Şimdi Ara

Dilimden ameliyat oldum.[İkinci Ameliyatı Oldum.(Aşağıda)](Dil bağı olanlar baksın derim.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
29.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neXuiz

ayni sorun bende de var. devlet hastanelerinde bu islem parayla mi yapiliyor? r'leri girtlaktan söylüyorum ve özgüvenimi cidden cok olumsuz etkiliyordu. insallah bende kurtulurum

Hocam devlet hastanelerinde niye parayla yapılsın öyle cerrahi bir işlem filan değil dediğim gibi kulak burun boğaz bölümüne gittim ben hatta doktor da pratisyendi sanırsam uzman da olabilir bilmiyorum.Git sen de kestir kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

quote:

ayni sorun bende de var. devlet hastanelerinde bu islem parayla mi yapiliyor? r'leri girtlaktan söylüyorum ve özgüvenimi cidden cok olumsuz etkiliyordu. insallah bende kurtulurum

Hocam devlet hastanelerinde niye parayla yapılsın öyle cerrahi bir işlem filan değil dediğim gibi kulak burun boğaz bölümüne gittim ben hatta doktor da pratisyendi sanırsam uzman da olabilir bilmiyorum.Git sen de kestir kurtul

sen özele mi gittin?

• quote:

quote:

quote:

sen özele mi gittin?

Ya olum sen benle kafa mı buluyon be ? Kardeş taaaa ne zamandan beri mesajlaşıyoz gerek özelden gerek konudan hâlâ anlamadın mı ya da kafa mı buluyorsun özelde filan ameliyat olmadım gittim devlet hastanesinin kulak burun boğaz bölümüne tak kestiler oldu bitti tamam ? Para filan da almadılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen özele mi gittin?

Ya olum sen benle kafa mı buluyon be ? Kardeş taaaa ne zamandan beri mesajlaşıyoz gerek özelden gerek konudan hâlâ anlamadın mı ya da kafa mı buluyorsun özelde filan ameliyat olmadım gittim devlet hastanesinin kulak burun boğaz bölümüne tak kestiler oldu bitti tamam ? Para filan da almadılar.

ya yok olum ben ciddiyim. asil sen benimle kafa buluyosun herhalde. özele mi gittin sen devlete mi?

edit: avatardaki senmisin?

edit2: dil baginin kesilmesi gerektigini nasil anliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neXuiz -- 4 Ağustos 2010; 19:39:21 >

• Ben devlet hastanesinde olmuştum.Bu uyuşturucu verdiler.Kağıt gibi bişi.Dilinin altında beklet dediler. Ben de çocuğum tabi dilimin her tarafında gezdirdim uyuşturucuyu.

Ameliyata 5 kişi girdi.Biri alt çenemi,biri üst dudağı biri elimi kolumu,biri makası uzattı diğeri de kesdi.Ne biçim acımıştı.Doktara 6 yaşında olmama bütün bildiğim küfürleri içimden saymıştım.
  • özel mesaj attım
  • geçmiş olsun.
    r lerde bir düzelme oldumu hoca???
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 4 Ağustos 2010; 19:46:22 >
  • @neXuiz

Adam gibi konuş ben de cevap vereyim.

@mucahit48

Kötüymüş hocam Benimkini de 6 yaşımda kesmeye çalışmışlardı makasla biraz kesebilmişlerdi yerimde durmamışım.

@@rd@

Hocam daha yara olduğu için rahat olarak hareket ettiremiyorum.4-5 gün geçsin acımayacak hâle gelsin bi bakıcam.
  • tamam. nasil anliyoz?
  • quote:

tamam. nasil anliyoz?

Ya aynada diline bakmaya çalış dilinin altında beyaz zar gibi bir şey varsa ve konuşmanda dilini hareket ettirmende zorluk yaşıyorsan var demektir.
  • 3 yaşında olum var.2 yaşında dil bağı ameliyatı oldu konuşmasında hala bozukluk var.a harfini boğazdan söylüyor.Takılmada var.Bu konuda bilgi istiyorum. size zahmet
  • Duzelme var mi diye soracaktim banlanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu operasyonu düşünüyorum ama burada yazılanları okuyunca kararsız kaldım. Burada yazanlarda 5 yıl önce yazılmış. Konuyla ilgili güncel görüşlerin olduğu bir kaynak bulmak lazım. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: motie53

Bende bu operasyonu düşünüyorum ama burada yazılanları okuyunca kararsız kaldım. Burada yazanlarda 5 yıl önce yazılmış. Konuyla ilgili güncel görüşlerin olduğu bir kaynak bulmak lazım. ;)

Şansına bugün İzmir Özel Artı KBB'de ameliyatımı oldum 5 saat önce çok basit bir işlemdi ağzıma bir şey soktular içi sıvı o kendiliğinden bıraktı sıvıyı ağzına çok acı bir tadı vardı sonra birde sprey sıktı 1 dakika sonra kaldırdı masayı açtırdı ağzımı uzun ince ucu sivri demir sopalar olur dikişlerde kullanılan onun gibi birşeyle oynadı dil bağımla sonra makası aldı tık tık kesti dilini çıkar dedi çıkardım yeter dedi 1 dakika sürmedi herhalde sonra ağzıma başka bir pamuk soktu adrenalin dökülmüştü herhalde bayaaaa bir tükürük salgıladım çünkü küçük kaplara tükürdüm o anda çok iyi hissediyorsun falan 2 dakika başın dönüyor sonra geçiyor rahatsız üstünü giyiyorsun pamuğu çıkarıyor doktor (onun tadıda çok acı lanet olsun 10 dakika sonra) sonra eve gidiyorsun 1 hafta sonra kontrole gidiceğim işte. Eve giderken apartmanda asansör yol cehennem azabı çektim başım dönüyor bayıldım bayılcam merdivende çıkarken meğerse tavuk gibi oturmuşum yolda annem diyor kalksana lan ben oturuyommu falan çok sıkıntılı bir durum ancak eve geldim 3 saat uyudum şu an herşey normal ilk gün sıvı ılık şeyler içiceksin sonra normal reçete bile yazmadı doktor çok basit bir operasyon

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Karar verdim gibi ama benim dişçi 350 TL dedi fiyat çok değil mi? Siz kaça yaptırdınız acaba?

• Beyler bende s ve z harflerini soyliyemiyorum acaba bu ameliyatla hallolur mu biri bilgilendirsin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: motie53

Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Karar verdim gibi ama benim dişçi 350 TL dedi fiyat çok değil mi? Siz kaça yaptırdınız acaba?

378 demişti 250'ye indirdik sonra 200'e yaptırdık tanıdık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC-1138

Peki. Bir şey daha soracağım. Bu işin + ve - 'leri neler tam olarak? Bir de gittiğimiz her dişçi bu işlemi yapabiliyor mu?

Aşağı yukarı çoğu diş hekimi yapar ama yine de ağız çene cerrahisinde uzmanlık yapmış birine gitmeni tavsiye ederim

• bende olacam sanırım ama fena tırsıyorum. harflerde konuşmada falan sıkıntı yok ama dil bağı neredeyse dilimin ucundan başlıyor, böyle olunca da dilimi çıkarında falan alt dişlerim dil bağımı kesiyor. rahatsız ediyor. olunca editlerim..
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nasıl , ameliyat oldunuz mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.