Bildirim
DIO - This Is Your Life (Tribute Album) (2014)
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Joey Belladona'nın sesini inanılmaz benzetiyorum Dio'nun sesine. Hele ki 2010'da Indians arasında minik bir Heaven and Hell çalmışlardı, cennetten sahneye düştü şarkı söylüyor sanmıştım.
http://www.youtube.com/watch?v=v2t-WDrle_c
@4.15'ten itibaren dinlerseniz anlayacaksınız demek istediğimi. Bunun videosu da vardı silinmiş. Ses kaydı ile idare edin. -
Ses rengi benziyor, haklısın. Fakat Dio benim için gelmiş geçmiş en iyi rock/metal vokalidir, ulaşılması güçtür. Belladona'nın da bu tarz bir sese sahip olduğunu öğrenmek sevinidirici tabi ama dediğin kadar benzetemedim maalesef. Ses konusunda bilgim yoktur ama bana yuksek perdelere çıkamayan bir Dio gibi geldi.
Edit: Tabi bu söylediklerim Heaven And Hell için geçerli. Yoksa albümde gayet başarılı buldum. Sadece kendi tarzlarını yansıtamadıklarını düşündüğüm için düşük verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul of a lion -- 8 Mayıs 2014; 23:00:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metallica ve Scorpions şarkıları güzel yorumlamış. Diğerleri pek hatırımda değil. -
Scorpions'ta gitar biraz zayıf geldi bana. Gerçi Temple of The King gitarın fazlasıyla önde olduğu bir şarkı ve Ritchie Blackmore çok büyük bir gitarist. Beklenti yüksek oluyor dolayısıyla. Metallica'da da klavye kısımlarını wah'la çaldıklarını duyunca yüzümde bir tebessüm oluşmadı değil :D James'in sesiyle Dio'nun sesi çok farklı sesler. O yüzden Metallica imzası kendiliğinden var bana kalırsa. Ayrıca Medley yapmaları muhteşem olmuş.
Şarkıların orjinal halini dinlemedim. O yüzden o konuda bir fikrim yok. Albüm genel olarak iyi bir albüm olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hümiyettin
Şarkıların orjinal halini dinlemedim. O yüzden o konuda bir fikrim yok. Albüm genel olarak iyi bir albüm olmuş.
Anladım. O zaman bir Diosever olarak en yakın zamanda dinlemeni tavsiye ederim. \m/ :)
Dio'yu bende severim. Holy Diver ve Heaven And Hell albümünü ve bir kaç diğer şarkısını daha dinledim. Geçen gün diskografisini indirdim. O şarkılara da bir ara bakarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X