Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi arabamızla girebilirmiyiz her araba olur bnm içinde .. yinede kendiminkinde girmek istiyorum açarım setide ..amcalar dinlesin
  • ehliyet alabilmek için dosyalari bugun yatırdım cuma günü alicam cok sıra oluyo 8:30 da acılıyo sabah 2 saat önceden giderseniz sizin için iyi olur işiniz cabuk biter 190.20 TL vezneye veriyosunuz 35 TL dosyalari yatırırken memur istiyor ehliyet dosyalarini verdikten sonra 2 gün içinde alabiliyorsunuz yani ben bugun yatırdım cuma günü alicam cuma yatırırsanız tahminimce sali günü alirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 21 Mayıs 2008; 12:30:30 >
  • bende 10 mayıstaki direksiyon sınavına girip geçtim ama hala kurstan ses seda yok ne zaman alcam bu sertifikayı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 21 Mayıs 2008; 12:32:45 >
  • Arkadaşlar şimdi ben bu internetten daha önce çıkmış sorular ile kendime bir test yaptım. Daha hiç bir şeye çalışmadan sadece genel kültürüm ile Trafikten 6 Motordan 4 sağlıktan da 2 yanlışım var. Nasılım?
  • cuma gelsede ehliyetimi alsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

cuma gelsede ehliyetimi alsam

ben daha sertifikayı alamadım
  • bu diil diğer cumartesi gelsede direksiyona girsem
  • 4 saat sonra ehliyeti alıyorum
  • istanbulda direksiyon sınavlarında görevli bir öğretmen olarak bazı yazılanlar beni üzdü. herşeyden önce hiçbir öğretmen adaylara ideolojik gözle bakmaz. şunu asla unutmayın biz sınavda adayın karşısına takım elbise, kravatla traş olmuş bir biçimde çıkıyorsak adayda en azından resmi bir sınavda olduğunu belli edecek bir kıyafetle çıkmalı. takım elbise kravat taksın demiyorum en azından yollardaki normal vadandaş nasıl giyiniyorsa o kıyafetle sınava gelinmeli. ikincisi ehliyet almak için araba kullanmayı bilmek yetmiyor. trafikteki davranışlarda önemli. yaya yoldan yanlış şekilde geçti diye bas bas bagıran adama, agzında sakız sormadığın halde geyik muhabbeti yapmaya çalışan adaya kimse puan vermez. işin sırrı şu: resmi bir sınavda olduğunun farkında hareket etmek gerekiyor. sınavı geçtikten sonra kendi arabanda ne yaparsan yap.(kanunlara uygun olmak şartıyla)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ag2001

istanbulda direksiyon sınavlarında görevli bir öğretmen olarak bazı yazılanlar beni üzdü. herşeyden önce hiçbir öğretmen adaylara ideolojik gözle bakmaz. şunu asla unutmayın biz sınavda adayın karşısına takım elbise, kravatla traş olmuş bir biçimde çıkıyorsak adayda en azından resmi bir sınavda olduğunu belli edecek bir kıyafetle çıkmalı. takım elbise kravat taksın demiyorum en azından yollardaki normal vadandaş nasıl giyiniyorsa o kıyafetle sınava gelinmeli. ikincisi ehliyet almak için araba kullanmayı bilmek yetmiyor. trafikteki davranışlarda önemli. yaya yoldan yanlış şekilde geçti diye bas bas bagıran adama, agzında sakız sormadığın halde geyik muhabbeti yapmaya çalışan adaya kimse puan vermez. işin sırrı şu: resmi bir sınavda olduğunun farkında hareket etmek gerekiyor. sınavı geçtikten sonra kendi arabanda ne yaparsan yap.(kanunlara uygun olmak şartıyla)

Hocam bence kişilerin giysinden çok direksiyon hakimiyetleri, Ayna alışkanlıklar, yanındaki kişiyle konuşurken yolamı bakıyor yoksa kafayı çevirip mi bakıyor park edebiliyormu, ilk denemede seri şekilde aracı kaldırabiliyormu, vitesleri nasıl değiştiyor, yokuşta kalkabiliyormu geri kaydırıyormu kaydırıyormu bunlara göre not verirseniz veya değerlendirme yaparsanız kazalar inanılmaz azalır.

Ben burada sınava girdiğimde gerçi uzun zaman oldu ama arabaya 4 kişi bindik birisi kursun eğitmeni ben 2 not veren hoca direksiyon eğitimi almamıştım bildiğim için ama önde o eğitimleri veren kişi arkada iki hoca kalktım vites değiştirdim ankara etlikte oluyor bir ileriki ışıktan döndüm geldim sağa yanaştım tamam dedi eğitmen olan kişi.... Dedim tamamsa ineyim indim...

Ben park edebiliyormuyum edemiyormuyum, direksiyonu nasıl tutuyorum, yokuşta kaldırabiliyormuyum vs vs hiç birisine bakmadılar..

Hadi deneyimliyim ben, sorun yok diyelimde benden sonra

Burası çok önemli bir bayan girdi cevdet mi neydi eğitmenin adı hocam yardımcı olacaksınız değilmi dedi merak etme merak etme dedi... Kızda almış ehliyeti bu cevdet diye eğitmen olan arkadaş bu araçlar çift pedal oluyormuş sağdada fren ve deb. varmış oradan arabayı kaldırmış yani düşünsenize arabayı düz yolda kaldırmayan adama ehliyet veriliyor bu adam kasapmı olur katilmi olur yoksa bir günahsızımı ezer bilemem...

Netice bence sınavlara giren kişiler olarak bunlara dikkat etmeniz önemli kıyafet ve genel ahlaktan çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 23 Mayıs 2008; 18:46:38 >

• ehliyetimi aldim
  • quote:

ehliyetimi aldim

yav bizim daha sertifikalar çıkmadı bu nası iş beyav...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergy -- 24 Mayıs 2008; 12:30:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergy

quote:

ehliyetimi aldim

yav bizim daha sertifikalar çıkmadı bu nası iş beyav...

valla bende anlamadım

• bende daha sertifikayı almadım ama zaten ehliyeti almak için bir okadar sıra beklicez . bence en son gidip almak daha iyi
  • özel kursa gitmiştim ondan cabuk veriyorlar :D
  • dosyayı götürünce trafikte ne kadar para gidiyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

dosyayı götürünce trafikte ne kadar para gidiyor???

300
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

dosyayı götürünce trafikte ne kadar para gidiyor???

190 ytl harç 35 ytl kart parası
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.