Şimdi Ara

Dil Öğrenmek için WaT vs Yurt İçinde Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngilizce düzeyim fena değil fakat yeterli değil. İelts için kendimi geliştirmek istiyorum. Üniversite son sınıfım ve son WaT yapma şansım. Fakat WaT da ingilizce gelişmediğine dair çok yazı okudum. İşten kaçmam zaten burada da amelelik yapıyorum bu yüzden abd de köpek gibi çalışmaya ağlayıp sızlanmam. Fakat o kadar para ödeyip verim alamamaktan korkuyorum. Siz ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en mantıklısı wat. Koyduğun parayı fazlasıyla geri alabilirsin. Bedavaya ingilizce pratik yapma şansı yakalarsın. Tekrar o topladığın parayla amerikada 6 ay dil okuluna gittin krallar gibi öğrenir gelirsin.
  • Hocam calisacagin yerde us vatandasini birak orada yasayan biri bile olmayacak neredeyse senin gibi insanlarla pratike okaysen parani kazanirsin bir sekilde kolay zaten bir de su siralarda vizeden red yeme sansin var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ne yapabilirim bilmiyorum. Kurslara hiç güvenim yok. Malum dershaneci mantığında hepsi. Evde bir yere kadar kendimle oluyor...

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Acikcasi insanin gercekten istediginde caba gosterdiginde yapamayacagi sey yok evde duzenli belirli bir program icinde calisirsaniz cok rahat halledersiniz yine de isini iyi yapan birkac yer var oralari deneyebilirsiniz fakat bence once bir program hazirlayip kendi basiniza deneyin yardim lazim olursa da elimden geldigi kadar yardim ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wat size dil öğretmez. Sandığınız kadar öğretmez yani. Sadece size sizin gibi hatta sizden kötü durumda olan Avrupa'nın kıçı kırık ülkelerinden gelen veya Asya ulkerinden gelen kişilerle a2-b1 düzeyinde günlük pratik yapma imkanı sağlar. Göçmenlerle ve bol bol Türkle bir arada olacağınız için bu konuda hayal kırıklığı yaşarsınız.
    Gittim oradan biliyorum.
    Edit: gitmeyin demiyorum. İmkanın varsa KESİNLİKLE wat yapın. Muhteşem bir deneyim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 17 Temmuz 2019; 11:37:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Deneyim kesinlikle önemli ama önceliğim dil. Bu yüzden farklı yol bakacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.