Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18-19 diye birşey yok arkadaşlar, kim uyduruyo bunları
  • bazı sehirlerde 17-18 da yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leite -- 6 Mayıs 2008; 21:32:22 >
  • hmm..... garanti adana 17-18 die şansımı biliyorum
  • tşkler arkadaşlar aydınlattığınız için
  • kazandım
  • izmirde direksiyon sınavı 25 mayısta
  • Ümraniye için 10 mayıs cumartesi, üsküdar için 11 mayıs pazar direksiyon sınavı yapılacak.

• 31 MAYIS diyorrr.............. hiç vermiyeydin bariii

• Direksiyon sınavı için herkez başka tarih demiş.farklı yerlerde farklı zamanlarda olcak demeki.en iyisi kurstan öğrenmek.
    direksiyon sınavını geçince başka ne işimiz kalıyo bizim?belge falan uğraşçaz mı daha?
  • ne bu ya süreç karınca hızında ilerliyor

doğru duzgun yapsalar şaşırırdım zaten neyse yazın başında ehliyetleri alacağız hiç olmassa
  • Bugün kursun yetkilisiyle konuştum.Bütün illerde aynı tarihte yapılıyormuş direksiyon sınavları.İzmir'de 25 Mayısta yapılacak.Bazı arkadaşlar 10,17,21 mayıs falan diyor anlam veremedim...
  • bütün illerde aynı değil. bu hafta girecek de var gelecek hafta da
  • hem ilden ile değişebiliyor.. gittiğin kurstan kursada değişebiliyor.... hiç vermeselerdiii 31 inde girecem de işlemler olacakta alacam daa

• Arkadaşlar ankarada direksiyon sınavı ne zaman kursuna soran oldu mu?
  • son 2 gün direksiyon sınavına
  • Ben salı günü arayıp kursu Özel ders alayım dedim 15 ine verelim dedi.Bende sınav 10-11 mayıs değil mi dedim belli değil dedi .. Bu nasıl oluyor
  • Arkadaşlar ben öğrendim sonunda . Kursu arayıp öğrendim.24-25 mayıs tarihlerinde direksiyon sınavı var ankara için
  • kendime ve tüm sınavı bekleyenlere

FERDİ TAYFUR:CANIMA YETTİ KADER i armağan ediyorum
  • daha temmuza çok varr nasıl geçecek bu stres
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.