Şimdi Ara

Direksiyon Seti Kullananlar BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır aklımda olan bi soruyu soracam sizlere.

Ben araba yarışı,TIR,kamyon vs. gibi simülasyon yada dire race oyunları oynarken,gerçek sürüş hissini yaşamak istiyorum.Bunun içinde bir direksiyon seti şart.Piyasada ki markalardan pek bilgim yok o yüzden direksiyon seti kullananlardan bilgi almak istiyorum.

Logitech G27 direksiyon seti piyasanın kuşkusuz en iyisiymiş,fakat bu seti almaya ne para yeter ne de akıl kârı bişeydir.

Yine Logitech marka Driving Force GT var.Fakat buda fiyat olarak tuzlu geldi.

Şöyle max. 100 liraya felan düzgün bi set arıyorum.

Aradığım tek özellikle direksiyonla oynarken,harbiden arabayı,tırı yada kamyonu ben kullanıyormuşum gibi hissetmem oyunun içinde olmam.

Tek korkum 2 gün sonra sıkılıp,istediğim sürüş zevkini bana yaşatmazsa kaldırıp atmak istemiyorum.

Özet:Direksiyon seti kullananların yorumlarını bekliyorum,hangi marka iyidir,ne gibi ek özellikleri vardır vs vs.

• GaZa gelip logitech dfgt aldm ilk hafta keyifliydi denediğim oyunlar
    Ets-2 ( oyundan daha önce sıkılmıştım zaten dreksiyon aldıktan snra perfonmans acısından memnun ediciydi ama oyundan sıkıldıgıö için pek oynamafm)
    Nfs mostwnted2012 ( hiç kullanamadm oyun klavyedrn zaten berbattı dreksiyon perfonmasıda cok iyi değil)
    Nfs the rub ( bunuda pek kullanışlı bulmadm arabayı kontrol eymek zor geldi bana)
    Biraz araştırdıktan snra nfs gbi arcade oyunlarda dreksiyonun kullanışlı olmadıgını ögrendim
    Tdu-2 ( keyif aldm diyebilirim ozellikle faceback tepkileri tatmin ediciydi 3-4 hafta cuma vımartesi pazar sıkışmadan saatlerce oynadım online modda şehir gezilermde felan tatmin edici )
    Yani her oyunda çalıştıramazsin iyice bi araştrma yapmanı tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

GaZa gelip logitech dfgt aldm ilk hafta keyifliydi denediğim oyunlar
    Ets-2 ( oyundan daha önce sıkılmıştım zaten dreksiyon aldıktan snra perfonmans acısından memnun ediciydi ama oyundan sıkıldıgıö için pek oynamafm)
    Nfs mostwnted2012 ( hiç kullanamadm oyun klavyedrn zaten berbattı dreksiyon perfonmasıda cok iyi değil)
    Nfs the rub ( bunuda pek kullanışlı bulmadm arabayı kontrol eymek zor geldi bana)
    Biraz araştırdıktan snra nfs gbi arcade oyunlarda dreksiyonun kullanışlı olmadıgını ögrendim
    Tdu-2 ( keyif aldm diyebilirim ozellikle faceback tepkileri tatmin ediciydi 3-4 hafta cuma vımartesi pazar sıkışmadan saatlerce oynadım online modda şehir gezilermde felan tatmin edici )

NFS'lerde kurtarmıyor galiba.

Genel olarak direksiyonlarda ki en önemli sorun sağa-sola direksiyonu kırdığımızda ya az yada çok yada orantısız bi şekilde dönmesiymiş.Bizim direksiyonu çevirdiğimiz kadar dönmeyebiliyormuş.

Dediğim gibi 3 gün sonra sıkılıp atacaksam açıkcası vereceğim paraya yazıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Genel olarak direksiyonlarda ki en önemli sorun sağa-sola direksiyonu kırdığımızda ya az yada çok yada orantısız bi şekilde dönmesiymiş.Bizim direksiyonu çevirdiğimiz kadar dönmeyebiliyormuş.

