Şimdi Ara

Direksiyon sınavı parası 60TL değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün mesaj geldi 130 tl istiyorlar 60 lira değil mi sınav parası ?

• 60 TL. Bankaya gidin kendiniz yatırın dekontunu da saklayın, kurs sorarsa kendim ödedim dersiniz. Kursa para kaptırmayın boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

60 TL. Bankaya gidin kendiniz yatırın dekontunu da saklayın, kurs sorarsa kendim ödedim dersiniz. Kursa para kaptırmayın boşuna.

nereye yatıracağız link atarmısınız gidip yatırayım
  • 60 tl kardeşim bugün mesaj atmışlar bana 60 tl diye
  • Banada 150 dediler kendim yatırcam Son gün ne zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

60 tl kardeşim bugün mesaj atmışlar bana 60 tl diye

nereye yatıracaz hesap no falan bilmiyorum
  • kurs benden 60 istedi.benim tahminim bu çok para isteyenler yazılırken kurs ücretini düşük gösterip müşteri çekmeye çalışıyor.açığı da direksiyon parasıyla kapatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalanlar ne kadar ödüyor ? Yine 60 mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökbilge

Kalanlar ne kadar ödüyor ? Yine 60 mı ?

ben ilk sınavda 60 ödedim. ikinci sınavda 160. İkinci sınav 60 sınav parası 100'de zorunlu 2 ders parasıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1Abrams

quote:

Orijinalden alıntı: Gökbilge

Kalanlar ne kadar ödüyor ? Yine 60 mı ?

ben ilk sınavda 60 ödedim. ikinci sınavda 160. İkinci sınav 60 sınav parası 100'de zorunlu 2 ders parasıymış

İnternette bakıyorum farklı farklı fiyatlar söylüyorlar. 220 isteyen varmış 160 var. Benden 150 istediler. Normal fiyat kalsak bile 60 MEB'e göre. 3-4 Ekim'de gireceğim tekrar. Üniversite ile parkur şehrin ayrı köşelerinde. Zaten gitsem bile aynı şey sadece bir tur sürüyorsun 25-30 dk. Gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım. Günde 5 TL yapar. + üniversiteye giderken de harcıyorum. Gelemem dedim. Yinede ödemeniz gerekiyor dedi adam. Bir tur için 22.5 + 5 Tl oluyor. Öyle yapana kadar ehliyeti olan birisiyle araba kiralarım daha uzun süre kullanırım.

Sınavda ayrı bir dert zaten. Stop edeni indirdiler geçende ama arkadaş 2 sefer stop etti araba yineden geçtim dedi.

• işte 60 sınav parası geriye kalanıda 2 ders parasını kurs belirliyor. Bende birinci sınavda sadece sarı çizgiye 10 cm dışta kaldı diye bıraktılar. 2.sınavda 1 kere stop ettirmeme rağmen geçtim
  • quote:

işte 60 sınav parası geriye kalanıda 2 ders parasını kurs belirliyor. Bende birinci sınavda sadece sarı çizgiye 10 cm dışta kaldı diye bıraktılar. 2.sınavda 1 kere stop ettirmeme rağmen geçtim

İlk stop ettirmede bıraktılar hiç hata payı bırakmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

işte 60 sınav parası geriye kalanıda 2 ders parasını kurs belirliyor. Bende birinci sınavda sadece sarı çizgiye 10 cm dışta kaldı diye bıraktılar. 2.sınavda 1 kere stop ettirmeme rağmen geçtim

bende ilk sınavda stop ettirmedim. arabayı 4 duba arasına soktum ama sarı çizgiye 10 cm falan kalmış diye bıraktılar. dediğim gibi tamamen komisyona ve müfettişe bağlı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

bende ilk sınavda stop ettirmedim. arabayı 4 duba arasına soktum ama sarı çizgiye 10 cm falan kalmış diye bıraktılar. dediğim gibi tamamen komisyona ve müfettişe bağlı

Katılıyorum hocam. Ama keske sınav ücreti her seferinde alınmasa. bazen yok yere paran gidiyor

• Benden direksiyon sınav ücreti diye 60 TL + 60 TL de komisyon ücreti istediler. İlk sınavda verdim. İlkte kaldım 2. de vermeyi düşünmüyorum.
  • Sinav 60 lira fakat kurs hizmet vedeli ders bedeli adinda o parayi 150 200 e cikarabiliyo malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.