Şimdi Ara

Dilimden ameliyat oldum.[İkinci Ameliyatı Oldum.(Aşağıda)](Dil bağı olanlar baksın derim.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
29.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

evet aynen o.

tırsıyorum

kesmeden önce iğne yaparken acıyormu???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

evet aynen o.

tırsıyorum

...

yok be iğne çok ince yanağın derinliklerinden yapıyor en arkadaki dişinin olduğu bölge onu bile hissetmiyorsun eğer dişçinin eli hafifse.. ayı gibi olanlar var ama iğne ince olduğu için pek fark etmiyor çimdik at aynı acı

• quote:

o dil bağı kesiliyormu yaw???
    bende r leri söyleyemiyorum onun yüzünden. bendemi kestirsem acaba???
    ...

nedir bu her mesajının altına ... koyma hevesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

quote:

...

... koyucu bir insanım napim...

@gespenstfahrer cesaretimi toplarsam kestiririm bende bu yaz
    ...
  • quote:

quote:

quote:

...

...

eğitim öğretim yılı başlamadan kestir kızlara karizmayı çizdirme

• quote:

quote:

quote:

quote:

...

...

eğitim öğretim yılı başlamadan kestir kızlara karizmayı çizdirme

eğitim öğretim bitti ya problem olmaz

üniversiteye gitmezsem tabi
    ...

• quote:

quote:

evet aynen o.

tırsıyorum

...

gespenstfahrer yanaktan demiş ama bana dil bağının kökünden yaptı (kökünden dediğim biraz yanından tabi ) neredeyse hiç acı hissetmedim kendine cimcik at daha fazla acır yani keserken de fazla acımıyor ama sonradan uyuşturucunun ağrısı geçti mi sızlamaya başlıyo tabi az konuşursan ağzını hareket ettirmezsen filan pek fazla acımıyor dayanılmayacak bir acı değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

quote:

evet aynen o.

tırsıyorum

...

gespenstfahrer yanaktan demiş ama bana dil bağının kökünden yaptı (kökünden dediğim biraz yanından tabi ) neredeyse hiç acı hissetmedim kendine cimcik at daha fazla acır yani keserken de fazla acımıyor ama sonradan uyuşturucunun ağrısı geçti mi sızlamaya başlıyo tabi az konuşursan ağzını hareket ettirmezsen filan pek fazla acımıyor dayanılmayacak bir acı değil yani.

son anda fark ettim ben aynı anda 20 lik diş ameliyatı olduğum için oradan da yapılmıştı. şimdi hatırladım hem dil bağının biraz altından, hemde yanaktan.
    netlik getirdim umarım

• quote:

Arkadaşlar bu sabah dilimden ameliyat oldum.Nerdeyse herkeste olan dili damağa bağlayan zarı kestiler.Bu yaşıma kadar kestirmedim küçükken korkmuşum bu yaşıma kadar da ilgilenmemiştim. Beyaz gibi r leri boğazdan söylüyodum şimdi normal söyliyebilicem diye düşünüyorum.Doktor ilk başta iğneyle uyuşturdu sonra jiletle tak tak tak vuraraktan kesti .Uyuşturucunun etkisi geçmemişken iyiydi ama şu an dehşet ağrıyor.Konuşmaya çalışınca dehşet bir ağrı giriyor bu ağrı normal midir arkadaşlar doktor o kadar dayanılmayacak bir şey değil ama eğer fazla ağrı olursa ağrı kesici al dedi fakat bir şey yemediğim için ilaç da alamıyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

bende söyleyemiyorum, bu ameliyat hakkinda bilgi verirmisin.

• @neXuiz

Hocam aslında ameliyat denemez.Küçük bir işlem.İlk başta uyuşturucu vuruyorlar ağzına sonra jiletle alıyorlar o zarı.Uuyşturucunun etkisi geçtikten sonra biraz ağrı yapıyor ama dayanılmayacak kadar değil.Çok basit bir işlem.

@gespenstfahrer

@CdrcX
    Sağol hocam.
  • quote:

@neXuiz

Hocam aslında ameliyat denemez.Küçük bir işlem.İlk başta uyuşturucu vuruyorlar ağzına sonra jiletle alıyorlar o zarı.Uuyşturucunun etkisi geçtikten sonra biraz ağrı yapıyor ama dayanılmayacak kadar değil.Çok basit bir işlem.

@gespenstfahrer

@CdrcX
    Sağol hocam.

nereye gitmemiz lazim bu islem icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

quote:

@neXuiz

@gespenstfahrer

@CdrcX
    Sağol hocam.

nereye gitmemiz lazim bu islem icin?

Ben kulak burun boğaz bölümüne gittim asistan genç bir doktor yaptı kaliteli bir hastanenin kbb bölümüne gitmeni öneririm.

