Şimdi Ara

dilciler baksın(400puan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar 12.sınıf dil öğrencisiyim başarılı olduğumu düşünüyorum fakat bu dil sınavı puanlama sistemi vs nası çalışıyo hiç anlamadım dilden girmiş varsa yada bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilirmi 400 puan almak kolaymıdır?

• 30-60 arası diploma notundan gelecek. 200 puan tyt'den gelecek. 120 soru. 300 puan İngilizce sınavından gelecek. 80 soru. Deneme çözüp aldığın puanı hesaplayabilirsin.
  • netlerini söyler misin?
  • ayt den yaptığım en yüksek net 57 şuana kadar diploma puanımda muhtemelen 78 tytdende şuanda 250 civarlarında alıyorum
  • kaç netin vardı peki?
  • maşallah daha ne yapıcan :D ben o kadar türkçe yapamam ama gerisini yaparım gibi
  • Siralamaniz 2k falan sanirim baya iyi.

Benimde ing suan 68 70 arasi tyt turkce 26 mat 18 sos 10 bu civarlarda Boğaziçi istiyorum ya ama az çalışıyoum kendime güveniyorum ne yapabilirim

Bu arada sinavda tam performans gösteremedim derken süremi yetismedi ? Cok mu zor
  • seydahan S kullanıcısına yanıt
    57 net icin B1 veya B2 seviyesinde olsak yeter mi sence hocam?
  • sizce en çok neya çalışmalıyım grammerda tüm konuları iyi kötü biliyorum ama hala yanlışlarım oluyo bundan dolayı grammer çalışmya yanındada reading çalışmayaözen gösteriyorum fakat sizce neye çalışmalıyım çoğunlukla
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    yeterli fakat grammer konularında çok kaybın olmasın ve kelime bilgin olsun biraz
  • Hocam sıralamanız kaçtı?
  • cloze testte en sıkıntı yaşadığım şeydir
  • Dilden sınava giriyorsanız tavsiyem bu sene gidip görüp yatay geçiş yapıcak biri olarak 360 ile 370 arası bölümleri yazmayın tabela üniversiteleri özellikle devletten bahsediyorum aksi halde eğitimi kalitesiz yer de adam sana muafiyet sınavında çok değişik şeyler sorup üstüne makale bilmiyorsundur makale yazmayı sana öğretmez kaliteli yerler 380 390 puan arası bunun altında ise puanınız tercih bile yapmayın.

dilciler baksın(400puan)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.