Şimdi Ara

Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
6.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikea da satılanı kullandım gerçekten de rahat ve kullanışlı çalışma odama ben de en kısa zamanda almayı planlıyorum.Mart ayında millet 150 tllik çekleri satmaya başlar o zamanı bekleyelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

Orijinalden alıntı: Crazypython

quote:

quote:

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Ayrıca pc karşısında masa için kullanabilirimiyim bunu...

hocam bunun metal olanını yıllarca kullandım pc de bi sıkıntı olmadı tabi masa da klavye çekmeceli sürüyerek çekmek bira sıkıntı olabiliyor çok memnundum ama ahşap olanı kullanmadım

Ya aslında ahşap olanından iş yerinde var ama bundan daha kaliteli duruyor açıkçası.Bu biraz daha basit gibi geldi bana ama bilmiyorum.Eğer alan arkadaşlardan resim filan yükleyen varsa iyi olur aslında...

Fiyatı değer mi hocam peki bu fiyatlara piyasa nasıl ki

hocam benim gibi kıy paraya birde çek filan uydur geç buna kaliteli ve konforlu kesinlikle tavsiye ederim daha yazı denemek nasip olmadı ama terletirmi bilmiyorum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/porsche-makam-koltuk-siyah/ProductDetails.aspx?productId=ofisclkel018&categoryId=15321&utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=genel-210214&utm_content=non-elektronik&utm_term=kategori-kirtasiye-ofis&wt_em=newsletter.non-elektronik.kategori-kirtasiye-ofis.genel-210214&utm_emmid=83200274801F48B0895CCC52B2B7312B&utm_emcid=24ADD98037844814B8E082FD696016A3

Hocam o kadar para kıyacak paramız yok :))

Evet güzel ürün ama gerçekten bütceyi aşar bizimkisi uygun olsun diye ugrasiyoruz ama yine de tavsiye için teşekkürler ;)

• quote:

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

pc karşısında kullanamıyorum ben (sadece dizi falan izlerken) malum şu durum var

Sandalyem yerden yükseklik 40-45 cm ile rahat oturabiliyorum vs. tipik dönen tekerlekli büro sandalyesi

bunun ön tarafı 38 cm yükseklikte
    oturduğumuz kısım çöküyor (yaylanıyor özelliği bu zaten) 70 kilo gelen ben ile 24cm'e düşüyor oturduğum yer (ve arkaya yaslandığım için bilgisayarı kucağıma almam şart)

şöyle bir şey olabilir (masam yerden yüksekliği 77 cm + laptop ekranı 12 cm daha yukarıda) soğutucu ve çerçeve payı.

40 cm boyunda bir masanız varsa veya şu değişik masa tipleri var onlardan var ise o şekilde dediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ben laptopu komidine koyacağım karşısına da bunu masa ve diğer sandalyeyi de pc kullanmadığım işlerde kullanacağım.

Net ölçüler için teşekkürler haechstmass (mezura markası)

• Kayınvalidem de bana ikeadan doğum günü hediyesi almıştı. 1 senedir kullanıyorum. hatta mesajı bile onun üzerinden yazıyorum. her akşam işten gelir gelmez üzerine kurulup sallana sallana tv izleyip internette geziyom çok rahat. tavsiye ederim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bunun metal olanını yıllarca kullandım pc de bi sıkıntı olmadı tabi masa da klavye çekmeceli sürüyerek çekmek bira sıkıntı olabiliyor çok memnundum ama ahşap olanı kullanmadım

Ya aslında ahşap olanından iş yerinde var ama bundan daha kaliteli duruyor açıkçası.Bu biraz daha basit gibi geldi bana ama bilmiyorum.Eğer alan arkadaşlardan resim filan yükleyen varsa iyi olur aslında...

