Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla temmuz sınavına gireceklere Allah yardım etsin oda 24 ünde açıklanacakmış.direksiyon kim bilir ne zaman olur
  • Heryerde 10-11 yazıyodu
    Sürücü kursunu aradım 25 inde sınav kaymakamlıktan yazı geldi diyolar
    sadece ankara içinmi Böyle buu
  • istanbulda 10-11 ama diğer illerde değişebiliyor mesela arkadaşım çorluda 17 sinde girecek
  • İzmirde de 25 mayıs Boşuna bekliyoruz walla keyiflerini..
    Önümüzdeki pazar yapsalardı keşke!!
  • sende haklısın be hocam.Ben burda belkide o tarihte ehliyetimi almış arabamla geziyor olacağım =)
  • benim sınav yarınmış saat 12 de demek ki ilk istanbulda oluyo sınavlar
  • FERDİ Tayfurdan sonra İsmail YK dan : Allah belanı versini armağan ediyorum sizlere

ne iş yhaa millet eline aldığında biz yeni girecez sınava ...
  • Direksiyon sınavına girmesek 2 ay mı bekliyeceğiz yine ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: archer1907

Direksiyon sınavına girmesek 2 ay mı bekliyeceğiz yine ??

hayır 1 hafta sonra telafi sınavına giricen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 9 Mayıs 2008; 22:29:36 >
  • ne yavaş işleyen Bİ SÜreç bea
    eskiden 1 ayda alınıyomuş
    şimdi 3 ayda zor alıyosun
    bide 25 mayısa atmışlar
    artık seneye alırız
  • 12 saat sonra direksiyon sınavını bitirmiş olucam inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 10 Mayıs 2008; 0:53:25 >
  • ey gidi kaç yıl oldu ehliyet alalı....trafik 1- motor 2 - ilk yardım 2 - yanlş yapmıştım....kursta en iyisiydi... :))) yarım saatte bitirmiştim sınavı..

YENİ EHLİYET ALACAKLAR...LÜTFEN KURALARA UYALIM..DİKKATLİ SÜRÜLEİM ARAÇLARIMIZI...

kEYİFLİ sürüşLer
  • benim direksiyon sınavı haftaya
  • arkadaşlar bende yarın direksiyon sınavına girecem şimdiye kadar araba kullanmak konusunda hiçbir bilgim yoktu. kursta da okul sebebiyle direksiyon derslerine gidemedim pek (sadece 3 kez gittim) . Kafama takılan bazı konular var araba kullanma konusunda cevaplarsanız duacı olurum
    1- Kafamı en çok karıştıran konu yarım debriyaj olayı oldu . Kalkışlarda motor sesini değiştirene kadar debriyajı bırakıp orada tutuyorduk sonra az bişey gaz verip debriyajı çok az daha salıp 5-10 metre gittikten sonra çekeceksin dedi hocaa. hareketli halde ise debriyajdan hızlı çek ayağını dedi bekleme yarım debriyaj gibii e hızlı çektimmide araba sarsılıyordu. Debriyajı tam olarak ne şekilde kullanacaz
    2 - Yine geri geri giderken yarım debriyaj yaptırıyordu gaza bile basmadan araba gidiyordu ama bir seferde geri geri giderken fırça kaydı burda yarım debriyaja gerek var mı diye. Geri geri giderken ne zaman yarım debriyaj yapıcaz ne zaman normal ya da nasıl yapıcaz

saygılar

• Az önce kurstan geldim.Direksiyon sınavı tarihi mayıs 16ı dediler.Şehir tokat
  • 97 aldım direksiyon sınavından 10 gün sonra ehliyet elimde olucakmış
  • adam girip alıp cebine koyacak ... ben daha direksiyona girmeme 2 hafta olacak (yanlş anlama bu isyan düzene..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

adam girip alıp cebine koyacak ... ben daha direksiyona girmeme 2 hafta olacak (yanlş anlama bu isyan düzene..)

• o sigara yı bnm içmem lazım
  • direksiyondan 80 almışım... neyse 80 olsun benim olsun
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.