Şimdi Ara

DilSil 1.4 - Sistem belleği + RAM kazanın! iOS 3 - 5! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VisaliYar

quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

ya konuyu okuyun demissinde hicbirsey anlamadım dilsil ve terminali kurdum cihaza uygun olanı terminali acınca ipod:-mobile$ bu sekilde bir yazı geliyor su alpine bunları nereye nasıl yazıcaz ?

ipod:-mobile$ bu yazı geliyorsa karşısına su yazınız :) ve gec deyiniz yani tabiri caizze enter deyiniz :)

altta bir daha soracak orayada alpine yazınız kii bu yazdıgın görünmeyecek ama sen alpine yazdıgından emin ol ve yine gec diyeceksin yani enter diyeceksin :)

ve bir kez daha soracak onada DilSil Yazacaksın ve yine gec diyeceksin ve üc bes dakika bekle zaten sana söyleyecek neler yapıyor neler yapmıyor hangi işlemlerde oldıugunu söyleyecek :)

türkce yazıyor merak etmeyiniz :)

sagol guzel insan :)

• quote:

ya konuyu okuyun demissinde hicbirsey anlamadım dilsil ve terminali kurdum cihaza uygun olanı terminali acınca ipod:-mobile$ bu sekilde bir yazı geliyor su alpine bunları nereye nasıl yazıcaz ?

güzel insan sen ipod mu kullanıyorsun ve ipod üstündemi denedin ?

hangi ipod ve ios yüklü ?

yazarımız izlemede ve sorıuyor bana bu bilgiler lazım bizlere ona göre geliştiriyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisaliYar -- 28 Şubat 2012; 22:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Hocam programı Cydia'dan kurdum fakat ekrana bişey gelmedi. MobileTerminal'i sonradan kurmam gerekiyodu sanırım onuda kurdum fakat Terminal'e her girdiğimde beni ekrana geri atıyor işlem yapamıyorum. Cihaz İphone 4 sürüm 5.0.1. Insanelyi reposundan söylenildiği gibi NEW olan MobileTerminal'i kuruyorum. Sorun nerde acaba ?

sen mobile terminal kurmussun güzel insan.

iOS 3.2 ve üstü cihazlar için MobileTerminal (NEW)
    iOS 3.2 altı cihazlar için MobileTerminal (OLD)

olacak yani ya new olanı sececeksin yada old olanı sececeksin ?

ios sürümlerine bak ona göre secmen gerek güzel insan..

lütfen başka verilenden başka terminal secmenyiniz. :)

Hocam yazdıgımı okumadın galiba tam olarak. Ben zaten MobileTerminal (NEW) olanı kurdum. Insanelyi reposundan. Olmadı. Sonra OLD yada NEW yazmayan MobileTerminal'i kurdum, yine olmadı. Dediklerini harfiyen yaptım yani bi yanlışlık yok. Ama olmuyo ana ekrana geri dönüş yapıyorum.

kızma güzel insan demokraside careler tükenmez :)

bak yazar yazını görünce şunu yapmanı istiyor senden :)

güzel insan cihaz bilgilerini bilmiyorum.

Cihaz ustunden Terminal calistiramiyorsan Cydia'dan OpenSHH kur.

Sonra cihazi iFunBox a bagla ve SHH Terminal tikla (Solda navigasyon panelinde) Biraz sabirli ol.

Sonra DilSil yaz ve islemin bitmesini bekle..

• quote:

quote:

yazarımız izlemede ve sorıuyor bana bu bilgiler lazım bizlere ona göre geliştiriyoruz :)

ipod touch 2g mc model ios 4.2.1 ama sanırsam benim cihazda ters etki yaptı islemi yapmadan once kullanılabilir hafıza 2.7gb idi simdi 2.6 ramde bir degisme yok cihaz hızlandımı onuda kullanırken anlayacaz

• 182 mb boşaltıldı dedi işlem tamamlandı, teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

ipod touch 2g mc model ios 4.2.1 ama sanırsam benim cihazda ters etki yaptı islemi yapmadan once kullanılabilir hafıza 2.7gb idi simdi 2.6 ramde bir degisme yok cihaz hızlandımı onuda kullanırken anlayacaz

güzel insan resimdeki gibi system hafızasına bakacaksın :)

kullanılabilir hafıza degil :)

system hafızasını boşaltıyor ve hızını artıyor :)

• Söylenilenleri uyguladım.Free ram 'e sbsettingsten bakıyorum kafasına göre değişiyor.Resimlerdeki ram olayına nerden bakabilirim?Şimdilik psikolojik mi değilmi bilmiyorum ama işe yarayor gibi.Kullandıkça anlayacağız.Oyunlardan çıkarken bazen kasılma oluyordu şimdi yok gibi.Gerçi telefonu açıp kapadım onun etkisi var mıdır ayrı konu ama dil ingilizce idi açıldığında.Emoji de aktif değildi sanırım dil ayarı sıfırlanmıştı.

Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.defa yapsak sorun olurmu ilk seferde bitmeden çıktım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

2.defa yapsak sorun olurmu ilk seferde bitmeden çıktım galiba

hic birsey olmaz güzel insan seve seve yap :)

istediğin kadar yap her uygulama indirdiğinde yada tweak indirdiğinde yap hic birsey olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

Söylenilenleri uyguladım.Free ram 'e sbsettingsten bakıyorum kafasına göre değişiyor.Resimlerdeki ram olayına nerden bakabilirim?Şimdilik psikolojik mi değilmi bilmiyorum ama işe yarayor gibi.Kullandıkça anlayacağız.Oyunlardan çıkarken bazen kasılma oluyordu şimdi yok gibi.Gerçi telefonu açıp kapadım onun etkisi var mıdır ayrı konu ama dil ingilizce idi açıldığında.Emoji de aktif değildi sanırım dil ayarı sıfırlanmıştı.

Teşekkürler...

Kisaca belirtmek istedigi fiziken RAM cogalmadigi ki biz bunu biliyoruz :)

Ana mesajda belirttigim gibi :)

Cihazda 20000 dosya var, ve her kapatip-acmada tum bu dosyalar okunuyor ancak bunlarin coguna ihtiyacimiz yok! Bizde bu gereksiz dosyalari silererek yani diyelim 15000 indirdik boylece acip-kapamada daha az dosya okunur. Boylece okuma/acilma islemi daha kisa surer ve bu kazandigimiz hafiza/zaman/ram ile diger kaynak/app/tweak yukelebilir/calistirabiliriz

Kisacasi, DilSil yukleyin ve bize guvenin! :)

Guncelleme yakinda...

• En kisa zamanda dilsil inizi deniyecem. Parali etmeyin hemen
  • quote:

quote:

istediğin kadar yap her uygulama indirdiğinde yada tweak indirdiğinde yap hic birsey olmaz :)

Güzel insan ilahi insan bu ne biçim bi uslup kuzum?:)
  • quote:

quote:

Söylenilenleri uyguladım.Free ram 'e sbsettingsten bakıyorum kafasına göre değişiyor.Resimlerdeki ram olayına nerden bakabilirim?Şimdilik psikolojik mi değilmi bilmiyorum ama işe yarayor gibi.Kullandıkça anlayacağız.Oyunlardan çıkarken bazen kasılma oluyordu şimdi yok gibi.Gerçi telefonu açıp kapadım onun etkisi var mıdır ayrı konu ama dil ingilizce idi açıldığında.Emoji de aktif değildi sanırım dil ayarı sıfırlanmıştı.

Teşekkürler...

Cihazda 20000 dosya var, ve her kapatip-acmada tum bu dosyalar okunuyor ancak bunlarin coguna ihtiyacimiz yok! Bizde bu gereksiz dosyalari silererek yani diyelim 15000 indirdik boylece acip-kapamada daha az dosya okunur. Boylece okuma/acilma islemi daha kisa surer ve bu kazandigimiz hafiza/zaman/ram ile diger kaynak/app/tweak yukelebilir/calistirabiliriz

Guncelleme yakinda...

hocam iphoneyardımdan çok iti tanıyorum sizi beğenmesi zor insan :) ordaki paylaşımları burdada yapmanızı bekleriz..

• quote:

quote:

Eyvallah güzel insan,üslubumuz araştırma tezi olacak bir olay :)
  • edit: sorun yazmıstım, çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 29 Şubat 2012; 10:15:19 >
  • Ey güzel insanlar ne oldu son durum nedir?:)
  • quote:

quote:

Hocam kusura bakmayında siz nerelisiniz? Cok merak ettimde ?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 29 Şubat 2012; 10:22:24 >
  • güzel insan kardeslerim

1.4 versiyonu kurdum, sbssettingden freememory yaptıgımda 100mb civarı olurken simdi 150mb civaro 50mb fark oldu. ilk gözlemlerim olumlu. yapanların ellerine saglık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 29 Şubat 2012; 10:58:21 >
  • quote:

quote:

Teşekkürler...

Guncelleme yakinda...

Benimde belirttiğim gibi free ram(boştaki ram) e nerden bakacağımSbsetingte sanki sağlıklı bilgi değilmiş gibi geliyor.Bazen 20 mb'a kadar düştüğünü görüyorum

• 180 mb sildi.
    Ram'de bi degisiklik olmadı.
    Telefonda bi degisiklik yok.
    Kolay gelsin.

Edit: notification center yavaş acılma sorunum vardı biraz. Şimdi iyi oldu. Sanırım ram rahatladı biraz kolay gelsin.
    Emeginize saglık dostum , Fakat bu forumda emeğinin karşılığını bulamazsın. Bi kaç kisinin yazdıgı seylerde ya konunu siler yada kitlerler. Kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 29 Şubat 2012; 11:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.