Şimdi Ara

Dinlenme Koltuğu 120 TL + kargo Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
6.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/max-home-tv-ve-dinlenme-koltugu-kirmizi-/productDetails.aspx?productId=mbmaxkzy&categoryId=18021494

Ürün bu arkadaşlar belki görenleriniz olmuştur (ama max home ' da nedir deyip geçenler olmuş olabilir)
    hali hazırda hepsiburada kampanyası varken paylaşmak istedim

Edit : tahmin ettiğim gibi max home diye bir marka yol alan arkadaşlara da adore gönderilmiştir yani fiyatı pek çok yerde 159 tl olan standart adore dinlenme koltuğu.

Max Home denen marka yerine Adore gönderdiler (tahminim max home diye bir marka yok Adore yerine özellikle bu ismi yazıyor olabilir HB doğrulama bilgisi istemedim herhangi bir şekilde o kalmadı bunu verelim de demediler direkt adore gönderdiler)
    (kargo istanbul için 10 tl ödedim)

Adore ise 120 tl' ye yok baktığım kadarıyla (+çek kampanyasıyla zaten gayet iyi oluyor 150 tlye tamamlayınca)

N11 fiyatı 150 + TL
    adore fiyatı 150+ TL

Edit: Yazmayı unutmuşum İkea bunun ilk üretici olabilir (tasarım olarak) ve tabiki ikeadaki daha kaliteli lakin ikeaya gitme şansım yok (orada kargoda ürün bedelinin %13ü) HB' de sıcak fırsat olması nedeniyle aldım.

Özel not İmkanı olan ikea'ya gidip alırsa daha kaliteli ve çeşit çeşit ürünleri test ederek alabilir dediğim gibi ikea'ya gitme imkanım yoktu her koşulda İkea'dakiler daha kaliteli ve pek çok renk-tasarım- yani evinize uygun modeli mevcut.

İkea'da bu seri çeşit çeşit (bir 20 model vardır herhalde )

İkea Poang
    İkea Pello
    http://www.ikea.com.tr/urunailesi/530/poang.aspx
    http://www.ikea.com.tr/ikea_urun_arama_sonuclari.aspx?arama=pello

daha da olabilir bu seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 26 Şubat 2014; 18:52:54 >

• ikeada da aynısı var bunun
  • 1 adet aldım fiyat çok güzel 25 tl lik çek satın aldım birde 2,5 tl ye.

104 tl ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 21 Şubat 2014; 21:56:22 >
  • forumda çek takas dan.
  • çekle iyi fiyata geliyor
  • bunu bilmem ama ikedaki cok sağlam 130 140 kiloluk arkadaşta bile sıkıtı olmadı
  • hepsiburada maşallah ürünü yaglayip ballamışlar. bitane olumsuz yorum yok.

neyse buna fazla yaslanırsak kırılmaz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

hepsiburada maşallah ürünü yaglayip ballamışlar. bitane olumsuz yorum yok.

Ben henüz yorum yapmadım orada ama şaşırdım (adam bebek emzirdiği eşine almış kırılmaz dense bile sıkıntı yani)

Memnunum fena değil daha önce ikea'nın sattığı ürünüde kullandım öğrenci evinde (arkadaşımındı) fark yok gibi ama şu sıkıntı var.

İkea' da bu modelden çok sayıda var n11 ve Hb' de birer tane bulabildim.

İkea' daki tabi ki daha kalitelidir ve garantisi doğru düzgündür ama bu ürün tam olarak ikea'daki hangi ürüne denk düşüyor bilemiyorum.
    (150'ye tamamlayıp 50 tl çek kazanmak işime geldi aslında)

24 saat olmadı kurup kullanalı fena değil özellikle minder kısmı belli bir yıl içerisinde değişecektir mutlaka.

• Arkadaşlar bu ürünün bel deseteği ikeadaki ürüne kıyasla yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti konusunda hepsiburadaya güvenmeyin özellikle mobilya türü ürünlerde...
    adore dışındaki mobilya tedarik saglayan çogu yer amatör...

