Şimdi Ara

DirectX 12 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 12gb ram , fx 6300 (4,6ghz) , Asus Rog RX480 8gb Dx 12 bileşenleri mevcut.
    Dx 12 li oyunları açamıyorum .
    Dxdiag da directx sürümüm 11.2 gözüküyor ekran bölümünde kartın desteklediği sürümlerde dx 12 olmasına rağmen .
    Nasıl dx 12 aktif edebilirim , yardımcı olabilir misiniz ?

• işletim sistemi ne ?
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    w10 64 bit hocam
  • Normalde bi sıkıntı olmaması lazım directxi tekrar yüklemeyi deneyin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sisteminiz Windows 10 olduğuna göre beraberinde ek bir yükleme yapmadan Dx12 yi destekli oyunlarda kullanabilmeniz gerekli.Hangi oyunlarda sorun yaşıyorsunuz ve bu oyunlar en güncel sürümlerinde mi bu soruna neden oluyor,oyunların neler olduğundan bahsedebilirseniz daha iyi yardımcı olunabilir.Ayrıca sisteminizde özellikle ekran kartı sürücüsü dahil diğer sürücülerin güncel olduğuna,işletim sisteminizin tüm güncellemeleri aldığına ve en önemlisi oyunların güncel sürümlerine sahip olup olmadığını kontrol ettikten sonra sorun yaşadığınız oyunları paylaşırsanız aynı oyunları benzer bir kartla oynayanlarda herhangi bir sorun yaşanıyor mu daha iyi gözlemleyebiliriz.

Not:Dx12 için Windows 10'da ek bir yükleme yapmanız gerekmez,işletim sistemi ile birlikte gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Nisan 2017; 0:57:33 >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı sürücüm ( usb , raid , bios vs ) ve oynadığım oyunlar güncel steam üzerinden oynuyorum .
    Örnek olarak Doom ve Hitman de dahil oyunlarda dx 12 api seçtiğimde hata alıyorum .
    Hatta hitman de şu hatayı alıyorum :

İstenen işlem için yükseltme gerekiyor ( dx12retail\hitman.exe )

yalnızca windows güncelleştirmelerim kapalı .
  • taffoo kullanıcısına yanıt
    Doom'da dx12 desteği bulunmuyor bu yüzden dx12 api seçemezsiniz fakat hitmani dx12 de oynuyorum ve herhangi bir problem oluşmadı şu ana kadar,oyun dosyalarını doğrulatmayı deneyin belki hatalı yada eksik bir dosya nedeniyle sorun oluşabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi denedim sonuç yine aynı :(
    Tomb raider da da denedim ayarlar bölümünde dx 12 seçilmiyor.

Windows güncelleştirmelerini yapmayı denemeli miyim ?
  • taffoo kullanıcısına yanıt
    Hocam Windows güncel,ekran kartı ve diğer sürücülerde güncel,Tomb Raider'da dx12 seçilebiliyor ve kullanılabiliyor.

DirectX 12 SORUNU
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm . Windows 10 Build 1607 sürümünden sonra directx 12 aktif oluyor .
    Güncelleme yaptıktan sonra sorun çözüldü teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taffoo

Arkadaşlar sorunu çözdüm . Windows 10 Build 1607 sürümünden sonra directx 12 aktif oluyor .
    Güncelleme yaptıktan sonra sorun çözüldü teşekkürler .

sorunu çözdüğünüze sevindim ayni sorun bendede olmuştu yabanci forumlarda araştirinca bulmuştum windows anniversy 1607 sürümü istiyor direx12 için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.