Şimdi Ara

DİL SINAVI (LYS-5) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizceme güveniyordum ama sınavda bir şey yapamam dedim öylesine deneyim olsun diye girdim. Bu Sıralamalarla iyi-kötü bir yerlere girilir mi ? tercihrobotu'nda Eskişehir, konya Alman Dili ve Edb. gözüküyor ama gelir mi başka üni ve bölüm ?

Y-DİL-1 33009
    Y-DİL-2 32633
    Y-DİL-3 30627
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

İngilizceme güveniyordum ama sınavda bir şey yapamam dedim öylesine deneyim olsun diye girdim. Bu Sıralamalarla iyi-kötü bir yerlere girilir mi ? tercihrobotu'nda Eskişehir, konya Alman Dili ve Edb. gözüküyor ama gelir mi başka üni ve bölüm ?

Y-DİL-1 33009
    Y-DİL-2 32633
    Y-DİL-3 30627

Puan olarak %30 kadar yukarıları yazın gelir mutlaka. Boş kalan bölümler oluyor çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

quote:

İngilizceme güveniyordum ama sınavda bir şey yapamam dedim öylesine deneyim olsun diye girdim. Bu Sıralamalarla iyi-kötü bir yerlere girilir mi ? tercihrobotu'nda Eskişehir, konya Alman Dili ve Edb. gözüküyor ama gelir mi başka üni ve bölüm ?

Y-DİL-1 33009
    Y-DİL-2 32633
    Y-DİL-3 30627

Puan olarak %30 kadar yukarıları yazın gelir mutlaka. Boş kalan bölümler oluyor çok.

Sıralamaya göre yapmayayım mı yani ? Ya da ek tercihlerle mi gelir diyorsunuz ? Mesela iyi bölümler benim en fazla 5k üstümde gözüküyor. Bunların gelme olasılığı nedir ?

• quote:

quote:

quote:

Y-DİL-1 33009
    Y-DİL-2 32633
    Y-DİL-3 30627

Sıralamaya göre yapmayayım mı yani ? Ya da ek tercihlerle mi gelir diyorsunuz ? Mesela iyi bölümler benim en fazla 5k üstümde gözüküyor. Bunların gelme olasılığı nedir ?

Dürüst olmak gerekirse 5k oynaması çok zor. Ama yazmakta fayda var 5k üstü olanları filan yazın mutlaka gelmez diye bi şey yok

• evet arkadaşlar kafamda seçim için bir şeyler oluştu. önceliği ts puanıma vererek türk edebiyatını üst sıralara yazacağım ama formasyon sıkıntısı yaşarsak diye dilden şu bölümleri yazmayı düşünüyorum sizce durum ne olur?
    Dil 1 Sıralamam: 14.970
    Dil 2 Sıralamam: 15.671

Namık Kemal Ünv. (Tekirdağ) (ingiliz dili ve edebiyatı) başarı sırası: 14600
    Namık Kemal Ünv. (Tekirdağ) (fransız dili ve edebiyatı) başarı sırası:31.200
    İstanbul Ünv. (çağdaş yunan dili) başarı sırası: 17.100 -dil2-
    İstanbul Ünv. (latin dili) başarı sırası: 17.200 -dil 2-
    İstanbul Ünv. (eski yunan dili) başarı sırası: 25.300 -dil2-
    Namık Kemal Ünv. (Tekirdağ) (alman dili) başarı sırası: 28.100
    Trakya Ünv. (Edirne) (çağdaş yunan dili) başarı sırası: 39.000 -dil2-
    Namık Kemal Ünv. (Tekirdağ)(fransız dili ve edebiyatı iö) başarı sırası: 36.000
    Namık Kemal Ünv. (Tekirdağ)(alman dili ve edebiyatı iö) başarı sırası: 33.400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilblink -- 4 Temmuz 2013; 6:58:57 >

• eeeeee tercihlerinizi yazın da görek mübarekler
  •  DİL SINAVI (LYS-5)

bu puan ve sıralama ile istanbul içinde hangi bölüme girilebilir? Daha doğrusu bir yeri tutar mı?
  • Boğaziçi çeviribilim
    Boğaziçi batı dilleri
    Galatasaray fransız dili ve edb.

İlk 3 tercihim böyle %90 gs olur. Sıralamam 1090
  • 489 puan ve 1097. sıradaydım İstanbul Üni. Mütercim tercümanlık kazandım. Üstteki tercihim Galatasaray 489 virgül ile kapatmış virgülden kaçırdım. Kız arkadaşım 680. sıradaydı 499 puanı vardı, boğaziçi batı dilleri edebiyatı 500'le kapatmış o da kaçırdı
  • Sakarya üniversitesi İngilizce öğretmenliği kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Sakarya üniversitesi İngilizce öğretmenliği kazandım

her yerde sakarya üni yazıcam diyordun.

Tutturmuşun demek hayırlı olsun

Ben de İstanbul Üniversitesi İNgilizce Öğretmenliği. Hacettepe 0.002 puanla kaçtı

• quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Sakarya üniversitesi İngilizce öğretmenliği kazandım

her yerde sakarya üni yazıcam diyordun.

Tutturmuşun demek hayırlı olsun

Ben de İstanbul Üniversitesi İNgilizce Öğretmenliği. Hacettepe 0.002 puanla kaçtı

Evet çok mutlu oldum beklemiyordum tutturmayı İstanbul Üniversitesi de çok güzel hocam Allah gönlüne göre versin

• Var mıdır Kocaeli de İngilizce Öğretmenliği kazanan?
  • Ölmüş burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ölmüş burası

şimdi farkına vardım, aynı okula çıkmışız la
  • Hooort. Şuan 2 senelik bi ünideyim,lys5 girmek istiyorum fakat ek puan olayı ne kadar dezavantajlı?
  • yeni konu mu açsak naapsak,eski dilciler kazanmışlar burayı da böyle bırakmışlar.
  • @Sir Maximus

Ben eğer varsa sorularınızı cevaplayabilirim arkadaşlar

@Kaancer

Hangi bölümü hangi ili istediğine bağlı dostum. Ama en fazla 500 puan alabilirsin onu net şekilde söyleyebilirim Bana kalırsa dezavantajı baya çok ama. Çünkü dilcilerin ortalaması çok yüksek oluyor genellikle. Okul puanıyla 100-200 kişi yükselmek bile başarı sayılır. En az 3-4 bin kişi geriye atar gibi geliyor
  • MaceWindu kullanıcısına yanıt
    hocam dershaneye gidemeyecem,zaten hiç gitmedim de.
    daha sonra zamanı geldiğinde lys-5 2014 için de bi konu açıcam ama,şimdi de soruyum yeri gelmişken,
    lys-5 için ingilizce için kitap tavsiyeleriniz nelerdir?

çalışıp başarılı olan arkadaşlardan da bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

hocam dershaneye gidemeyecem,zaten hiç gitmedim de.
    daha sonra zamanı geldiğinde lys-5 2014 için de bi konu açıcam ama,şimdi de soruyum yeri gelmişken,
    lys-5 için ingilizce için kitap tavsiyeleriniz nelerdir?

çalışıp başarılı olan arkadaşlardan da bekliyorum.

Bence çok iyi yapıyorsun gitmemekle. Ama evine yakın bi yerlerde sadece ygs için kayıt olabilirdin faydalı olurdu yine de. Sen bilirsin tabi son söz sende.

Okuma kitabı olarak mı yoksa ders kitabı olarak mı soruyosun?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.