Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 13 aralıkta direksiyon sınavına girdim 84 puanla geçtim şimdi direksiyon sınavı ücreti olarak internette 50 tl gibi bi rakam gördüm ama kurs benden 100 tl istedi şimdi kursun istediği parayı vermek zorunda mıyım yoksa bu parayı (50 tl ise) dışardan yatırıp makbuzu kursa versem de olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

merhaba arkadaşlar 13 aralıkta direksiyon sınavına girdim 84 puanla geçtim şimdi direksiyon sınavı ücreti olarak internette 50 tl gibi bi rakam gördüm ama kurs benden 100 tl istedi şimdi kursun istediği parayı vermek zorunda mıyım yoksa bu parayı (50 tl ise) dışardan yatırıp makbuzu kursa versem de olur mu

50 tl yazılı, 100 tl direksiyon içindi diye hatırlıyorum hocam Ters bi durum yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden de 110 tl istediler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl istediler bendende. İllere göre değişiyormu bu fiyat. Ben Ankara'dayım
  • Sizi yolmaya çalışıyorlar direksiyon sınavı ücreti 50 tl.
  • Sürücü kursunu aradım direksiyon sınavı iç,n 50 lirayı bankaya mı yoksa size mi vereceğiz dedim. İlerleyen günlerde 50 lirayı biz toplayacaz dediler. Kendimi tanıtmadım sadece 13 aralıkta yazılı sınava girdiğimi şimdi ise 50 liralık ücreti nereye yatırmam gerektiğini sordum. Ücreti ne kadar diye sorsaydım belki fazla miktar söyleyebilir di. Sizde tekrar arayın sesinizi tanırlarsa siz aramayın başkasına aratın benim gibi yapsın yazılı sınava girdiğini geçtiğini ve 50 liralık direksiyon sınavı ücretini yatırmak mı gerekiyor, yoksa siz mi toplayacaksınız diye, Bakalım ücret için bu sefer ne diyecekler. Fazla söylerse ücretin 50 lira oldugunu siz neden 100 lira istiyorsunuz diye sorun mutlaka.
  • benden de 100 tl istediler. 50 tl direksiyon sınav için 50 tl de arabanın benzini bakımı için istediler ne alaka

Bankaya gidip 50 tl kendimiz yatıramayız mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.