Şimdi Ara

DilSil 1.4 - Sistem belleği + RAM kazanın! iOS 3 - 5! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramonnn

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Silmeye değer mi sizce?

Kazandigimiz 50MB-300MB lik hafiza 8GBlik iCihazda bile buyuk boyut degil.

Ancak, bu kazandigimiz boyut sisteme ayrilan bellekten, kullanilabilir bellekten degil.

Bircok tweak/uygulama kuran ve Cydia'da "yetersiz hafiza" alan kullanicilar icin birebir ozellikle 3G/S cihazlar icin.

Sistem icin ayrilan bellek cihazin hafizasinin ondabiri bile degil. DilSil ile kazandigimiz hafiza tamamen sistem belleginden, dolayisiyla deger...

Şu yetersiz hafıza hatası sistem belleğinin yetersizliğinden mi kaynaklanıyor?
    Bir de resimlerdeki memory grafikleri filan ayarlarda mı nereden bulabilirim?

• sbsettingsten baktım yapmadan önce:

Storage: 113 mb on / sonra

228 mb on /

bu sistem belleği mi oluyor?
  • İPHONE 3GS CİHAZIMA 5-6 KEZ YÜKLEMEYİ DENEMEME RAĞMEN YÜKLENİRKEN --DBA-TECH COMMON-- DOSYASINA GELDİĞİNDE HATA VERDİ. CİHAZI KAPATIP AÇAYIM DEDİM AÇILIRKEN 2 KEZ ELMADA TAKILI KALDI. DFU MODA ALARAK ZOR AÇTIM CİHAZI DAHA SONRA TEKRAR DENEDİM YİNE OLMAYINCA BENDE KALDIRDIM DİLSİL1.4 Ü. SORUN NEDİR BİLEMEDİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

180 mb sildi.
    Ram'de bi degisiklik olmadı.
    Telefonda bi degisiklik yok.
    Kolay gelsin.

Edit: notification center yavaş acılma sorunum vardı biraz. Şimdi iyi oldu. Sanırım ram rahatladı biraz kolay gelsin.
    Emeginize saglık dostum , Fakat bu forumda emeğinin karşılığını bulamazsın. Bi kaç kisinin yazdıgı seylerde ya konunu siler yada kitlerler. Kolay gelsin :)

+
  • cihazım ipod touch 4g sürümü 5.1.1 absinthe 2.0.1 ile jailbreak yaptım.. dilsilin 5.1.1 e uyumlu versiyonu var mı ve varsa nerede bulabilirim? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • 5.1.1 için düşünüyor musunuz?
  • 5.1.1 e uyguladım ben arkadaşlar bi problem yok kullanabilirsiniz. 250 mb olan sistem hafızası 440 mb a yükseldi telefon daha rahat. En ufak kasılma olmuyor telefonda kullanın.. Bu arada iphone 4 kullanıyorum.
  • Dilsili sadece dil dosyalarını mı siliyor yoksa yabancı dil klavyeleride siliyor mu?Bazen Fransızca klavye kullanmak zorunda kalabiliyorum çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alzhaymer

5.1.1 e uyguladım ben arkadaşlar bi problem yok kullanabilirsiniz. 250 mb olan sistem hafızası 440 mb a yükseldi telefon daha rahat. En ufak kasılma olmuyor telefonda kullanın.. Bu arada iphone 4 kullanıyorum.

1.4 mü kurdunuz 1.3 mü
  • 1.4 ü kur dostum. Klavye değiştirerek denemediğim için bilmiyorum fransızca ne olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s 5.1.1 de deneyen var mı? Vaktim olunca test etmeyi düşünüyorum.

• Konu üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş ama bu tweak oldukça faydalı ios 5.1.1 de çok farkediyordu.ios 7.1 de emoji dosyası bozuluyor, küçük bir düzenlemeyle kullanılabilir mi?
  • trklsnn T kullanıcısına yanıt
    Sitenin reklamini yapmissin iyi hos da haberde bile yanlislik var bul da duzelt

• Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

Dil dosyası silmekle sistem mi rahatlar arkadaş ya. İOS bukadar boş bi işletim sistemimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gn461

Konu üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş ama bu tweak oldukça faydalı ios 5.1.1 de çok farkediyordu.ios 7.1 de emoji dosyası bozuluyor, küçük bir düzenlemeyle kullanılabilir mi?

iCleaner Pro yükle kardeşim, onunla hem dil dosyası silersin, hem LaunchDaemon engellersin, hem Mobile Substrate ayarlarsın, her şey var onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

Dil dosyası silmekle sistem mi rahatlar arkadaş ya. İOS bukadar boş bi işletim sistemimi.

Hocam yanlış olabilir ama iOS adı üzerinde bir işletim sistemi, işletim sistemleri başlatılırken ve çalışırken sistem için ayrılmış belirli bir bölümü Harddisk ya da Flash Disk(her ne varsa) üzerinden yüklerler ve çalıştırırlar. Dolayısıyla sistem dosyalarının olduğu bölümden dosya silmek hem başlatma hızını hem de aktif kullanılmayan ram miktarını arttırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

Hocam yanlış olabilir ama iOS adı üzerinde bir işletim sistemi, işletim sistemleri başlatılırken ve çalışırken sistem için ayrılmış belirli bir bölümü Harddisk ya da Flash Disk(her ne varsa) üzerinden yüklerler ve çalıştırırlar. Dolayısıyla sistem dosyalarının olduğu bölümden dosya silmek hem başlatma hızını hem de aktif kullanılmayan ram miktarını arttırır.

Başlangıç programları yada uygulamalarına müdahale etmek belki durumu deüiştirebilir ama sistem için ayrılan bellekte bulunan kullanılmayan dısyaların silinmesi cihazın huz bakımından çalışmasına etki etmez. Sistemden siz takep etmedikce yokluğunun farkına bile varmayacaktır çünkü kullanılmıyor.
    Sistem belleğinden dosya silip yer açılması birşeyi değiştirmez yani. Kendine yetecek kadar kısmı öngörüp ayırıyor sistem.
    Kanaatindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: gn461

Konu üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş ama bu tweak oldukça faydalı ios 5.1.1 de çok farkediyordu.ios 7.1 de emoji dosyası bozuluyor, küçük bir düzenlemeyle kullanılabilir mi?

iCleaner Pro yükle kardeşim, onunla hem dil dosyası silersin, hem LaunchDaemon engellersin, hem Mobile Substrate ayarlarsın, her şey var onda.

İlginize çok teşekkür ederim, dediklerinizi araştırıp uygulayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.