Şimdi Ara

Yeniyüzyıl Gaziosmanpaşa'da lazer göz ameliyatı oldum. ( MUTLU SON )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde normal göz randevusu alıp, lazer ameliyatı olmak istediğimi belirttim. Doktor ön muayene yaptı, çok güzel dedi. Bilgileri sisteme girdi ve asıl randevu almam gereken birime yönlendirdi. O birimden de 12.12.2018 tarihine randevu aldım. Sabah 10:10'da muayeneye gidiyorum. Detaylı olarak kontrol edip, ameliyata uygun olup olmadığım belli olacak. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, sonrası ameliyat zaten. Detayları bu konu altında
    paylaşacağım.

EDIT: Yeniyüzyıl Gaziosmanpaşa'ya gittim arkadaşlar. iLasik yöntemi ile ameliyat olacağım yarın. Muharrem KARAKAYA doktor. 2700 TL fiyat verdiler. Garanti ve İş Bankası'na 9 taksit yapılıyor. Kart yoktu üzerimde o yüzden bugün olamadım. Yarın sabah ameliyat olacağım, detayları paylaşırım.

EDIT 2: Arkadaşlar saat 11:00'da ameliyat oldum. Ameliyat inanılmaz kolay geçti. Bir tek ameliyat esnasında gözün en üst tabakasına kesik atılırken kullanılan makine baskı yapıyordu. Gözüme gözüme bastırıyordu tuhaf oldum. Sonrasında masayı çevirip lazer kısmına geçtik. Kesik atılan tabakayı kaldırıp 20 saniye lazer tuttular her iki göze de. Ama o tabaka kalkarken çok tuhaftı. Kalkınca bir tek renkleri görüyordum başka bir şey yoktu. Tekrar kapatınca düzeldi. Bir baktım ameliyat bitti geçmiş olsun, çok güzel geçti dedi doktor. Asistan yardımıyla kalktım. Görüyordum. Bildiğin lensle uyuyup uyanmışım da lens gözümde kurumuş, hafif puslu görüyormuşum gibiydi. Sulu suluydu gözlerim. Asistan bu zamana kadarki en sakin hastalardan biriydin dedi
    ağzını bile açmadın vallahi teşekkürler dedi. İlk gittiğimde denk gelmiştim çünkü ameliyattan çıkınca ameliyat çok iyi geçti ama hastamız çok zorluk çıkarttı bize dedi, uzun sürdü. Ben çok çok rahattım. Gözümün arkasına kaçan lensi kendim çıkarabildiğim için pek rahatsız olmuyorum gözümle oynanmasından.

Çıkıp doktorun odasına geçtim. Kısa bir muayene yaptı ve çok güzel dedi. Gün içinde batmalar, kuruluk olabilir dedi. Işıklı ortamda durmamaya çalış dedi ışık rahatsız edecek seni. Gözü ovuşturmak, duş almak vs. kesinlikle yasak.

İnternette araştırdığım kadarıyla çoğu kişi batmalardan, sulanmadan, ışıktan çok şikayetçiydi. Hele öyle yorumlar okudum ki yaşamayı sorgulayanlar vardı ilk gün acısında. İnanır mısınız bilmiyorum ancak benim tek derdim 2-3 saat boyunca ışık hassasiyeti oldu. En ufak bir batma, sululuk, kuruluk hissetmedim. Işık hassasiyeti boyunca yorganın altına geçtim, annem sağ olsun saat başı kaldırıp damla sıktı. 3.damlam için kalktığında ışığın hassasiyetinden de kurtulmuştum. Yinede gözlükle dolaştım ben, hala da gözlük var. Makinenin sebep olduğu kanlanma dışında kanlanmam da kalmadı. Şuan da tek derdim gece ışık parlamaları. O da gözlük kullanırken de bende olan bir sorundu. Bir tık daha artmış durumda.

İlk gün için inanılmaz mutluyum. Görüyorum doktor. Yarın kontrole gideceğim oradan da okula geçeceğim. Yarın editlerim.

Bu arada Muharrem Karakaya yapmadı ameliyatı. Dr. Öğr. Üyesi Belma Karini yaptı.