hocam benim gibi kıy paraya birde çek filan uydur geç buna kaliteli ve konforlu kesinlikle tavsiye ederim daha yazı denemek nasip olmadı ama terletirmi bilmiyorum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/porsche-makam-koltuk-siyah/ProductDetails.aspx?productId=ofisclkel018&categoryId=15321&utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=genel-210214&utm_content=non-elektronik&utm_term=kategori-kirtasiye-ofis&wt_em=newsletter.non-elektronik.kategori-kirtasiye-ofis.genel-210214&utm_emmid=83200274801F48B0895CCC52B2B7312B&utm_emcid=24ADD98037844814B8E082FD696016A3

Evet güzel ürün ama gerçekten bütceyi aşar bizimkisi uygun olsun diye ugrasiyoruz ama yine de tavsiye için teşekkürler ;)

hocam bir yahudi ata sözü ucuz mal alacak kadar zengin degilim diyor ama tabiki bilinmez o yahudi bu koltugu alırmı almazmı ama bende aynı durumdaydım n11 den iki tane koltuk buldum bütçeme uygun aralarında da yanılmıyorsam 30 yada 40 tl bir fiyat farkı vardı ben tabi ucuz olanını aldım keşke almasaydım resmen çöpün önde gideniymiş hiç resimde gördügüm gibi degilmiş diger pahalı olan koltuguda arkadaşa aldık benim aldıgım koltukgu resmen çarpıp bölüyordu pişman oldum almadıgıma onu bende bir hışımla ve sinirle gittim bunun aldım öfkeyle kalktım ama zararlamı oturuyorum daha karar veremedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bir yahudi ata sözü ucuz mal alacak kadar zengin degilim diyor ama tabiki bilinmez o yahudi bu koltugu alırmı almazmı ama bende aynı durumdaydım n11 den iki tane koltuk buldum bütçeme uygun aralarında da yanılmıyorsam 30 yada 40 tl bir fiyat farkı vardı ben tabi ucuz olanını aldım keşke almasaydım resmen çöpün önde gideniymiş hiç resimde gördügüm gibi degilmiş diger pahalı olan koltuguda arkadaşa aldık benim aldıgım koltukgu resmen çarpıp bölüyordu pişman oldum almadıgıma onu bende bir hışımla ve sinirle gittim bunun aldım öfkeyle kalktım ama zararlamı oturuyorum daha karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

pc karşısında kullanamıyorum ben (sadece dizi falan izlerken) malum şu durum var

Sandalyem yerden yükseklik 40-45 cm ile rahat oturabiliyorum vs. tipik dönen tekerlekli büro sandalyesi

oturduğumuz kısım çöküyor (yaylanıyor özelliği bu zaten) 70 kilo gelen ben ile 24cm'e düşüyor oturduğum yer (ve arkaya yaslandığım için bilgisayarı kucağıma almam şart)

şöyle bir şey olabilir (masam yerden yüksekliği 77 cm + laptop ekranı 12 cm daha yukarıda) soğutucu ve çerçeve payı.

40 cm boyunda bir masanız varsa veya şu değişik masa tipleri var onlardan var ise o şekilde dediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ben laptopu komidine koyacağım karşısına da bunu masa ve diğer sandalyeyi de pc kullanmadığım işlerde kullanacağım.

haechstmass linkini de versen tam olacakmış hocam :))

Teşekkürler bilgilendirme için ama bir de resim çekip buraya koyabilirseniz ben dahil herkes müteşekkir olacaktır ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

haechstmass linkini de versen tam olacakmış hocam :))

Teşekkürler bilgilendirme için ama bir de resim çekip buraya koyabilirseniz ben dahil herkes müteşekkir olacaktır ;)

http://www.hoechstmass.com/

markayı yanlış yazmışım

•  Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada

bu ürünle birlikte kullanıyorum. laptopum ve mouse rahatlıkla sığıyor.
  • Ya aslinda 100-150 tl arasi pc koltugu dusunuyordum alsak mi acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu urunu daha onceden kullandim kumasi cok kaliteli degil ama agirlik konusunda guvenebilirsiniz 120 kiloyu rahat kaldiriyor
  • Poang iyidir ayni zamanda saglamdir 2000 yilindan beri sapasaglam duruyor.

