Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kurstan mesaj geldi, hem yazili sinavı geçtiğim hakkında hem de direksiyon sınav ücreti hakkında.. En geç bu gün 100 tl sınav ücretini onlara ödemem isteniyor. Bu üretin sınav tarihinden en geç altı gün önce ödenmesi gerektiğini okudum internette, bana dün mesaj geliyo, en geç bu gün isteniyo, ayrıca sınav ücretinin 60 tl olduğunu da öğrendim pek çok siteden.Yani fazla para istiyorlar, şimdi benim bu durumda itiraz etmek gibi bir hakkım var mı bu akşam üzerine kadar yapabileceğim bişiy var mı yoksa derslerde ve sınavda sıkıntı çıkartabilme ihtimallerine karşı paşa paşa bu 100 tl yi ödeyeyim mi? Acil cevap arkadaşlar ya lütfen dikkate alın!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi arkadaşlar ya, bir benden istemediler herhalde sınav harcını, bir akıl verin yav

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta demin beni aradılar kurstan. Yarın son direksiyon dersin var gelmen lazım diye. (Karı öyle bir acele ediyor ki , sanki yangından mal kaçırıyor.) Bende dedim şehir dışındayım en erken pzr , pzts gelirim. Ovv o zaman salı günü 13:30 da kurs yerinde ol dedi ve kesinlikle 90 lira sınav ücretini getir dedi. Şimdi karının ne dediğini pek anlamadım , istanbula dönünce yüz yüze görüşeceğim. Benim kafama takılan sınav ücreti kursa verdiğimiz paraya dahil değil mi? Onu geçtim 90 lira çok değil mi? Ki sana 100 lira demiş.

İstanbula dönünce bir görüşeyim şunlarla.

Mobil olduğum için yazım kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sınav 26'sın da , sana neden 6 gün vs dedi?

• Ben 60 lira verdim daha fazla vermeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.