Şimdi Ara

DİPLOMAM VEYA FOTOKOPİSİ LAZIM; ANCAK BULAMIYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bana diplomam veya fotokopisi lazım; ancak tüm aramalarıma rağmen bulamıyorum. Diplomanın aslı üniversiteye verilir diyorlar. Üniversite öğrencisi olduğumdan, aslını üniversiteye vermiş olabilirim. Tam hatırlamıyorum verip vermediğimi yani. Fotokopisini de bulamıyorum. Kısa süre içinde bana aslı veya fotokopisi lazım, önerileriniz nelerdir? Lütfen yardım edin.

• Üniversiteye kayıtlıysan mutlaka aslı üniversitededir...

Eğer sürücü kursuna kayıt olmak için gerekliyse diplomaya ihtiyacın yok.Üniversiteden öğrenci belgesi alman yeterli olur...
  • Üniversitededir aslı, doğrudur. Ancak ehliyet için aramıyorum. Diplomamın herhangi bir şekline -aslına veya fotokopisine- ulaşma şansım yok mu? Bu arada memleketim İzmir, üniversitemse Sivas'ta. Şu an İzmir'deyim.
  • Lise diplomanın aslını da okuldan alamazsın sadece bir dilekçeyle alırsın aynı gün geri teslim etmek üzere gidersin bir notere fotokopi çektirirsin ASLI GİBİDİR yaparlar işini görürsün... Eğer sadece fotokopiyi kim nasıl ister kabul eder bilemem ama sivas a uçak bileti alacaksın gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.