2010 yılında o zamanki bga makinamı yedekleme amaçlı alınmıştır,
0 ayarındadır 20 saat altı sadece test amaçlı kullanılmıştır, tek hatası sabitleyici tablada (ek parça) koruyucu plastiği erittiği için tek tarafı hareket ettirmiyor, ben ayrıca tabla yaptırarak kullandıgım için üzerinde durmamıştım
3 yıl önce başka sektöre geçmem sebebiyle artık kullanımı olmayacağını düşündüğüm için satılıktır.
Bence fırsat ürünüdür :)
Emsalleri 20 bin tl aralıgında satılıyor,
Fotoğraflar ilk fırsatta yüklenecektir, makinada kullanım imkanı olmadıgı için toz bile bulamazsınız , yedek olarak alındıgı için tertemizdir
alt üst black infrared ısıtma sayesinde board eğimi sorunu yaşatmaz, pc üzerinden ısıtma profili programlanabilir
2010-2018 aralıgında aynı model ile sayısız elektronik cihazda 7000 e yakın reballing işlemi yaptım, oldukça verimli bir cihazdır, hala yedek parça temini vardır(ihtiyacınız olacağını zannetmesemde)
İş değişikliği yaparken aktif kullanılmış olanı da benzer bir rakama bırakmıştım geri dönüş olmayacağı için aynı fiyattan 9000TL olarak satılıktır.
Takas sadece temiz gaming laptop veya üst sınıf ekran kartı ile olabilir,
Elimde ayrıca steniel lcd kontrollu sıcak hava tabancası vb diğer reballing ekipmanları da mevcuttur çalışır halde fakat uzun yıllar kullanılmış ilgilenen olursa yardımcı olabilirim
Ağırlıgı ve boyutu sebebiyle kargo değil elden test ederek teslim düşünüyorum
İletişim için 05325424777'den ulaşabilirsiniz
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.