Şimdi Ara

direksiyon sınavı saçmalığı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ehliyet direksiyon sınavım vardı ve kaldım ... ama nasıl kaldım !
    sınavım 14.20deydi gittim arabaya bindim merhaba merhaba işte okul falan sordular sonra hadi gidelim dedi yanımdaki hoca tamam dedim 1 e attım el frenini indirdim teklemeden gayet güzel kalktım. dönüşler geri park dur/kalk hiçbirinde sıkıntı yok 1 kere stop ettirmedim 1 kere bile sinyalsiz dönüş yapmadım tüm kurallara uydum parkuru tamamladım . gel görki ne hikmetse benim aracımda sınava giren 14 kişiden ilk 7 giren geçmiş son 7 kalmış .. bune saçmalıktır arkadaş. ben erken gittiğimden dolayı benden öncekileride izleme şansı buldum kalkarken patinaj çektirenmi ararsın stop ettirenmi hepsi geçmiş ben kaldım . bu sınavlara artık çeki düzen gelmesi lazım bune saçmalıktır ya beni bırakan gözetmenler sınav paralarını kendi cebinden mi ödüyor

• Bence durumu aynen belirterek sizi bırakan yetkilileri il milli eğitime bir dilekçe ile şikayet edin.Son 7 kişinin kalması cidden çok manidar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi yapıcam zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam bu komisyoncuları anlamak mümkün değil benden önce bir öğretmen sınava girdi araçtan indiğinde elleri titriyordu. Öğretmen diye geçirdiler.(Direksiyon eğitiminde iki metre gidemiyordu o kadar kötü)Ama gel gör ki sınavdan geçmiş.İl milli eğitime şikayette bulunacağım.Benden önceki adayın tekrar değerlendirilmesini ve haksızlığın görülmesini.
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğerki bir komisyon bütün adayları geçirirse hakkında araştırma başlatabiliyorlarmış. Yani ne kadar iyi sürersen sür, senden iyi sürenler varsa elbet bikaç kişi bırakmak zorundalar.
  • THESİMPSON kullanıcısına yanıt
    Yapın hocam ya artık bezdim sınav sistemlerinden kayırmalardan

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    En baştada söyledim benden öncekileride izledim başta stop ettirenler mi ararsın pati çektirenmi hepsi geçti hepsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim grup (ve önceden direksiyondan kalanlar) hocalara meyvesuyu kola püskevit vs alarak geçmişlerdi ama ben bana direksiyonu öğreten hocanın dediklerini yaptıktan sonra yağa gerek kalmadı hemen araca oturduğumda aynaları elle kontrol edip -emniyet kemerini takmana gerek yok, demelerine rağmen kemeri takmıştım hatta duramamıştım direksiyon hocası arabayı durdurmuştu (daha sonra neden durmadığını öğrendim) ama yine 80 aldım ve geçtim daha önce kalıpta yağ çekenlerde geçti sadece stop ettirenler kalmıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.