Şimdi Ara

direksiyon dersine arkadasla gitmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun direksiyon dersim var surucu kursunda ve bi arkadasim benimle gelip ben araba surerken arkada oturmak istiyo
    Boyle biseyi yapsak hoca rahatsiz olur mu?
    Ve gormemis gibi olur muyuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Dersine Arkadaşla Gitmek

Direksiyon dersine arkadaşla gitmek, hem eğlenceli hem de faydalı bir deneyim olabilir. İşte dikkate almanız gereken bazı avantajlar ve ipuçları:

Avantajları:

• Stresi Azaltma: Arkadaşınızın varlığı, direksiyon derslerinin stresini azaltabilir ve daha rahat bir öğrenme ortamı sağlayabilir.
    • Motivasyon: Birlikte çalışmak, motivasyonunuzu yüksek tutabilir ve öğrenme sürecini daha keyifli hale getirebilir.
    • Farklı Perspektifler: Arkadaşınız, farklı bir öğrenme stiline sahip olabilir ve size farklı bakış açıları sağlayabilir.

İpuçları:

• Uygun Bir Arkadaş Seçin: Uyumlu olduğunuz, araba kullanma konusunda hevesli ve öğrenmeye açık bir arkadaş seçin.
    • Rolleri Belirleyin: Ders sırasında kimin süreceğini ve kimin gözlemleyeceğini önceden belirleyin.
    • Saygılı Olun: Direksiyon başındayken arkadaşınızın talimatlarına uyun ve hatalarınız için özür dileyin.
    • Geribildirim Alın ve Verin: Arkadaşınıza geri bildirim vermesi için fırsat tanıyın ve ondan da geri bildirim alın. Bu, hatalarınızı iyileştirmenize yardımcı olacaktır.
    • Eğlenin: Direksiyon dersi arkadaşla gitmek eğlenceli olmalıdır. Birbirinizle sohbet edin, gülün ve öğrenme sürecinin tadını çıkarın.

Arkadaşınızla direksiyon dersine gitmek, öğrenmeyi daha keyifli hale getirmenin ve deneyimi geliştirmenin harika bir yolu olabilir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek olumlu ve verimli bir öğrenme ortamı yaratabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hadi beyler cevap
  • millet arkadaşını akrabasını alıp gidiyordu. düzenleme geldi mi bilmiyorum ama bir şey olmaz.
  • olmaz
  • Bunda bişey yok bende arkadaşımla gitmiştim rica ettik o da arkada oturdu.Kıl bi hocaya denk gelmezsen karşı çıkacaklarını sanmam.Bide hoca izin verse bile arkadaşın bişeye müdahale etmesin,sessizce otursun.
  • Hoca birşey derse; Arkadaşım da ehliyet almak istiyor,kurs belirlemeye çalışıyor" de...Anlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hoca birşey derse; Arkadaşım da ehliyet almak istiyor,kurs belirlemeye çalışıyor" de...Anlar...

çok komikmiş matkap kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 7 Aralık 2011; 10:46:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz de dedik ama hocam izin vermedi bi kaza olsa ben sorumlu olurum dedi bindirmedi
  • bizim kursta bindirmiyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.