Şimdi Ara

Direksiyon sagda araba kullanabilirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bilgisayar oyununda sürdüm.Kafam karışıyodu dönemeçlerde sürekli ters şeride giriyodum.
  • Kıbrıs ta kullanmıştım. Otomatikti ama. Kavşaklara gelince mavi ekran veriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 4 SENE bu sekilde arac kullandim, eger kurallar varsa surus zevkiniz cok yuksek.

Not. Turkiyede arac kullanmak cidden kotu

• Otomobil fabrikasında çalıştığım dönemde kullandım sağ sol arasındaki fark solunuzda cam ayna görmeye alışık olduğunuşdan boşluk hissi oluyor manıelde vitrsler aynı sadece biz yer değiştiriyoruz pedallar kapıya yakın olduğunda daha küçük

• Alışır insan elbette Geçenlerde bir video izlemiştim amerikada bir adam japonyadan Nissan Skyline almıştı sağdan direksiyonlu sanırım 5 dk içinde 2 kere polis çevirmiş adamı niye direksiyonun sağda diye. Trafiğin sağdan aktığı ülkelerde sağdan direksiyonlu araç kullanmak zor olsa gerek gidiş geliş yolda sollama yaptığınızı düşünsenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Alışır insan elbette Geçenlerde bir video izlemiştim amerikada bir adam japonyadan Nissan Skyline almıştı sağdan direksiyonlu sanırım 5 dk içinde 2 kere polis çevirmiş adamı niye direksiyonun sağda diye. Trafiğin sağdan aktığı ülkelerde sağdan direksiyonlu araç kullanmak zor olsa gerek gidiş geliş yolda sollama yaptığınızı düşünsenize

sollama yapamazsın ki hocam

• Ford otosan fabrikasında senelerce alan şöförlüğü yaptım,TIR'lara gemilere sağdan direksiyonlu connect transit kamyonet ve minibüs yükledim. İlk başlarda zor geldi ama zaman geçtikçe alıştım soldan direksiyonlu araçlardan hicbir farkı kalmadı benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl zor olan ingiltere japonyada falan kullanmak değil de sağ direksiyonla trafik akışı sağdan olan bi ülkede kullanmak bence

• Sagdan direksiyon minibüs ve otobuslerin yolcu kapıları solda yani bizim alıştıgımız tarafta yolcu kapısı fln yok. Kıbrısta ilk havaalanı otobüsüne binmeye calıştıgımda kapıyı bulamamıştım, söför dahil otobustekiler gülümsemişti. Ve su an trafigin soldan aktıgı ülkede soldan direksiyon araba kullanıyorum. Kamyon sollamanın(teknik olarak sağlama) ne kadar zor olduğunu siz düşünün.

• Ben de Kıbrıs'ta bir 5 gün kadar kullanmıştım. Vites değiştirmeyi karıştırmamak için otomatik vitesli kiralamıştım. Tek yaptığım şey bir süre soldan git soldan git diye kendi kendime söylemiştim. Sonra alışıyorsunuz zaten. Ha bir kez unutup kavşağa daldığım olmuştu da allahtan kimse yoktu.

• Otomat biletli garaj, otopark, avm girişleri, ücretli yol, vapur gişeleri çileye döner Her seferinde bir sol cama kadar uzamak zorundasın
  • Asıl bomba sağdan direksiyonu bu ülkede kullanmak

• Geçenlerde Kıbrıs tan gelen 2010 focus hb otomatik arabayı bir süre kullandım. Kullanması çok zor değil ama tabi tam bir kanıya varmak için daha uzun süre kullanmak lâzım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrısta araba kullandım. Şerit hatası yapmamak için maksimum 50-60 ile gidiyordum. Kavşaklarda, yuvarlakta falan çok dikkat ediyordum. 1 gün dayanamadım zaten başkasına verdim aracı
  • Sağdan direksiyon zor değil de sağdan akan trafikte kullanmak zor.
  • Kıbrısta kullanıyorum çok zor değil aslında.

• Kıbrısta okudum üniversiteyi.Orada çok sürdüm sadece park ederken zorlandım kafa direk sol direksiyona alışmış.
  • Midem bulandı benim. Alışmışız solda cam olcak. Bi kötü geldi yani bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

KIBRIS NİYE TERS TÜRK DEĞİL Mİ !!

sacma sapan işler ya

Eskiden İngiltere ye bağlıydı.Bi kısmı hala bağlı.

demekki ben yanliş biliyormusum

Kuzey KıbrıS büyük britanya krallığı cumhuriyetiymiş

oradaki halkın eşekkliği kimse kusura bakmasın

Yaş kaç

• sağdan direksiyonlu araç sürme işi aktif sürücü olmaya göre değil, kişiye göre değişiyor. 10 yıllık sürücü arkadaşım kıbrıs'taki kiralık araçta denedi süremedi. ilk gün o kullanırken kaza olacak diye çok tedirgin oldum. 2. gün lastiği bankete vurup, patlattı. sonra ben süremiyorum sen kullan dedi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.