Şimdi Ara

Direct X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi bölüme yazayım bilemedim ama sistemle ilgili o yüzden buraya yazdım . call of duty modern warfare için 3.2 ghz istiyo bende 2.6 ghz var nasıl yükseltebilirim bu ghz yi ?

ikincisi : direct x 11 mi yoksa 9.0 mı daha iyi genelde oyunlar 9.0 istiyoda direct x değiştirirsem sorun çıkarmı ? bu işlem nasıl olur ? yardımlarınızı bekliyorum...

• selamlar,ghz arttırma derken sanırım oc(overclock)dan bahsediyorsunuz.Bilginiz yoksa bulaşmayın yeni bir işlemci almanızı tavsiye ederim.Directx 11 destekleyen grafik kartları yeni nesildir tabiki iyidir directx 9 oyununu da açar :) en basit böyle anlatabildim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemxmox3

selamlar,ghz arttırma derken sanırım oc(overclock)dan bahsediyorsunuz.Bilginiz yoksa bulaşmayın yeni bir işlemci almanızı tavsiye ederim.Directx 11 destekleyen grafik kartları yeni nesildir tabiki iyidir directx 9 oyununu da açar :) en basit böyle anlatabildim sanırım

selam sanırım sabahki konumada cevap vermiştin teşekkürler. overock düşünmüyorum çünkü bozabilir bilgim var. saol. benim anakart değişmişti 1-2 ay önce normalde işlemcim 2009 ama anakart değişince direct x o zamanmı değişmiş acaba ? bilgin varmı?

ve iyi bir işlemci en fazla ne kadardır kardesim ? 3.2 felan yeterde artar bana :)
  • driectx ekran kartına bağlı bir özelliktir eğer ekran kartını değiştirmediysen anakart değiştirmekle desteklenen driectx değişmez.İşlemci modelin nedir acaba?
  • quote:

driectx ekran kartına bağlı bir özelliktir eğer ekran kartını değiştirmediysen anakart değiştirmekle desteklenen driectx değişmez.İşlemci modelin nedir acaba?

BUDUR
     Direct X
  • modern warfare 2 kaldırır gibime geliyor
  • teşekkür ederim dostum deneyeceğim
  • quote:

modern warfare 2 kaldırır gibime geliyor

eyw pc kaldırdı donmadan oynayabiliyorum çok teşekkürler kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyhunErguven

quote:

modern warfare 2 kaldırır gibime geliyor

eyw pc kaldırdı donmadan oynayabiliyorum çok teşekkürler kardes

Aynen.Ama 3ü kaldırmazo yüzden yavaş yavaş oyna hemen bitmesin D:
  • kardes ghz cok birsey anlam etmiyor sian kullandigim pc p4 islemcili ama 3.56 ghz de kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şey gta 4 cok yavastı call of duty çok iyi bu nasıl oluyo yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.