punalarım fazla iyi değil. dediğim gibi din kültürü ve iibfden bölümler geliyor. ailem, akrabalar, çevredekiler din kültürünün kpssde 55 puanla atanması sebebiyle din kültürü yaz diyorlar. ben de öğretmenlik istemiyorum. sadece din kültürüne karşı bi antipatim yok. pdr de gelse 3 kez düşünürdüm. öğretmenlik yapacak birisi değilim. ayrıca lisedeyken ve ortaokuldayken öğrencilerin öğretmenlere karşı olan tutum ve davranışlarından sonra öğretmenlikten iyice tiksinmiştim. öteki taraftan iibf grubu da belli. türkiyede en çok tercih edilen 4 yıllık bölüm. mezun hayli fazla. 300 bin civarında mezun var . ama öğretmenlik yapmaktansa herhangi bir devlet kurumunda düz memur olmayı yeğlerim. durum bu şekilde . ya din kültürü yazacam ya da iibf grubundan bir bölüm yazacam.
annem pazarcı bir kız görmüştü maliye mezunu. okul adını unuttum dandik bi şeydi. kısacası bence maliye yazma. öğretmenlik kebap iş. 3 ay tatil. maaşı da güzel. zaten tam gün çalışmıyorsun, 3 saat ders sonra öğretmenler odasında kakara kikiri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme