Şimdi Ara

Direksiyon dersleri ne zaman başlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• biz sizi ararız dediler aramadılar hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

biz sizi ararız dediler aramadılar hala

Aynen hocam. Hayir bir de hic bilmiyorum surmeyi. Sorun degil daha iyi biz anlatiriz dediler ama sinava kaldi 20 gun. Ne ara sifirdan ogrenicem ne ara pisiricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yarın 3. Olacak

• Bana yazılı sınavdan önce dersleri verip bitirdiler. Sınava yakın olması daha iyi gibi sanki . 2 hafta sürdü. Bi de son gün sen öğrenmişsin artık deyip pohpohladılar. Geçeriz inşallah. O değilde gideceğimiz yolu bilmek zorunda mıyız sınavda soramaz mıyız?. Upuzun yol var. Sağa mı dönecem sola mı dönecem bazen bilemiyorum.

• Sınav 22 ağustos degil miydi

• sınav 22 ağusto ama bir sitede son başvuru tarihi 10 temmuz doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik0

Bana yazılı sınavdan önce dersleri verip bitirdiler. Sınava yakın olması daha iyi gibi sanki . 2 hafta sürdü. Bi de son gün sen öğrenmişsin artık deyip pohpohladılar. Geçeriz inşallah. O değilde gideceğimiz yolu bilmek zorunda mıyız sınavda soramaz mıyız?. Upuzun yol var. Sağa mı dönecem sola mı dönecem bazen bilemiyorum.

Güzergahı bilmeniz gerekli çünkü gelen komisyon görevlileri sizin kurs tarafından bu parkurda çalıştırıldığını varsayarak geliyor ve hatalı giriş çıkış yaparsanız parkurda sınavdan geçirmeye bilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.