Şimdi Ara

Dil Türkçe Konuşmalar Korece(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler uzun zamandır forumda olamıyordum arada bakıp geçiyordum biraz araştırma yaptım kendi çabalarımla dosyaları falan karıştırdım fakat bulamadım. Sitede daha önce açılmış mı bilemiyorum ona da baktım onu da bulamadım. Benim isteğim çoğu streamde görüyorum dota olsun lol olsun adamların dilleri hep korece ve gerçekten çok zevkli :) Konuşmalar olsun ses efektleri olsun. Aranızda bu olayı bilen mutlaka vardır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

• Riot Games / League of Legends/Rads/system'e gir sonra locale.cfgyi aç orda tr_tr yi , ko_KR yap yalnız dilde korece o luyor.
  • Hocam bunun başka bir çözümü yok mudur yahu? Dil korece kasar bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XionBlue

Hocam bunun başka bir çözümü yok mudur yahu? Dil korece kasar bizi

Bildiğim kadarıyla yok
  • tr_tr hem menü hem dil olabilir şöyle düşünelim tr_kr yap dene olmadı ko_tr yap dene mobil olmasam ben deneyip söylerdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki adamlar nasıl yapıyorlar ki acaba? dil ingilizce konuşmalar yabancı acaba şey yapsak olurmu Kr_kr yapıyoruz ya ordan bir tanesini tr yapsak?
  • quote:

peki adamlar nasıl yapıyorlar ki acaba? dil ingilizce konuşmalar yabancı acaba şey yapsak olurmu Kr_kr yapıyoruz ya ordan bir tanesini tr yapsak?

istiyorsan dene bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce vs Almanca
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçimi okumuşsun
  • quote:

peki adamlar nasıl yapıyorlar ki acaba? dil ingilizce konuşmalar yabancı acaba şey yapsak olurmu Kr_kr yapıyoruz ya ordan bir tanesini tr yapsak?

yazdım ya yukarıda niye beni takmıyorsunuz :)

• HITCHER kullanıcısına yanıt
    mesajı postladıgımda gördüm ben senin yazdıgını deniyorum şuan hocam fakat hata veriyor login startup falan şöyle düşündüm ben acaba benim pc de kore dil paketi yok dedim güncellemeden indiriyorum öyle deniyecegim bakalım saçma olabilir ama
  • Böyle bir sey var . Google a yazip arastirmani öneririm cünkü nerden aldigimi bende bilmiyorum 1 ay önce yapmistim , belirli dosyalari indirip ismini filan degistiriyordun. Fakat her guncelleme sonrasi 400 MB kitleniyor.

• Jean on Throne kullanıcısına yanıt
    2 gündür araştırıyorum fakat hiç bulamadım sorun bende mi acaba
  • quote:

mesajı postladıgımda gördüm ben senin yazdıgını deniyorum şuan hocam fakat hata veriyor login startup falan şöyle düşündüm ben acaba benim pc de kore dil paketi yok dedim güncellemeden indiriyorum öyle deniyecegim bakalım saçma olabilir ama
    Ben de istiyorum böyle bir şey bir yolunu bulursan yazarsın
  • İngilizce anlatımı redditte var ama dosyaları bozarsa karışmam ona göre riskleri alın

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/23oafv/changing_your_ingame_sounds_to_korean/

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalky

Ben de istiyorum böyle bir şey bir yolunu bulursan yazarsın

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_85176853/f_//tm.htm#85176853 bıyır.
  • Lagras kullanıcısına yanıt
    Hoçam çok sağolasın hallettim yaptım çokta hoş oldu yardımın için teşekkür ederim.
  • XionBlue kullanıcısına yanıt
    Demistim dostum var diye , gule gule kullan . Fakat her yama guncellemesinde 400 MB indiriyor ve acilmiyor. En bastan kore dilini indirmek zorunda kaliyorsun :(

• forum.donanimhaber.com/m_83837861/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyer darXouL

forum.donanimhaber.com/m_83837861/tm.htm
    Güzel oldu da 1 kill alıyorum pentakill diyor :D hahah :D
  • quote:

Güzel oldu da 1 kill alıyorum pentakill diyor :D hahah :D

Daha guzel her zaman penta sesi duymak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.