• Bir arkadasim ikeadan bunlardan aldi kafesine sonuc 2 veya yalan olmasın 3 ay sonra oturulcak yani kalmamisti kaldirdi hepsini atti.. Tamam orasi bir işletme o kadar malum bir insan kullanmaz ama orasida hinca hinca 7 24 dolan biryer degildi sonucta.. Daha kalitelisi dediginiz o şekle girdiyse bence buna asla bulasilmaz..

Muhalefet Not: Bu benim fikrim..
  • ben ilk oturdugumda nasıl kırılmıyor bu diye düşünmüştüm ama karşıma 120 kiloluk arkadaş oturunca rahat rahat yayılmaya başladım koltukta, aynı marka değil sanırım ama çok rahat koltuklar yer olsa eve bile almayı düşünürdüm hemde bu fiyata süper bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada

bu ürünle birlikte kullanıyorum. laptopum ve mouse rahatlıkla sığıyor.

Aynı kombinasyonu ben yapıyorum süper oluyor :)
    Gerçekten iki ürün sanki birbiri için yaratılmış.

Fakat laptop 11 inç falan değilse mouse sığmaz orada bir sıkıntı var. Sığsa da zemin eğimli olduğu için mouse için elverişsiz.
    Ben yanıma bir sehpa çekiyorum öyle kullanıyorum fareyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Bir arkadasim ikeadan bunlardan aldi kafesine sonuc 2 veya yalan olmasın 3 ay sonra oturulcak yani kalmamisti kaldirdi hepsini atti.. Tamam orasi bir işletme o kadar malum bir insan kullanmaz ama orasida hinca hinca 7 24 dolan biryer degildi sonucta.. Daha kalitelisi dediginiz o şekle girdiyse bence buna asla bulasilmaz..

Muhalefet Not: Bu benim fikrim..

Cafe için uygun değil hocam arkadaşınız yanlış iş yapmış

oturmasını kalkmasını veya eşyaya değer vermezler cafelerde (en pahalı mekanda böyle 3 masalı cafede böyle) bu ürün öyle hoppa oturulacak bir ürün değil zaten + oturduğunuz kısım hem zedelenir hem zamanla çöp olur.

Playstation cafelerde sıkıntı yok ama.
  • Bu kadar Poang ürünlerinden anlayanı birarada bulmuşken yardım istesem, bana yardım etseniz de gidip kafam rahat alsam

Fiyatların farkı sadece kaplama ürün müdür yoksa nedir, bilen ve kullananlardan fikir alabilir miyim, hangisini tavsiye edersiniz?

PELLO (holmby natürel)
    129 TL
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/50078464/pello_tekli_koltuk.aspx

POANG (venge-alme natürel)
    149 TL
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/09817851/poang_tekli_koltuk.aspx

POANG (huş kaplama-alme siyah)
    169 TL
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/19825191/poang_tekli_koltuk.aspx

POANG (kayın kaplama-granan beyaz)
    189 TL
    http://www.ikea.com.tr/urundetay/29888588/poang_tekli_koltuk.aspx

• Bu hepsiburadaki ururunun iskeleti tamamen ahsap mi yok metal olan bilumleride var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Bu hepsiburadaki ururunun iskeleti tamamen ahsap mi yok metal olan bilumleride var mi?

kırmızı oturma minderi 3 parçadan oluşan bir metal çerçeveye sahip. (yani minder çerçevesi tamamen metal + gözükmüyor kılıfı buna geçiriyoruz , minderi üstüne takıyoruz)

Turkay03' e nerede kullanacaksanız ona uygun olanını alın hocam kalite olarak hepsi benzer minder ve renk farkları fiyat farkı oluşturuyor.
    (bkz: bahçe, teras, salon, çalışma odası, mutfak, balkon vb. her yere uygun yapmışlar bu kırmızı ise salon- kişisel oda veya balkon için uygun benim evim için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 22 Şubat 2014; 15:08:12 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Ps cafeydi zaten hocam arkadasimin isletmesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.