Şimdi Ara

directx sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kırımcine Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fm 2010 demo yüklüyordum. Otomatik olarak directx yüklemesi çıktı. Fakat yüklerken DXError.log ve directx.log hatası verdi bunu nasıl düzeltebilirim.?

• Oyunla birlikte gelen directx uygulaması sorunlu olabilir o yüzden internetten en son sürümünü indirip kurmayı deneyin. Sorun çözülür.
  • Teşekkürler deniyorum hemen.
  • Dediğinize göre farklı bir yerden oyunu indirdim yine directx te sorun çıktı ama bu sefer farklı bir sorun verdi. Bu arada En yeni directx sürümünü indiribileceğim bir link veririmisiniz.
  • Dxwebsetup olarak arattırdıınızda karşınıza çıkan küçük boyutlu dosyayı indirin. Bu şekilde en güncel directx dosyalarını çekersiniz ..
  • ''A cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid'' Yükleme esnasında bu sorunu verdi.
  • Offline olan sürümünü birde deneyin.

DirectX End-User Runtimes (June 2010)
    File Name: directx_Jun2010_redist.exe
    Size: 95.6MB

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=3b170b25-abab-4bc3-ae91-50ceb6d8fa8d&displaylang=en
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim.. onu deniyorum şimdi.. Benim bilgisayrrım bir netobook. özellikleri: 1.83 ghz 667 mhz işlemci 2 gb ram Intel Graphics Media Accelerator 3150 (256 mb ekran kartı) (32 bit)
    most wanted yükledim çok ksıyor oynarken başka netbooklarda çok rahat oynanıyormuş. ben bu özelliklerde football manager 2010 oynayabilirmiyim ???
  • İşletim Sistemi - Windows XP/Vista/Windows7
    İşlemci - XP - 1.4ghz veya daha hızlı Vista/W7 - 2.0hgz veya daha hızlı
    Bellek - XP-512MB Ram, Vista/W7 - 1GB Ram
    Grafik Kartı - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi

Büyük ihtimalle açar ve orta seviyede oynarsınız diye düşünüyorum..
  • fm 2010 u Yükledim ama tıklıyorum açılmıyor hiç bir şey gelmiyor ekrana.. neden olmuyor anlamadım yardımcı olusanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynçlk

fm 2010 u Yükledim ama tıklıyorum açılmıyor hiç bir şey gelmiyor ekrana.. neden olmuyor anlamadım yardımcı olusanız sevinirim

Öyle görünüyorki laptop footbal manager 2010'u çalıştıracak gereksinime sahip değil. Oyunu doğru crack yaptığınızdan emin olun. Sorun crackta ise başka forumlardan yararlanabilirsiniz.
  • Crack dosyası yok yüklemiş olduğum oyun dosyasında fm 2010 demo.. benim tek istediğim oyunu çalışıtırp çalıştırmayacağına bakmam . ne lanet bişeymiş bir tüelü anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.