Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba , bir şey sorcaktım.Şimdi yazılı ehliyet sınavından sonra ki gelen direksiyon sınavına bi sonraki tarihte girilebilir mi? anlaşılır olmuştur umarım
  • kursa söylersen ayarlayabilir
  • emniyete belgeleri teslim ettiğimiz gün ehliyet çıkıyomu?
  • yok ya o kadar kırmıyorlar, ben takmayı unutmuştum 93 le geçtim

quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

3-Kemer (en önemlisi ve ençok puanının kırıldığıdır sinyalle birlikte motoru çalıştırmadan kemerleri mutlaka takın kafadan 15 puan gidiyor )
  • arkdaşlar girdim cumartesi ... coştumm ayıptır söylemesi 100 almısım
  • 1.5 haftalık ehliyetli bi vatandaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: on3tıme_lolix

emniyete belgeleri teslim ettiğimiz gün ehliyet çıkıyomu?

trafik tescil'deki görevlilere bağlı.
    Ben 5 saat bekledim. (2 gün gelip giden de vardı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

maliye ve kart ücretinden başka ücret var mı.Belgelerimi aldım ve elimde 230YTL para kaldı

yok yok başka para vermiyosun bu arada ben kavuştum ehliyetime...;)
  • selam arkadaşlar. ben önümüzdeki sınavlara giricem. konunun en başındaki mesajlar kursa devamsızlıktan bahsediyor. 1/5i kadar olabilrimiş. ben kursa sadece ilk 2 hafta gittim sonraları sıktı beni gitmedim. ve yoklama felanda alınmadı. nasıl anlıycaklar benim devamsızlık yapıp yapmadığımı? ayrıca dersler çok sıkıcıydı insanın dinleyesi gelmiyodu. bu hafta direksiyona başlamışlar haberim yoktu gidemedim. bi dahaki hafta son haftası kursun. ne yapıcam şimdi ben ya 1 haftada ne kadar öğretebilirler acaba? yada geçtiğimiz 1 hafta neler yapmışlardır? arabayı çalıştırabiliyorum ama sonrası.....
  • direksiyon sınavında geri geri gidiş yok iki araç arasına park yok bir kez bilemedin ikikez dur kalk var.
    ayna koltuk ayarıyla sınav bitiyor.çok iyiymiş ya
  • Merhaba...
    17 yaşında birgençim bir sorum olacak abilerime ablarıma sordum net cevap veren olmadı yorumlarınız dört gözle bekliyecem sorumageleyim xD
    2009 mart ayında Allah nasip kısmet ederse 18 yaşıma girecem B sınıfı ehliyet için 18 doldurup 19dan gün almam gerekiyomus ama sordugum bi kaç kişiden aldım cevap aynen su 2009 senesine gir direk yasın 18 olarak kabul ediliyor bu nedenle ocak ayında kursa yazılabilir sınavlarınıda geçersen martayına geldinde ehliyetini karakoldan alabilirsin bu kafamı karsıtıran çok büyük bi soru yorumlarınızı şimiden bekliyorum tşkler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diastric

Merhaba...
    17 yaşında birgençim bir sorum olacak abilerime ablarıma sordum net cevap veren olmadı yorumlarınız dört gözle bekliyecem sorumageleyim xD
    2009 mart ayında Allah nasip kısmet ederse 18 yaşıma girecem B sınıfı ehliyet için 18 doldurup 19dan gün almam gerekiyomus ama sordugum bi kaç kişiden aldım cevap aynen su 2009 senesine gir direk yasın 18 olarak kabul ediliyor bu nedenle ocak ayında kursa yazılabilir sınavlarınıda geçersen martayına geldinde ehliyetini karakoldan alabilirsin bu kafamı karsıtıran çok büyük bi soru yorumlarınızı şimiden bekliyorum tşkler :)

senin doğum tarihin sanırım 1991 o halde gelecek seneye hangi ayda doğduysan ondan sonraki gün gidip kursa kayıt olabilirsin ay ve gün olarak doldurman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: multimind

quote:

Orjinalden alıntı: Diastric

Merhaba...

senin doğum tarihin sanırım 1991 o halde gelecek seneye hangi ayda doğduysan ondan sonraki gün gidip kursa kayıt olabilirsin ay ve gün olarak doldurman lazım

eevet 1991 dogumluyum yorumların için tşkler ediyoruım sagolasın bana bu konuda yardımcı oldugun için

• bir sonraki sınava 2 haftadan daha az kaldı ve ona gircez inşallah.
    girenler tecrübelerini aktarmaya devam edere seviniriz
  • evet arkdaşlaar sınava 5 gün kaldı. girenlerden yorum almaya devam edelim

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::KaRTaL::.. -- 21 Temmuz 2008; 16:36:18 >
  • Benimde şu şekilde;

-Motor 93
    -Trafik 92
    -İlk yardım 90
  • 4 gün kaldı.
  • Bende bugun kayıt oldum 23 ağustos bekliyoruz sabırsızlıkla :)
  • Motor 75
    Trafik ve İlk Yardım 80

Direksiyon sınavını bekliorum inşallah bi sakatlık olmaz.
  • motor 95
    trafik 86
    ilk yardım 92

aynen bende direksiyonu bekliyourm artık. tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.