Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dior Addict Eau de parfum 230 tl Satın Al 24 Haziran 2015 18:24 1 1 Dior Addict Eau de parfum 230 tl Merhaba Ürün geçen yıl duty freeden alınmıştır. Kız arkadaşıma aynı tarihte başka bir tanesinin hediye gelmesi ve şu an başka bir parfüm kullanmak istemesi sebebiyle hiç açılmamıştır. %100 orjinaldir, seri numarası bandrolu üzerindedir ve herhangi bir parfümcüye orjinalliği ile ilgili danışılabilir Belirtmekte yarar var ürün geçen yıl alındığından seri numarası ile arama yapıldıgında en az 7 ay ömrü kaldığı öğreniliyor. ürünün tek eksiği budur. Normal fiyatı 450 tl kampanyalarda fiyatı 350 tldir (duty freeden 120 euroya alınmıştır) Bu parfümü kullananlar için iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum İş olarak parfüm satışıyla uğraşmıyorum sadece elimizde kaldıgı ve kullanmadığımız için satmak istiyoruz. 8 yıldır internetten iş yaptıgım için(oyun konsolları) kendim ve firmam hakkında internette yüzlerce referans bulabilirsiniz(konsoltürk- can gürsoy) Sahte parfüm satışıyla filan uğraşacak biri değilim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 245 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İkinci el parasına Sıfır Meta Quest 2 128 Gb , Açılmamış Pakette , 9500TL Sıfır ayarında Bga Reballing / Rework Makinası Jovy 7500 Satılık rx 570 ,gtx 1080 , 1080ti Ekran kartları Light of Dawn referans ilanıdır