• Bu ameliyatı yaptırırsam İskoçyalılar gibi konuşabilir miyim ingilizceyi?
  • ben baya bi pelteğim r,,ş,s falan söylerken zorluk çekiyorum damağımı kestirsem düzelir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Temmuz 2010; 22:21:03 >
  • Arkadaşlar bu sabah doktorun verdiği saatte ikinci ameliyatı olmaya gittim.Baştan sona anlatayım.Gittim geçtim işte koltuğa.Geçen seferinde sadece doktor vardı odada ama bu sefer 2 hemşire 1 doktor daha vardı.Korktum lan dedim bu sefer daha mı zor olacak.Hazırladı doktor uyuşturucuyu vurmaya başladı.1 enjektör bitti biraz daha vuralım dedi ben iyice korktum bu sefer daha mı zor olacak diye.Getirdi enjektörle az bir şey daha vurdu.Uyuşturucuyu vururken az bir şey acıdı.Biraz bekleyelim dedi çıktı dışarı.Arada hemşirelerle filan sohbet ettik 5-10 dk sonra doktor geldi.Malzemeleri hazırlamaya başladılar doktor bu sefer fazla kanama olabilir adrenalin getirin dedi hemşireye.Lan daedim damardan mı verecekler adrenalini Allah'tan hemşire enjektörün iğnesini attı.Oh dedim .Aldı doktor eline jilet midir nedir bi kesici aleti evet başlıyoruz dedi ve başladı kesmeye.1-2 dk sürdü arada bi aspiratör dedikleri aletle kanı aldı.Hiç acı hissetmedim iyi ki uyuşturucuyu fazla vurmuş.Geçenkinde biraz acımıştı çünkü.Kestikten sonra pamuğu bastırdı evet bitti dedi.Sonra biraz dışarıda bekleyin sonra pamuğu değiştiricez dedi.Arada diğer hastaları aldı.Adrenalini pamuğa döküyorlarmış sanırsam o kanamayı azaltıyormuş.Bi 5 dk dışarıda bekledik sonra hemşire değiştirdi pamuğu ama ağzım kan doluydu.Tamam pamuk yarım saat dursun sonra atabilirsiniz dedi.Biz de teşekkür ettik gittik.Giderken arada bi tükürdüm hâlâ kanıyordu.Dolmuşla eve gidene kadar ağzım doldu poşet aldım onun içine boşaltmak zorunda kaldım.Ama tükürdüğümün hepsi kan değildi yarısından çoğu tükürüktü sanırsam adrenalin tükürük salgılatıyor.Eve geldim soğuk suyla çalkaladım ağzımı vurdum kelleyi yattım.Yemek yerken dehşet acıyor yine ama katlanacaz napalım.Böylelikle dilim iyice açılmış oldu bundan sonra da diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum.Burdan benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlara duyrulur.Aynı şekilde diliniz bağlıysa ve r gibi harfleri söylemekte güçlük çekiyorsanız gidin kestirin derim.

Ha bu arada Ankarada olan arkadaşlar için ben ibni sina hastanesinin kbb bölümünde oldum orda Emre Bey var doktor öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 3 Ağustos 2010; 20:04:46 >

• quote:

Arkadaşlar bu sabah doktorun verdiği saatte ikinci ameliyatı olmaya gittim.Baştan sona anlatayım.Gittim geçtim işte koltuğa.Geçen seferinde sadece doktor vardı odada ama bu sefer 2 hemşire 1 doktor daha vardı.Korktum lan dedim bu sefer daha mı zor olacak.Hazırladı doktor uyuşturucuyu vurmaya başladı.1 enjektör bitti biraz daha vuralım dedi ben iyice korktum bu sefer daha mı zor olacak diye.Getirdi enjektörle az bir şey daha vurdu.Uyuşturucuyu vururken az bir şey acıdı.Biraz bekleyelim dedi çıktı dışarı.Arada hemşirelerle filan sohbet ettik 5-10 dk sonra doktor geldi.Malzemeleri hazırlamaya başladılar doktor bu sefer fazla kanama olabilir adrenalin getirin dedi hemşireye.Lan daedim damardan mı verecekler adrenalini Allah'tan hemşire enjektörün iğnesini attı.Oh dedim .Aldı doktor eline jilet midir nedir bi kesici aleti evet başlıyoruz dedi ve başladı kesmeye.1-2 dk sürdü arada bi aspiratör dedikleri aletle kanı aldı.Hiç acı hissetmedim iyi ki uyuşturucuyu fazla vurmuş.Geçenkinde biraz acımıştı çünkü.Kestikten sonra pamuğu bastırdı evet bitti dedi.Sonra biraz dışarıda bekleyin sonra pamuğu değiştiricez dedi.Arada diğer hastaları aldı.Adrenalini pamuğa döküyorlarmış sanırsam o kanamayı azaltıyormuş.Bi 5 dk dışarıda bekledik sonra hemşire değiştirdi pamuğu ama ağzım kan doluydu.Tamam pamuk yarım saat dursun sonra atabilirsiniz dedi.Biz de teşekkür ettik gittik.Giderken arada bi tükürdüm hâlâ kanıyordu.Dolmuşla eve gidene kadar ağzım doldu poşet aldım onun içine boşaltmak zorunda kaldım.Ama tükürdüğümün hepsi kan değildi yarısından çoğu tükürüktü sanırsam adrenalin tükürük salgılatıyor.Eve geldim soğuk suyla çalkaladım ağzımı vurdum kelleyi yattım.Yemek yerken dehşet acıyor yine ama katlanacaz napalım.Böylelikle dilim iyice açılmış oldu bundan sonra da diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum.Burdan benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlara duyrulur.Aynı şekilde diliniz bağlıysa ve r gibi harfleri söylemekte güçlük çekiyorsanız gidin kestirin derim.

