Şimdi Ara

direksiyon setiyle oynanan en güzel oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
76.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bi kaç ay önce direksiyon seti almıstım sonra pro street le oynamaya başladım çok hosuma gitti ve pro streeti bitirene kadar oynadım ama şimdi başka bir oyuna başlamak istiyorum sizce direksiyon setiyle oynanan en güzel oyun veya en güzel oyunlar nelerdir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 3 Nisan 2009; 15:33:42 >

• Daha simülatif oyunlara yönelmeni tavsiye ederim. NFS pek direksiyon seti ile oynanacak bir seri değil. Onun yerine GRID oyna. GRID de arcade bir oyun; fakat simülatif öğeleri NFS'ye göre daha fazla ve araç içi kamerası da olması sebebiyle, daha gerçekçi bir hava yaratacaktır.
  • grid oynadımda pek sarmadı açıkçası bide araç kontrolü bir hayli zor geldi ...yani illa ufak dönüşlerde bile frenle girecen viraja....direksiyon hakimiyetini bir kaybettinmi iş bitti bir yere çarpıon ve yarıs dısı kalıonn... bir yere ufak bir çarptığında gene iş bitti çünkü mesela ön sol tekeri çarpıosun ve dönüşlerin çok zor oluo...ufak bir hata yapınca adamlar direk seni geçiolar ve bi daha onlara yetişmen çok zor oluo....ben bu direksiyonla 3-4 tane nfs oynadım ama pro street diğer nfs ler gibi değil çok ayrı bir havası var ve çok eğlenceli oluyo...en son undercover la denedim hiç zevk alamadım mesela.....
  • GRID hafif derece bir simülasyon; arcade özellikleri daha ağır basıyor. Üstelik son 2-3 NFS oyunundan her açıdan çok daha üstün bir oyun. Tamamıyla simülasyon bir oyunu, GRID'e bile zor geldi diyorsan, hiç oynayamazın. GRID ile elini alıştır ki, sonra asıl simülasyonlara daha rahat geçebilesin.
  • ben bir ara uzun bir süre undercover la oynadım gayet güzel oluyor ben özellikle o e'5 gibi olan yola çıkınca makasa falan giriyorum çok güzel oluyor...
  • Direksiyon ile oynanan en iyi oyunlar bence şunlar

1-Race 07 (Gtr Evo adı altında yeni versiyonu da var)
    2-Test Drive Unlimited
    3-Live for speed
    4-Race Driver Grid
    5-Project Torque (bedava online oyun)
    6-Nfs Most Wanted
    7-Eurotruck Sim.
    8-Dirt
    9-Richard Burns Rally
    10-Nfs Pro Street
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Direksiyon ile oynanan en iyi oyunlar bence şunlar

1-Race 07 (Gtr Evo adı altında yeni versiyonu da var)
    2-Test Drive Unlimited
    3-Live for speed
    4-Race Driver Grid
    5-Project Torque (bedava online oyun)
    6-Nfs Most Wanted
    7-Eurotruck Sim.
    8-Dirt
    9-Richard Burns Rally
    10-Nfs Pro Street

kesinli bu listeye katılıyorum.. sıralamada doğru..

Bu arada G25 ile Grid tavsiye olunur... en iyi direksyon seti zaten (http://www.fazlafazla.com/pinfo.asp?pid=882)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrokt -- 4 Nisan 2009; 11:22:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g25 in ne kadar süper bir direksiyon seti olduğunu hepimiz biliyoruz ama fiyatları 550 geçiyo ben kendi direksiyon setimi çok seviorum bide o listede Test Drive Unlimited , Live for speed , Race Driver Grid , Nfs Pro Street oynadım ve test driver la live for speed i elerim çünkü grafikler ultra kötü derecede.....
  • PS3 + Gran Turismo + Logitech G25 + Full HD LCD TV + Ses Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 8 Nisan 2009; 0:56:26 >
  • test drive unlimited ve yenilerden need for speed shift olabilir
  • ne nfs si grid i yahu eğer direksiyon setiniz varsa oynayacağınız oyunlar live for speed / gtr 2 + f1,wtcc vs modları / rfactor f1 modları / richard burns rally olmalı...

nfs yi falan klavye ile oynarsınız yine çok isterseniz... ama yukarıda saydıklarımı direksiyon dışında bi aletle oynamak çok zor...
  • beyler eurotrucksimulatoru dıreksıon ıle oynayamıorum yha optıenene qırıorum usp joyıstık seceneqını secıorm sag ve sol yerlerınde 3 tane nokta cıkıo (...) ustune tıklıorm deqıstırım dıe olmuo.. uf napcam bırı solesın lutfen...
  • bende bu aralar split second velocity oynuyorum dandik bi direksiyonla ama yine de zevk veriyor
  • DIRT 2
  • ben direksiyon setiyle formula oynamıstım manyak oluyodu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesart

beyler eurotrucksimulatoru dıreksıon ıle oynayamıorum yha optıenene qırıorum usp joyıstık seceneqını secıorm sag ve sol yerlerınde 3 tane nokta cıkıo (...) ustune tıklıorm deqıstırım dıe olmuo.. uf napcam bırı solesın lutfen...

Türkçe konuş arkadaşım. yha ne, qırıorum ne??? G tuşun mu bozuk da q ile yazıyorsun.

Sorununa gelince tıkladıktan sonra direksiyonu tam şekilde sağa sola çevir uygun yerlerde.
  • NFS Shift vede Test drive unlimited
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Orijinalden alıntı: cesart

beyler eurotrucksimulatoru dıreksıon ıle oynayamıorum yha optıenene qırıorum usp joyıstık seceneqını secıorm sag ve sol yerlerınde 3 tane nokta cıkıo (...) ustune tıklıorm deqıstırım dıe olmuo.. uf napcam bırı solesın lutfen...

Türkçe konuş arkadaşım. yha ne, qırıorum ne??? G tuşun mu bozuk da q ile yazıyorsun.

Sorununa gelince tıkladıktan sonra direksiyonu tam şekilde sağa sola çevir uygun yerlerde.

Bu euro truck sımu. tr yama bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

NFS Shift vede Test drive unlimited

+1
  • beyler ben yeni başladığımda oynamıştım pro street ama ne klavye nede direksiyonda hiç zevk alamadım onun yerine undercover oyna derim ve euro truck ta klavyele oynuyom biraz ilerledikten sonra iyi bi tır alıp makasa fln girebiliosn onda çok zevk aldım undercover ve euro truck öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.