Şimdi Ara

debriyaj seti hangi marka iyidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
123.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • debriyaj setlerinde en iyi markalar hangileridir. Yada tavsiyeleriniz

luk , valeo , Exedy Daikin , Fcc ,

bulabildiklerim

luk 540 tl

exedy daikin 700 tl

araç imzada

• Yapay Zekanın Yanıtı

Debriyaj Seti Seçerken Dikkat Etmen Gerekenler

Debriyaj seti, aracınızın sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışması için hayati bir parçadır. Uygun bir debriyaj seti seçmek, aracınızın performansını ve ömrünü önemli ölçüde etkileyebilir.

En İyi Debriyaj Seti Markaları

Piyasada birçok debriyaj seti markası mevcuttur. En iyi markalar arasında şunlar yer alır:

• LUK: Uzun ömürlü ve güvenilir debriyaj setleriyle tanınır.
    • VALEO: Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi tasarımlarıyla bilinir.
    • SACHS: Dayanıklılık ve performans açısından mükemmel bir üne sahiptir.

LUK Baskı Balata Yorumları

LUK baskı balata setleri, kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Uzun ömürlü, sorunsuz çalışma ve mükemmel performanslarıyla öne çıkmaktadırlar.

Valeo Baskı Balata Yorumları

Valeo baskı balata setleri de kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmaktadır. Yüksek kaliteli malzemeleri, sorunsuz performansı ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmektedirler.

Baskı Balata Markaları

Yukarıda belirtilen üç markanın yanı sıra, piyasada iyi itibara sahip diğer baskı balata markaları da mevcuttur, bunlar şunları içerir:

• EXEDY
    • AISIN
    • CARRIER

Debriyaj Seti Seçimi

Debriyaj seti seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurman gerekir:

• Aracınızın Markası ve Modeli: Farklı araçlar farklı debriyaj setlerine ihtiyaç duyar.
    • Sürüş Şartları: Sıkışık trafikte veya engebeli arazide sürüyorsan daha dayanıklı bir debriyaj setine ihtiyacın olacaktır.
    • Bütçe: Debriyaj setleri, kalitelerine ve markalarına göre farklı fiyatlara sahiptir.

Uygun bir debriyaj seti seçerek, aracının sorunsuz ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsin. Yukarıda belirtilen markalar ve hususları göz önünde bulundurarak araca uygun debriyaj setini bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valeo nun polüler olduğunu biliyorum ama düz sizin gibi çok güçlü motoru olmayan araçlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

valeo nun polüler olduğunu biliyorum ama düz sizin gibi çok güçlü motoru olmayan araçlar için
    Luk kalite olarak iyidir yumuşak bir balataya sahiptir kullanılabilir.Alternatif olarak Sachs olabilir Luk ile kalite olarak aynıdır.
  • exedy kullanıyorum yaklaşık 3000 km dir bi sıkıntı yaşamadım memnunum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dohc vtec

exedy kullanıyorum yaklaşık 3000 km dir bi sıkıntı yaşamadım memnunum da.
    Benim bildiğim şekilde kulaktan dolma diyelim 1.Valeo 2.Sachs 3.Luk Diğerlerini daha önce duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Benim bildiğim şekilde kulaktan dolma diyelim 1.Valeo 2.Sachs 3.Luk Diğerlerini daha önce duymadım.

Alıntıları Göster
    luk alman malıymış

exedy japonmuş

fcc den uzak dur dediler

valeo bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

luk alman malıymış

exedy japonmuş

fcc den uzak dur dediler

valeo bulamadım

Alıntıları Göster
    valeo fransız malıdır, gayet de kalitelidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

valeo fransız malıdır, gayet de kalitelidir

Alıntıları Göster
    valeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

valeo

Alıntıları Göster
    VALEO ilk tercihim olur....Bulamazsam LUK alırım..Avrupa araçlarına en güzel yedek parçayı LUK yapıyor..Bilinen bir marka..
  • Valeo fransız hiç kaliteli değil luk kullandım ben hep hiç sorun çıkarmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Valeo fransız hiç kaliteli değil luk kullandım ben hep hiç sorun çıkarmadi
    Genelde Valeo kullandım kaliteli ürünleri vardır. Lukunda ondan bir eksiği yok. Onun dışında yedek parça üreticileriyle ilgili çok detaylı bilgim yok açıkcası.
  • Luk bu işin kralıdır ancak ma-pa marka yerli uretim var sizi üzmez kalite olarak oldukça iyi ve hesaplıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super159

Luk bu işin kralıdır ancak ma-pa marka yerli uretim var sizi üzmez kalite olarak oldukça iyi ve hesaplıdır.
    exedy al kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

exedy al kafan rahat olsun

Alıntıları Göster
    yaklaşık 25 bin km önce valeo taktırmıştım. Balata kaçırıyor.Her ne kadar trafik yoğunluğu olmayan bir yerde yaşasamda kullanımdan dolayı da olabilir bilmiyorum.

Mazda aracım için servisten orjinal debriyaj seti sipariş ettim. 340 liraya. Sanırım exedy marka gönderecekler. Honda da exedy kullanıyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

yaklaşık 25 bin km önce valeo taktırmıştım. Balata kaçırıyor.Her ne kadar trafik yoğunluğu olmayan bir yerde yaşasamda kullanımdan dolayı da olabilir bilmiyorum.

Mazda aracım için servisten orjinal debriyaj seti sipariş ettim. 340 liraya. Sanırım exedy marka gönderecekler. Honda da exedy kullanıyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    uzakdoğu aracları icin daikin(exedy) veya aisin iyidir. bildigim kadarıyla honda aracların orjianal balatası exedy.
  • quote:

Valeo fransız hiç kaliteli değil.

bu kanıya nasıl vardınız toyotada japon ama debriyaj setini valeo kullanıyor.bu kalite meselesini biraz daha açarsanız bizde ona göre kullanmayız bu markayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

Valeo fransız hiç kaliteli değil.

bu kanıya nasıl vardınız toyotada japon ama debriyaj setini valeo kullanıyor.bu kalite meselesini biraz daha açarsanız bizde ona göre kullanmayız bu markayı.

nikinden anlaşıldığı gibi röncusun röno orijinali valeo dolayısı ile mecbursun sen ben valeodan memnun kalmadım luk, delphi menun etti ha valeo kullanılmaz işe yaramaz değil ama luk kadar dayanıklı değil

• quote:

valeo debriyaj seti ve alternatörünü bursa fabrikasında üretiyor. ayrıca valeo almandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

valeo debriyaj seti ve alternatörünü bursa fabrikasında üretiyor. ayrıca valeo almandır.

hadi canım valeo alman değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

hadi canım valeo alman değil.

almanlar %51 ini satın aldı önceden fransız malı idi ancak şuanda alman teknolojisi ile üretiliyor.

şuanki fabrikasını bursada organize sanayiye taşıma aşamasında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.