Logitechlerde onun ayarı var 900 dereceye kadar arttirabiliyorsun ets -2 oynarlen 760 küsür derece yapiyordum
    Tdu-2 ognarken 180 derece ekrandaki aciyla dreksiyon acısı aynı oluyrdu ve onemli olan dreksiyonfan cok ekipmanın ? Pc ekranındamı oynuycan tw yemi baglıycan gaz freni rahat kullanmak için iyi acılı bi sehpa yada masa bulman gerekecek bunlar zewk elmanı engelliycel direksiyondan cok oynuyacak oyundan sıkılabilirsn

• Merhaba bende fanatec Porsche gt2 var, eğer gerçek hissi almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim,sanki arabanın kokpitinde gibisiniz, pahalı ama verdiginiz paraya değiyor...

http://m.youtube.com/#/watch?v=u5jc2Aztm7o&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Du5jc2Aztm7o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 18 Nisan 2013; 23:58:34 >
  • ben almani tavsiye etmem 2 gun sonra eminim sikilip atarsin odunc alabilecegin biri varsa al kullan hevesin gitsin para verme bosuna

• quote:

Orijinalden alıntı: kaankskmaz

Merhaba bende fanatec Porsche gt2 var, eğer gerçek hissi almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim,sanki arabanın kokpitinde gibisiniz, pahalı ama verdiginiz paraya değiyor...

http://m.youtube.com/#/watch?v=u5jc2Aztm7o&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Du5jc2Aztm7o

Sırf o logo için almaya değer :) fiyat ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon seti önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Logitechlerde onun ayarı var 900 dereceye kadar arttirabiliyorsun ets -2 oynarlen 760 küsür derece yapiyordum
    Tdu-2 ognarken 180 derece ekrandaki aciyla dreksiyon acısı aynı oluyrdu ve onemli olan dreksiyonfan cok ekipmanın ? Pc ekranındamı oynuycan tw yemi baglıycan gaz freni rahat kullanmak için iyi acılı bi sehpa yada masa bulman gerekecek bunlar zewk elmanı engelliycel direksiyondan cok oynuyacak oyundan sıkılabilirsn

22 ekran Full Led TV bir monitörde oynayacağım.

Şuana kadar gördüğüm en kral direksiyon tasarımı.Bildiğin araba direksiyonu gibi ama fiyatı biraz tuzlu.İlk etapta ufak bütçeli ama iş gören bişey alıp,ileride sararsa daha kaliteli bişeyler düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaankskmaz

Merhaba bende fanatec Porsche gt2 var, eğer gerçek hissi almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim,sanki arabanın kokpitinde gibisiniz, pahalı ama verdiginiz paraya değiyor...

Sırf o logo için almaya değer :) fiyat ne

Loğo bir tarafa, zaten dünyanın. En iyisi seçildi geçen sene gt2 bunun bir üst modeli çıktı gt 3 ondan alacam ben, Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ben, yurtdışında yaşıyorum

• güncel
  • la yokmu direksiyon kullanan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 19 Nisan 2013; 0:41:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

var da sen yanlış yerdesin

http://forum.donanimhaber.com/forumid_303/tt.htm

Genelde bu tarz bilgisayar donanımı bölümler ölü olduğundan konu dışına açtım.Malum online olan insan sayısı fazla.Şu anda bile "klavye,fare,joystick" bölümünde benden başka kimse yok.
  • direksiyon seti similetör oyunları için keyif verir örneğin lfs, euro truck gibi nfs flan oynayacaksanız hiç keyif vermez

• ufak bi güncelleme çekelim
  • ben ikinci el logitech momo aldım 90 liraya.Oyunda gerçeklik hissi veriyor alalı 2 ay oldu hiç de sıkılmadım hâla büyük zevkle gece gündüz Dirt 3 oynuyorum tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.