Odamda sessiz anlarda yatağıma uzanıp, gözlerimi kapatıp kafamı dinlendirebilecek biraz mistik havalı müzikler yada müzik grupları arıyorum.. Önerilerinizi bekliyorum.
chillout veya lounge müzikleri denemeni tavsiye ederim neyi dinleyeceğim diye bilgin yoksa eğer lounge o2 ve power xl radyolarını netten dinleyebilirsin
İmzam Theatre of tradegy nin bazı parçaları. ve bu ayarda ki doom metal/alternatif slow rock gruplarına bakabilirsin
belki bu tavsiyelerin arasında abes durcak ama ömer faruk tekbilek dinle öneririm
Tricky Thievery Corporation The xx Gifts From Enola A Western Addition Alphawezen Au4 Xploding Plastix
Trip-hop grupları bakılabilir. lounge ve chıllout onerısı ıyı olmuş. verdiğim gruplar mistik değil ayrıca.
Shoegaze gruplarıda dinlenilebilir.(slowdive,My Bloody Valentine,The Radio Dept. , m83)
sade (smooth caz oluyor sanırım) karagüneş (etnik diyebiliriz) secondhand serenade (biraz biraz hafif melankolik, akustik rock-emo diyorlar sanırım) ve son olarak
tracy chapman, kesinlikle mükemmel, ninni gibi
Farklı türlerde bir çok şarkı koyuyorum ben,belki birisi hoşuna gider.
Buckethead bu konuda benim için 1 numaradır tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 30 Ocak 2011; 11:38:09 >
downtempo dinle
Belki mistik havaları yok ama bu müzikler kafa dinlemek açısından baya iyidir.
Phil Collins - That's Just The Way It is
Tracy Chapman - Fast Car ( Bu kadını dinleyen bırakamaz)
Tracy Chapman - Talking About Revolution
The Gathering - You Learn About It (İşte en sağlamı)
Loreena McKennitt önerebilirim. Bazı şarkılarında doğunun mistisizmi var. Kendisi de zaten melek gibi bir sese sahip ve harp çalıyor. Uyumak için birebir şarkıları var. (sıkıcı anlamında söylemedim. rahatlatıcı yormayan tarzda)
[DHTUBE=]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 11 Mart 2013; 16:50:11 >
50-55" full hd tv de bu tarz videoları izlemek keyifli..
lineage 2'nin müziklerini yapan adam gerçekten çok güzel yapmış ben açıkcası geceleri diona birakiyorum uyuyorum sabahlari çok huzurlu kalkıyorum.özellikle dion,heine,floran,hunter village themelerine bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthemis12 -- 12 Mart 2013; 19:22:20 >
Bu üstadlar karşısında sönük kalır ama benim parçalarımda dinlendirici ve aynı zamanda eğlendirici trip yaşatan ayrı kafası olan müzikler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme