arkadaşlar bu programdan kullanıyorum.bağlantım adsl 512kb.fakat herkangi bir server'a bağlandoğım zaman sadece connecting diyor ve daha sonra da time out diyip bağlanmıyor.türklerin açmış oldukları server'larada bağlanıyorum fakat birtürlü hiç kimseni bilgisatarına bağlanamıyorum.yani arkadaşlar buralardan bir şey çekebilmem için bu 512kb'lik adsl demi yetersiz acba.yardımcı olursanız çok sevinirim... saygılarımla..
Hayır, sadece ayarlarda, active/passive mode var onu değiştirip tekrar dene
settings den bişeyler paylaşman gerekli.10GB dan aşağı olmasa iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz_fatih
arkadaşlar bu programdan kullanıyorum.bağlantım adsl 512kb.fakat herkangi bir server'a bağlandoğım zaman sadece connecting diyor ve daha sonra da time out diyip bağlanmıyor.türklerin açmış oldukları server'larada bağlanıyorum fakat birtürlü hiç kimseni bilgisatarına bağlanamıyorum.yani arkadaşlar buralardan bir şey çekebilmem için bu 512kb'lik adsl demi yetersiz acba.yardımcı olursanız çok sevinirim... saygılarımla..
AresLite var dene süper bağlantını sonuna kadar sömürüyo.( (netwörk ve internet bölümünde açıklaması var)
Direct Connect ++ yazman gerekir de DC++ ile aynı şey zaten aynı aqnda ikisi olurmuymuş burada burası donanim yeri önceden bi foruma baksaydın İnternet bölümünde benim yazım olcaktı ona bakardın en üstte zaten senin sorunun olanlar falan çıktı oradada hallettik halldebildiğimiizi büyük ihtimalle pasif olmak zorundasın yada ip port yazacan