Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl surdunuz beyler, dikkat edin dediğiniz konu varmı?
  • evet püf noktalarını söyleyin... gecerim diye düşünüyorum ama bişelr alalım sizden.... ŞAFAK:20 elime geçmesiyle :30
  • Aracı yokuş yukarı hareket ettirdim, geriye kaydırmadan, biraz gidip sağa döndürdüler, tabi dikkat edecen aynalara sinyali verecen..
    sonra çek sağa parket dedi ettim.Tekrar hareket ettir aracı dedi aracı kaldırıp az gitmeden tamam dediler...2-3 dk bişi sürebildim anca :D indirdiler...
    Bu arada benimki otobüstü.. E sınıfı için girdim sınava...
  • az önce sınavdan geldim, insan sıra beklerken biraz geriliyo doğal olarak ama araca bindiğinizde hiçbirşey kalmıyor.görevlilere selam verip kimliğini gösteriyorsunuz ve imza atıyorsunuz.araç çalışır vaziyette size veriliyor bu arada... koltuk, ayna kontrolünün yapın.daha sonra emniyet kemerini takmak isteyeceksiniz onlar gerek yok dese de siz yine de hamle yapın el frenini indirip 1. vites yapın ve sol sinyalinizle birlikte herkete geçebilirsiniz.bi düzlükte 2. vitese geçebilirsiniz.dönüşlerde sinyal vermeyi unutmayın ve direksiyonu iki elle tutun.bunu dışında geri manevra yaptırılmadı.bi tur attık olayı bitirdik anlayacağınız.rahat olun ve acele etmeyin yeter

• kursu aradım ve sonucu öğrendim : 93
    7 puanı da sinyalsiz kalkış ve emniyet kemerini unuttuğum için kırdılar sanırım
  • çarşamba yada perşembe sertifikayı alıp ehliyeti cıkarmaya gidicem ben millet daha direksiyon sınavına giricek
  • tam olarak kaç para gerekiyor bilgin var mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: drift34

çarşamba yada perşembe sertifikayı alıp ehliyeti cıkarmaya gidicem ben millet daha direksiyon sınavına giricek
  • Temmuz dönemine girecekler için bir öneriniz varmı ?
    Direksiyon olsun. Araba sürmek olsun. Kaldırmak götürmek. Püf Noktalar :D
  • sana daha cok var biz giremedik daha direksiyon sınavına, öncelikle eski sorulara calış
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

tam olarak kaç para gerekiyor bilgin var mı ?

quote:

çarşamba yada perşembe sertifikayı alıp ehliyeti cıkarmaya gidicem ben millet daha direksiyon sınavına giricek

190 ytl ehliyet harci 35 ytl kart ücreti aşa yukarı 250 geliyo işte yol parası yemek yersin bide :D
  • quote:

quote:

tam olarak kaç para gerekiyor bilgin var mı ?

quote:

190 ytl ehliyet harci 35 ytl kart ücreti aşa yukarı 250 geliyo işte yol parası yemek yersin bide :D

Gıcık verme adama yaaa .... yarın gazetelere çıkmamımı istiyorsun .... Ehliyeti bi türlü alamayan GENC die

• ben üstüne bi bardak soğuk su içeyim diyorum

quote:

• quote:

ben üstüne bi bardak soğuk su içeyim diyorum

quote:

• kursa yeni yazıldım ilk dersine girebilirsin dedi kaytardım ama bundan sonrakilere eksiksiz girmeyi düşünüyorum bide daha önce hiç araba sürmedim başlangıçta zorluk çekermiyim, yani insanların önünde arabanın ön kaputundanan motorun uçmasını istemem
  • arabadan inerken kontağı kapatmaya gerek varmı?? ondan puan kırmasınlar şimdi
  • gel haftasonu bitsin artık bekleyiş
  • kontağı kapatmana gerek yok, el frenini çek vitesi boşa al tamamdır

quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

arabadan inerken kontağı kapatmaya gerek varmı?? ondan puan kırmasınlar şimdi
  • quote:

kontağı kapatmana gerek yok, el frenini çek vitesi boşa al tamamdır

quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

arabadan inerken kontağı kapatmaya gerek varmı?? ondan puan kırmasınlar şimdi

hocalara bağlı onlar sölüyor zaten kontağı kapat veya kapatma diye bana kapattırmışlardı bu sınavda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 13 Mayıs 2008; 8:22:43 >

• ilk binişte koltukları aynaları kontrol ettim, el frenini indirdim, gayet güzel sinyal verip arabayı stop ettirmeden kaldırdım, vites geçişleri, sinyaller aynadan kontrol filan hepsi eksiksiz tamam bi şekilde sürdüm. hadi kırsa kırsa arabayı kaldırırken biraz hoplattım ondan kırsın ama o da 90 filan olurdu. neden 80 verdiler diye düşünüp duruyorum kaç gündür. sonunda çözdüm (aha işte ipucu)

sınav başlangıç yeri kartal adliyenin arkasındaki park. ordan kartaldaki göbeğe gidip sağdan sahil yoluna çıkılıyor. bana ışık yeşil yandığında tam yola çıkacakken liseli olduğunu tahmin ettiğim elemanın biri eller cepte inadına ağır ağır yoldan geçiyo... bide bakıyo çaktırmadan ne yapıcam diye... bastım kornaya uzun uzun -ne yapıyon dallama- tarzında ... ertesi gün dank etti... neymiş:

sağa dönüşte yayalara yol verilir... o kornayı çalmasaydım en az 90 alırdım.

• 80 olsun bizim olsun ..takma kafana
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.