Şimdi Ara

Diller hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu yaz bilgisayar başında oyun oynamaktansa daha yararlı işler yapmaya karar verdim.Biraz eğlencesine birazda üniversitede işime yarayabilir (elektronik müh.) diyerekten c++ öğrenmeye başladım.Programlamadan biraz anlayan arkadaşlar bilgisayarda c++ ile her şeyi yapabilirsin falan dediler ama internette pek bişey bulamadım.Sorun şu: bu c++la neler yapılabilir c++ bilen elemanın türkiye şartlarında iş bulma durumu nedr?Birde internet siteleri ve android telefonlara yarılım geliştirmek için hangi dili öğrenmem gerek?

• Elektronik müh. okuyacaksan C'den başkası yalan. Ne kadar işlemci varsa hepsi c ile programlanır. Üzerine c++ eklersen yararına olur ama şart değil.

PC için ise dil o kadar önemli değil. Evet c++ ile herşey yapılır (tıpkı diğer diller gibi) ama uzmanlaşmak ve her nimetinden faydalanmak için çok uzun bir süre gerekir. C++ aşırı dikkat gerektiren ve programcıya çok sorumluluk yükleyen bir dildir.

Android için java gerekli. Ben hem pc hem de android için java öneririm.
  • java ile javascript arasındaki fark ne peki hangisi daha iyi?
  • Java ve Javascript arasindi hicbir ilaka yoktur ikiside baskadir. Java Sun Microsystems tarafından geliştirilmeye başlanmış açık kodlu, nesneye yönelik, zeminden bağımsız, yüksek verimli, çok işlevli, yüksek seviye, adım adım işletilen (interpreted) bir dildir, oysa JavaScript dili sadece istemci taraflı (client-side) yorumlanan bir betik programlama dilidir. Javascript sadece web'te kullanilir Java ise birkac ortamda kullanilabilir mesela masaustu programlama, android'te uygulama programlamada v.b.
  • java ile web alanında neler yapılabilir yada bi sitenin hangi kısımlarını yapabiliriz?
  • Java ile Javascript arasındaki tek bağlantı, zamanında ismi Livescript olan dilin, Java popülerleştikten sonra Javascript olmasıdır. Javascript wreckerrr'ında dediği gibi istemcide çalışır, Java ise sunucuda. Java ile web alanında her şeyi yapabilirsin. Bir siteyi baştan aşşağıya yazabilirsin. Tabi illaki bir site yazıyorsan HTML / CSS / Javascript'ten faydalanırsın.
  • teşekkürler çok yardımcı oldunuz sanırım java öğreneceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Kyk hakkında bilgiler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.