Gelen mobilyaların çogunda hatalı kesim mevcut oluyor. fabrikadan hatalı yani.
    2 kez başıma geldigi için bunu söylüyorum.
  • benim evdeki aynısı dediğim model POÄNG.. link:http://www.ikea.com.tr/urundetay/39825190/poang_tekli_koltuk.aspx

aslında çok rahat ve 120 kg oturduğunda dahi herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama ben pek kullanmadım bugüne kadar
  • quote:

Garanti konusunda hepsiburadaya güvenmeyin özellikle mobilya türü ürünlerde...
    adore dışındaki mobilya tedarik saglayan çogu yer amatör...

Gelen mobilyaların çogunda hatalı kesim mevcut oluyor. fabrikadan hatalı yani.
    2 kez başıma geldigi için bunu söylüyorum.

Hocam aslında HB konusu açtığım için yediğim kazığa yağ sürmüş gibi hissediyorum ama
    uygun gibi geldi zaten kalite beklemiyorum dinlenirken iyi oluyor (ikea şansım olsaydı mutlaka oradan alırdım zaten)

Benim önerdiğim 150 ye tamamlayıp çek kazanmak veya uygun çek bulup 25lik vs. 100-110 tl civarına bunu almak.
  • quote:

hocam HB olumsuz yorumları yayınlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

quote:

bu konuda en iyisi n11 5 yıldız verip sövseniz bile yayınlanabilir 1 yıldız verince yayınlanmadığı oluyor n11de de ama n11 hbden iyidir gözümde

Yaşadığım sorunları çok daha kolay çözdüm ve 0 zarar ettim
    Hb ' de ise muhattap bile bulamadım.

• Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Ayrıca pc karşısında masa için kullanabilirimiyim bunu...
  • quote:

quote:

Bende ordaki yorumların hepsine HAYIR diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazypython

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

hocam bunun metal olanını yıllarca kullandım pc de bi sıkıntı olmadı tabi masa da klavye çekmeceli sürüyerek çekmek bira sıkıntı olabiliyor çok memnundum ama ahşap olanı kullanmadım
  • quote:

quote:

Yani fiyat performans konusunda memnun kalırmıyız arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

hocam bunun metal olanını yıllarca kullandım pc de bi sıkıntı olmadı tabi masa da klavye çekmeceli sürüyerek çekmek bira sıkıntı olabiliyor çok memnundum ama ahşap olanı kullanmadım

Ya aslında ahşap olanından iş yerinde var ama bundan daha kaliteli duruyor açıkçası.Bu biraz daha basit gibi geldi bana ama bilmiyorum.Eğer alan arkadaşlardan resim filan yükleyen varsa iyi olur aslında...

Fiyatı değer mi hocam peki bu fiyatlara piyasa nasıl ki

• McCarty kullanıcısına yanıt
    hocam benim HAYIR larıda yayınlamıyorlar ama evet leri hemen yapıştırıyor çakallar
  • quote:

quote:

quote:

Ya aslında ahşap olanından iş yerinde var ama bundan daha kaliteli duruyor açıkçası.Bu biraz daha basit gibi geldi bana ama bilmiyorum.Eğer alan arkadaşlardan resim filan yükleyen varsa iyi olur aslında...

Fiyatı değer mi hocam peki bu fiyatlara piyasa nasıl ki

hocam benim gibi kıy paraya birde çek filan uydur geç buna kaliteli ve konforlu kesinlikle tavsiye ederim daha yazı denemek nasip olmadı ama terletirmi bilmiyorum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/porsche-makam-koltuk-siyah/ProductDetails.aspx?productId=ofisclkel018&categoryId=15321&utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=genel-210214&utm_content=non-elektronik&utm_term=kategori-kirtasiye-ofis&wt_em=newsletter.non-elektronik.kategori-kirtasiye-ofis.genel-210214&utm_emmid=83200274801F48B0895CCC52B2B7312B&utm_emcid=24ADD98037844814B8E082FD696016A3

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.