merhaba arkadaşlar Ati nin 2600XT si veya sonradan çıkaracağı 2900 Pro veya XT sinin Agp olan versiyonunu türkiyede ne zaman alabiliriz ve hangi firmalar getiriyor bilgisi olan varmı?
Daha gelmedi ama birkaç ay içinde gelir herhalde.2900 serisinin daha agp bile çıkmadı galiba.Türkiye distribütörü tellioğlu bilgisayar diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Codest
Daha gelmedi ama birkaç ay içinde gelir herhalde.2900 serisinin daha agp bile çıkmadı galiba.Türkiye distribütörü tellioğlu bilgisayar diye biliyorum
bilgi için teşekkürler o zaman sabırla beklemek lazım malum yeni platforma geçmek bence mantıklı değil zira her hafta bi işlemci ekran kartı çıkıyor dolayısıyla canımız yanıyo walla bende p4 3.2 var fazlasıyla yetiyo tek sorun agp ye iyi bir kartın çıkması o da gelirse muhteşem olur hemde piyasanın yeni oyunlarından uzak kalmış olurum
Valla dostum sana katılıyorum ama biraz da şu olay var bekle bekle nereye kadar devamlı yeni bişe çıkıyor o yüzden alıp oynamak lazım oyunları.
dostum bazı firmalar Türkiye piyasasına ithalatçılar tarafından sokulmamış yeni ürünleri ithal edip gitiriyorlar belkide biraz araştırsan bulursun...
evet haklısın dostum oyunları oynatan ekran kartı olduğu için agp ye direct 10 çıkarsa muhteşem olur bu sistem ile her oyun oynanır çıkmazsa işte o zaman sistemi kökten değiştirmek lazım birde dostum konuyla alakası yok ama ben creative nin X-fi Extreme Music Ses kartını aldım windows bunu Sb XFi-DF80 olarak tanıyor acaba bu extreme music mi anlamına geliyor?