Şimdi Ara

Direksiyon sagda araba kullanabilirmisiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Meticulous

Ingilterede, japonyada, hindistanda ve avustralyada araba kullanmis üyeler konuya bekleniyor.

Kıbrıs olmaz mı?
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Sağdan akan trafikte sollamak zor, sağdan direksiyonlu araç kullanırken karşı şeritten gelen araçları görebilmek için daha fazla sola çıkmak zorunda kalıyorsunuz.
  • Kıbrıs'da kullandım güzel oluyor ilk önce baya yadırgadım ama çabuk alışıyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Sağdan akan trafikte sollamak zor, sağdan direksiyonlu araç kullanırken karşı şeritten gelen araçları görebilmek için daha fazla sola çıkmak zorunda kalıyorsunuz.

Bu mesaji yazarken ciddi olamazsin umarim

• potur kullanıcısına yanıt
    Çok ciddiyim, önünde otobüs, kamyon gibi büyük bir taşıt varken sollamadan önce karşıdan araç gelip gelmediğine bakmak için hafifçe sola çıkmaz mısın? Sağdan direksiyonda yolu görebilmek için neredeyse aracın tamamını sola çıkartmak gerekir ve karşıdan yakın gelen araç varsa tehlikeli durumlar oluşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 14 Eylül 2015; 14:15:46 >
  • Ilginç oluyor ama taş çatlasın 2-3 güne alışıyorsun.

• en rahat bizim memleketli alışır en azından tersten trafiğe, nasıl olsa sol şeritte b.k var tarla gibi bomboş yolda bile herkes en sola yapışıyor
  • Euro Truck Simulator 2'de sağdan direksiyonu tecrübe edebilirsiniz. Simülasyon oyunu bile olsa çok farklı geliyor.
  • ETS'de genelde İngiltere'ye gidince bocalıyorum. Normalde sıkıntı yokta kavşağa gelince ya da bir yola katılınca bazen saçmalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Çok ciddiyim, önünde otobüs, kamyon gibi büyük bir taşıt varken sollamadan önce karşıdan araç gelip gelmediğine bakmak için hafifçe sola çıkmaz mısın? Sağdan direksiyonda yolu görebilmek için neredeyse aracın tamamını sola çıkartmak gerekir ve karşıdan yakın gelen araç varsa tehlikeli durumlar oluşabilir.

Yazdığınızdan tam bir şey anlayamadım. Mesela İngilterede araç sollanmaz. Sağlanır. Direksiyon da sağda olduğu için sorun olmaz.

Tıpkı aynada tersten yansıyan görüntünüz gibi bir görüntü oluşur. Sorun yok yani.

Direksiyonu sağda bir araba ile Türkiye yollarında araba kullanırsanız o dediğiniz durum meydana gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 14 Eylül 2015; 17:09:25 >
  • Sürülür niye sürülmesin. Gerçi oyunlarda bile zor oluyor ama bilemiyorum artık.
  • İlk mesaj buydu, ilk mesaj olmayınca ikincisi havada kalmış, Türkiye gibi sağdan trafik şartlarından bahsediyordum.
  • Alışana kadar kaza yapma ihtimalim sanırım baya yüksek olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.