Şimdi Ara

Dilinize takılan japonca kelimeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
9.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Yare yare"
    "Arigatou"
    "O hayao gozatmas"

Bir de "-sama" ve "-chan" var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Sakat mısınız olum?

• watashi mo tatakaimasu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 8 Ocak 2013; 22:09:31 >
  • düşünürken bile utanıp pek hoş olmadığını düşünsemde kimse yokken ne karakterlere bürünüyorum ..... bi anda istediğim veya kendi kurduğum bir animenin ortasında bir kaç cümle kurup içimi geçiştiriyorum özellikle gece yatmadan önce kısacası kelimeyi bırakın cümlelerimi bile japonca kuruyorum bazen yanımdakinin anlamadığını unutup öyle konuşmaya devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

düşünürken bile utanıp pek hoş olmadığını düşünsemde kimse yokken ne karakterlere bürünüyorum ..... bi anda istediğim veya kendi kurduğum bir animenin ortasında bir kaç cümle kurup içimi geçiştiriyorum özellikle gece yatmadan önce kısacası kelimeyi bırakın cümlelerimi bile japonca kuruyorum bazen yanımdakinin anlamadığını unutup öyle konuşmaya devam ediyorum

Çok havalı oluyor haaa...Sonra soruyorlar,

- Bu neyce?
    - Japonca!
    - Hımmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

düşünürken bile utanıp pek hoş olmadığını düşünsemde kimse yokken ne karakterlere bürünüyorum ..... bi anda istediğim veya kendi kurduğum bir animenin ortasında bir kaç cümle kurup içimi geçiştiriyorum özellikle gece yatmadan önce kısacası kelimeyi bırakın cümlelerimi bile japonca kuruyorum bazen yanımdakinin anlamadığını unutup öyle konuşmaya devam ediyorum

- Bu neyce?
    - Japonca!
    - Hımmm...

valla havalı olsada utangaçlığımdan dır sanırım pek insanlar isteyince konuşamıyorum o yüzden sınıfta genellikle daldığımda millet uyandırmayıp ağzımdan cümle alıyo bide bazı tabular var tabi alışmışlar hepsi birbirne benziyo dilleri çon çin çon felan ama aşıllıyo zamanla kötü tepki göstermediğiniiz sürece

• -Ore wa... seigi no mikata da!
    -Ore wa tatakau!
    -Ore ga mamoru / Oretachi ga mamoru!

Hayret, nasıl unutmuşum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

- Bu neyce?
    - Japonca!
    - Hımmm...

-Bu neyce?
    -Japonca
    -Çançinçon
    -

• Yare Yare,Kısso :D , Kaizoku oni ore wa naru , İtadakimasu , Nandato , Tadaima , Yosh , Suugeee , özellikle bu Oi Ossaan/Hey Amca :D
  • Yare yare
    Jaa na
  • Çotto matteo Luffy
  • iiidaro
    naniiiiii
    naruhodo
  • Gol D. Roger'ın son sözleri:
    "Ore no zaihou ka? Hoshikerya kurete yaru... Sagashite miro konoyo no subetewo soko ni oite kita"

Üşenmedim ezberledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Çotto matteo Luffy

Luffy'e "Baka"dan sonra en çok söylenen söz bu heralde
  • off off demek yerine yare yare demeyi tercih ediyorum
  • Hiten Mitsurugi Ryu - Ryu Kan Sen Tsumuji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sexu sasete yo.

gantz'da bir replik, ilk izlerken çok gülmüştüm. Kurono kei
  • Achi itte = Defol git (aslında si.. demek).
    Abune = Bu yakındı, Ucuz atlattık.
    Koko wa = Burası
    Midashite = Kaybolmak
  • Nickime bak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.