Şimdi Ara

Direksiyon kaçağı ve uzun yol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Literaryy

Sızıntı önleyici deniycem

Alıntıları Göster
    sen bilirsin hocam. araba senin araban. ama o tarz şeyler iyi olsaydı herkes yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

sen bilirsin hocam. araba senin araban. ama o tarz şeyler iyi olsaydı herkes yapardı.

Alıntıları Göster
    Sızıntıyı tam kesmesede azaltıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrolik pompan bozulur benden soylemesi hidrolik hortumlarda veya kecesinde kacak olmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-279634539

Hidrolik pompan bozulur benden soylemesi hidrolik hortumlarda veya kecesinde kacak olmasin
    Yağ ekliyorum pompayı bozmaz

• quote:

Yağ ekliyorum pompayı bozmaz

Alıntıları Göster
    bozar hocam bozar. bak demedi deme. ben de öyle 1 sene yağ ekledim. totale vurunca 750 lira yağ parası vermişim. sonuç itibariyle pompa bozuldu. kutu tamir edildi.
  • E hem soruyorsun hemde kafanın dikine gidiyorsun. Sana yaptirmaktan başka çare yok çıkma yola diyorlar yok 100 lira yok sızıntı önleyici falan. Ne yapıyorsan yap sorma.

• quote:

bozar hocam bozar. bak demedi deme. ben de öyle 1 sene yağ ekledim. totale vurunca 750 lira yağ parası vermişim. sonuç itibariyle pompa bozuldu. kutu tamir edildi.

Alıntıları Göster
    Pompa yağsız kalmadan nasıl bozuluyor onu anlamadım bi açıklarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: .Müdür.

E hem soruyorsun hemde kafanın dikine gidiyorsun. Sana yaptirmaktan başka çare yok çıkma yola diyorlar yok 100 lira yok sızıntı önleyici falan. Ne yapıyorsan yap sorma.
    Kafamın dikine gittiğim yok ayrıca dikkat edersen bişey olmaz diyende oldu tamir ettir diyende oldu

• Kaçak pompadansa sıkıntı çıkma olasılığı yüksek, hortumsa eğer gelince tamir edersiniz. Yanınızda yedek hidrolik bulundurun yoldayken, hayırlı yolculuklar diliyorum.

• quote:

Pompa yağsız kalmadan nasıl bozuluyor onu anlamadım bi açıklarmısınız

Alıntıları Göster
    öyle bir bozulur ki. ben de aynı senin gibi diyordum. asla bozmam yağını da eksik tutmam diye. en son para bulup da direksiyoncuya gidince pompadan ses geldiğini anladık. 350 liraya çıkma pompa taktırdım. ayrıca direksiyon kutusu da söküldü temizlendi tamir edildi. anca öyle sorunlar bitmiş oldu.
  • quote:

öyle bir bozulur ki. ben de aynı senin gibi diyordum. asla bozmam yağını da eksik tutmam diye. en son para bulup da direksiyoncuya gidince pompadan ses geldiğini anladık. 350 liraya çıkma pompa taktırdım. ayrıca direksiyon kutusu da söküldü temizlendi tamir edildi. anca öyle sorunlar bitmiş oldu.

Alıntıları Göster
    Benim araçta 2 yıldır direksiyon hidrolik kaçağı var ama pompa ses yapmıyor

• Problem yaşamazsınız. Ben de eskiden bir aracımda bu sorunu yaşamıştım. Sizin gibi sürekli ekliyordum. Kaçağı bulmak için epey uğraşmıştık.
    Eğer ekleme yapıyorsanız birşey olmaz. Ama sürekli bu şekilde de kullanmak can sıkıcı. En kısa sürede yaptırın çünkü er geç yaptıracaksınız. Yağ da ucuz bişey değil hepsi sizden gidiyor şuan
  • quote:

Benim araçta 2 yıldır direksiyon hidrolik kaçağı var ama pompa ses yapmıyor

Alıntıları Göster
    tamam. ben diyeceğimi dedim. bundan sonrası sana kalmış. ister yaptır ister yaptırma.
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Gostermeden bilemeyiz kacak pompanin kendisinden mi yoksa hidrolik hortumlarindan mi bozulur bozulmaz diye bisey yok arac icin her an hersey bozulabilir bence
    Mesela biz baska sehre giderken senin gibi yag ekledik sonra cortladi hidrolik sistem park ederken canim cikiyordu araci sen aracini bilemem ama bendeki fiat tipo muydu uno muydu sizan yag teker disklerine gelmisti arac durmuyordu.
    Usenme bir ustaya git ama guvenilir olmali goster kendi aracimda motora guvenirim tek onun disinda her ariza her an yasanabilir yaninda takim yedek parca tasi demiyorum ama bir kere iki kere kontrol ettirmekten zarar gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 9 Ağustos 2019; 0:0:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.