Ha bu arada Ankarada olan arkadaşlar için ben ibni sina hastanesinin kbb bölümünde oldum orda Emre Bey var doktor öneririm.

Ve muhimmat kes kurtul diyooorrrr.

Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Arkadaşlar bu sabah doktorun verdiği saatte ikinci ameliyatı olmaya gittim.Baştan sona anlatayım.Gittim geçtim işte koltuğa.Geçen seferinde sadece doktor vardı odada ama bu sefer 2 hemşire 1 doktor daha vardı.Korktum lan dedim bu sefer daha mı zor olacak.Hazırladı doktor uyuşturucuyu vurmaya başladı.1 enjektör bitti biraz daha vuralım dedi ben iyice korktum bu sefer daha mı zor olacak diye.Getirdi enjektörle az bir şey daha vurdu.Uyuşturucuyu vururken az bir şey acıdı.Biraz bekleyelim dedi çıktı dışarı.Arada hemşirelerle filan sohbet ettik 5-10 dk sonra doktor geldi.Malzemeleri hazırlamaya başladılar doktor bu sefer fazla kanama olabilir adrenalin getirin dedi hemşireye.Lan daedim damardan mı verecekler adrenalini Allah'tan hemşire enjektörün iğnesini attı.Oh dedim .Aldı doktor eline jilet midir nedir bi kesici aleti evet başlıyoruz dedi ve başladı kesmeye.1-2 dk sürdü arada bi aspiratör dedikleri aletle kanı aldı.Hiç acı hissetmedim iyi ki uyuşturucuyu fazla vurmuş.Geçenkinde biraz acımıştı çünkü.Kestikten sonra pamuğu bastırdı evet bitti dedi.Sonra biraz dışarıda bekleyin sonra pamuğu değiştiricez dedi.Arada diğer hastaları aldı.Adrenalini pamuğa döküyorlarmış sanırsam o kanamayı azaltıyormuş.Bi 5 dk dışarıda bekledik sonra hemşire değiştirdi pamuğu ama ağzım kan doluydu.Tamam pamuk yarım saat dursun sonra atabilirsiniz dedi.Biz de teşekkür ettik gittik.Giderken arada bi tükürdüm hâlâ kanıyordu.Dolmuşla eve gidene kadar ağzım doldu poşet aldım onun içine boşaltmak zorunda kaldım.Ama tükürdüğümün hepsi kan değildi yarısından çoğu tükürüktü sanırsam adrenalin tükürük salgılatıyor.Eve geldim soğuk suyla çalkaladım ağzımı vurdum kelleyi yattım.Yemek yerken dehşet acıyor yine ama katlanacaz napalım.Böylelikle dilim iyice açılmış oldu bundan sonra da diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum.Burdan benimle aynı sorunu paylaşan arkadaşlara duyrulur.Aynı şekilde diliniz bağlıysa ve r gibi harfleri söylemekte güçlük çekiyorsanız gidin kestirin derim.

Ve muhimmat kes kurtul diyooorrrr.

Geçmiş olsun.

Sağolasın hocam

Bu arada attığım mesaja bir şeyler olmuş ?

• Geçmiş olsun, küçükken bende R-L leri söyleyemezdim ama ameliyata falan gerek kalmadı takır takır söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Geçmiş olsun, küçükken bende R-L leri söyleyemezdim ama ameliyata falan gerek kalmadı takır takır söylüyorum.

Benimkinin kesilmesi gerekiyordu hocam.R'leri gırtlaktan söylüyordum Beyaz gibi.Bunun özgüvenime çok olumsuz etkisi oluyordu.Topluluk içinde sınıfta kursta filan herkes seni dinlerken konuşmak zor oluyordu.Bakalım diksiyon kursuna da gitmeyi düşünüyorum inşallah konuşmam düzelir.
  • ayni sorun bende de var. devlet hastanelerinde bu islem parayla mi yapiliyor? r'leri girtlaktan söylüyorum ve özgüvenimi cidden cok olumsuz etkiliyordu. insallah bende kurtulurum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.