Yanlız şimdide bir sorun var... Kurdum kaç kez olmadı sonra sizin dediğiniz gibi silip yeniden kurayım dedim sildim kurdum sürüm 13.9 oldu fakat şimdi de DirectX yok bilgisayarınızda diyor..Dxdiag'ı açıyorum DirectX sürümü = DirectX 11 diyor fakat BF4 ve NFS Rivals'ı açınca bilgisayarınızda DirectX yok hatası veriyor yani şu hata "an internal system occured.." ile başlayan hata BF4'ün içindeki DX setup'unu kurdum sorunsuz yüklendi fakat gene aynı hatayı alıyorum NFS Rivals'ın içindeki DX sürümünü kurmaya kalkınca hata veriyor ve yüklenmiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
NOT: Euro Truck Simulator 2 ve bilgisayarımda bulunan online oyun S.K.I.L.L. Special Force 2 ve diğer oyunlar açılıyor sorunsuz oynanıyor BF4 ve NFS Rivals açılmıyor....
Temiz kurulum yapın hocam. Tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.
BF4 açıldı ama NFS Rivals hala açılmıyor ve Redist klasöründeki DirectX 9.0 Web Setup'u kurmaya çalışırken "an interral system error.."la başlayan bir hata alıyorum ve kuramıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Rabelisa
Temiz kurulum yapın hocam. Tamamen kaldırıp tekrar yükleyin.
Nasıl yapacam ?
Tamamdır arkadaşlar sorunu çözdüm.. sorun crackteymiş onu hallettim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa buradan çözümü bulabilirler harfiyen uyunda oluyor yardımlarınız iyin çok çok teşekkür ederim iyi günler...