Şimdi Ara

Directx hatası ve Ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda oyunlara girmeye çalıştığımda directx hatası alıyorum. Bir de ekranda ince renkli şeritler çıkmış durumda. Nasıl düzeltebileceğime dair yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Ekran kartı gitmiş durumda başka bi ekran kartı al arkadaşından vesaire.Eğer hariciyse hariciyi çıkarıp yerleşik ekran kartıyla ddene büyük ihtimal ekran kartı bozulmuş olabilir.
  • Ops Ekran Kartı ram veya Biosunda Sorun Var Kardeşim.Yapacağın Şeyleri Ben Sana Söyleyeyim
    Önce Ekran Kartı Driverini Sil Sorun Düzelmediyse. Biraz Zor Bir Yöntem Göstereceğim
  • Öncelikle yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Sistemi geri aldığımda düzelmişti ama 1-2 gün sonra yine aynı şey oldu.
  • Driveri Silip Yeniden Yükledinizmi
    Yani Sistemi Geri almak İyi Olmaz
    dirveri tekrardan silip Güncel Driver Yüklemek Gerekir Birde Driver Sildikten Sonra Şu Programla Tma Olarak Driverleri Temizle
    http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Version-3-1-0/
    sonra yeniden yükle sonuçu bana bildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Frost -- 31 Ağustos 2011; 15:43:38 >
  • Nasıl siliyorum driveri?
  • Ekran Kartın Atimi Nvidiamı
  • nvidia
  • Ozaman Denetim Masasından Program Ekle Kaldıra Geliyorsun Nvidia Driverlerinin isimlerini Görecelsin Alt Tarafta Onları Tek tek kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Frost -- 31 Ağustos 2011; 15:47:47 >
  • sonra senden sistemini yeniden başlatmanı isteyecek onu kabul et ve pcye restart at
  • Driver ı kurdum ama birşey değişmedi maalesef
  • Ozaman İşler Kötü Ben ati Kullanıyorum Fakat Bendede Seninkine Benzer Sorunllar Var.
    Bunu Düzeltmeye Çlışıyorum Bende.
    Bios Update Yöntemi Var Biraz Zor Ve Biraz Sakıncalı ben ati Bios Update Yaptım Ama Olmadı Eğer Bu Yöntemi Denemek İstiyorsan Senin İçin Biraz Nette Arama Yapıp Nvidia Bios Update Nasıl Yapılır Linklerini Sana Yollayabilirim
    Yanlız
    Bana Ekran Kartının Markası
    Modeli Lazım
  • geforce 9800 gt ekran kartı . Format attırdıktan sonra eğer düzeliyorsa format attırayım bugün
  • Formata Para Verme Birdaha
    Bak Sen Driveri Birdaha Sil
    sonra Şu Programı Kur
    http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Version-3-1-0/
    Ve Gelen Ekranda nvidia seçeneğini seç analize e baş sonra gelen ekranda clean seçenegine bas
    Driveri Temizlesin Komple Sonra Birdaha Dene Olmassa Bios Update Yapcaz Bakalım
  • Gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Şu an deniyorum.
  • Önemli Değil Kardeş Sen Hallet Yeterki İşini
  • Do you want to reboot? çıktı. hangisini seçeyim? Ok - Cancel
  • ok
  • nvidianın bu sürümü sürücüyle uyumlu değil diyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.