< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 3 Ağustos 2010; 19:28:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 3 Ağustos 2010; 19:28:09 > |
dili damağa bağlayan birşey yoktur. dili bağından bahsediyorsan, evet ben de ameliyat oldum geçen sene. 20 lik dişlerimi aldırırken promosyon olaraktan onu da aldırdım. oraya 2 dikiş atıldı, ilk 3 gün deli gibi ağrıması normal konuşmaya çalışırken. ağzını sabit tutarken ağrıyorsa ağrı kesici al. 1 haftada alınıyor zaten dikişler, problemin kalmaz. bende konuşurken kekeleme sorunu oluyordu arasıra, dilim dönmüyordu hareket kapasitesi kısıtlıydı, şuan hiç bir problem yok
edit: bu arada söylemeyi unuttum birşey yiyemiyorsun ya, benim yaptığımı yapacaksın git annene, babana, kardeşine cicibebe ve aldır veya sen al, cicibebeyi kaseye dök, sütü kaynatıp cicibebenin üstüne dök. erisin, bulamaç kıvamını alsın. onu yersen ilaç alma problemin kalmaz. zaten çorba gibi oluyor, hem süt var hem de bisküvi, besin değeri yüksek çorbadan kat kat daha iyi, su içmiyorsun.. çorba dediğin sırf su zaten... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibluever -- 6 Temmuz 2010; 13:12:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibluever -- 6 Temmuz 2010; 13:17:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibluever -- 6 Temmuz 2010; 15:49:31 > |