EDIT 3: Doktor kontrol etti gözleri. Gayet güzel dedi. Sıkıntı yokmuş. 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, damlalara devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 21 Aralık 2018; 15:20:50 >

• Sadece relex smile yöntem aktif şu an hastanede ancak onun da makinesi arızalıymış. Numaramı alıp düzelince arayacaklarını söylediler. 1126 TL fiyat verdiler. İlaçlarını da biz alacakmışız. Tarih konusunda netlik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniyüzyıl Gaziosmanpaşa'ya gittim arkadaşlar. iLasik yöntemi ile ameliyat olacağım yarın. Muharrem KARAKAYA doktor. 2700 TL fiyat verdiler. Garanti ve İş Bankası'na 9 taksit yapılıyor. Kart yoktu üzerimde o yüzden bugün olamadım. Yarın sabah ameliyat olacağım, detayları paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDIT 2: Arkadaşlar saat 11:00'da ameliyat oldum. Ameliyat inanılmaz kolay geçti. Bir tek ameliyat esnasında gözün en üst tabakasına kesik atılırken kullanılan makine baskı yapıyordu. Gözüme gözüme bastırıyordu tuhaf oldum. Sonrasında masayı çevirip lazer kısmına geçtik. Kesik atılan tabakayı kaldırıp 20 saniye lazer tuttular her iki göze de. Ama o tabaka kalkarken çok tuhaftı. Kalkınca bir tek renkleri görüyordum başka bir şey yoktu. Tekrar kapatınca düzeldi. Bir baktım ameliyat bitti geçmiş olsun, çok güzel geçti dedi doktor. Asistan yardımıyla kalktım. Görüyordum. Bildiğin lensle uyuyup uyanmışım da lens gözümde kurumuş, hafif puslu görüyormuşum gibiydi. Sulu suluydu gözlerim. Asistan bu zamana kadarki en sakin hastalardan biriydin dedi
    ağzını bile açmadın vallahi teşekkürler dedi. İlk gittiğimde denk gelmiştim çünkü ameliyattan çıkınca ameliyat çok iyi geçti ama hastamız çok zorluk çıkarttı bize dedi, uzun sürdü. Ben çok çok rahattım. Gözümün arkasına kaçan lensi kendim çıkarabildiğim için pek rahatsız olmuyorum gözümle oynanmasından.

Çıkıp doktorun odasına geçtim. Kısa bir muayene yaptı ve çok güzel dedi. Gün içinde batmalar, kuruluk olabilir dedi. Işıklı ortamda durmamaya çalış dedi ışık rahatsız edecek seni. Gözü ovuşturmak, duş almak vs. kesinlikle yasak.

İnternette araştırdığım kadarıyla çoğu kişi batmalardan, sulanmadan, ışıktan çok şikayetçiydi. Hele öyle yorumlar okudum ki yaşamayı sorgulayanlar vardı ilk gün acısında. İnanır mısınız bilmiyorum ancak benim tek derdim 2-3 saat boyunca ışık hassasiyeti oldu. En ufak bir batma, sululuk, kuruluk hissetmedim. Işık hassasiyeti boyunca yorganın altına geçtim, annem sağ olsun saat başı kaldırıp damla sıktı. 3.damlam için kalktığında ışığın hassasiyetinden de kurtulmuştum. Yinede gözlükle dolaştım ben, hala da gözlük var. Makinenin sebep olduğu kanlanma dışında kanlanmam da kalmadı. Şuan da tek derdim gece ışık parlamaları. O da gözlük kullanırken de bende olan bir sorundu. Bir tık daha artmış durumda.

İlk gün için inanılmaz mutluyum. Görüyorum doktor. Yarın kontrole gideceğim oradan da okula geçeceğim. Yarın editlerim.

• Doktor kontrol etti gözleri. Gayet güzel dedi. Sıkıntı yokmuş. 1 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim, damlalara devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama merak ettim. Şu an ne durumdasınız ? Gözde yanma, batma, kuruluk oluyor mu ? Tekrar göz numaranız oluşmaya başladı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.