,surf yapmak) biriyim.Günde 2 film izlediğimi hesaba katarsak 5 saat pc başındayım.Fakat artık vaktimi sadece film izleyerek harcamak istemiyorum.Şimdi öyle bir program istiyorum ki.

1.Açık kaynak kodlu olacak(hazırladığım kelimeleri database'ine ekleyip bana soracak)
    2.Uyarı sistemi dakikalık veya saatlik olacak(yani her 2 dakikada bir ekrana o kelimeyi ve türkçesini getirecek)
    3.Film izliyor olacağım için; uyarının tüm ekranı kapatıp dank diye karşıma getirmesini istiyorum.

Fazla şey istiyor gibi görünüyorum.Vaktinde böyle bir program bulmuştum.Kaybettim.Ama sonra çok aradım bulamadım.Şimdi bir sürü alternatifini buldum.Ama film izlediğim için gelen uyarılar arka planda kalıyor.Böylelikle kelimeleri göremiyorum.Teşekkürler

• cevap versenize oğlum.
  • allahım yarabbim bana cevap veren yok.eğer bana cevap vermezseniz yarın mahkemeye dilekçe verip bu siteyi kapattıracağım.tüm üyelerde ergenokon üyesi olmakla yargılanır duyduk duymadık sonra ağladık demeyin.
  • Selam adım mehtap etilerde oturuyorum.şu anda bodrum sahillerine parkettiğim hamır jipimin içindeki laptop'umdan mesaj yazıyorum.180 boyunda sarışın,yeşil gözlüyüm.doktor,mimar ve avukatım.nişantaşında 25 tane müstakil evim var.gece gündüz çalışarak bakacağım fakir erkekler arıyorum.Bu başlığa kim mesaj yazarsa bu erkek o erkek olacaktır.
  • bu 14 şubatta bir ben mi yanlızım

• bence hadi bilgisayardan kalk da git ingilizce kitap falan oku

ondan sonra her bilgisayara oturduğunda bana özel mesaj at, ben uyarırım seni kalk çalış ne oyalanıyon burda diye. programa gerek yok,uğraştırma şimdi kimseyi
  • ya ceylaniko yavuklunla bayramınızı kutlayacağınız şu saatlerde burada bana mesja yazdığın ve böyle ulvi bir görevi yapmayı taahüt ettiğin için sana müteşekkirim.Gönül tabii programla,makineyle,robotla değilde insanla çalışmak istiyor ama eloğlu endüstri devrimini babasının hayrına yapmadı dimi.Zaten şu ekonomik krizde parasız,pulsuz,işsizim açıkçası sana ayıracak bütçem yok.Eğer beleşe bu hizmeti sunuyorsan annemin bu haftaki mukabelesini sana ithaf etmek için kulis yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek_avcısı -- 14 Şubat 2009; 19:03:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince Öğrenme Kaynakları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inekçim,insanlık öldü mü yaa. beleş tabii ki,ayıp ettin şimdi
  • tençu.

eneee cek sıparov yeni farkettim.makyajına hastayım.ilerde rockstar olursam sahne makyajımı o ekipteki makyöze havale edicem.yanlız jack sparov'dan daha başarılı bir karakter varsa o'da edvard'dır.makas kullanma yeteneği vakko'da çalışan 22 yıllık terzi reşit amcamdan daha iyi.ama gelgörki zavallımı şato'da inzivaya hapsetmişler.kemal sunal filmlerinde ağlayanlar gibi duygu yüklü olmuştum o filmi izleyince.
  • her halini seviyorum coniminn. imzamdaki de o gerçi bazen kendine yakışmayan tarzlara da giriyo ama olsun. karizma adam

neyse daha fazla uzatmayalım yoksa şikayet yiycez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.