Ben ordudayım 5 temmuzda yazılı sınava girmiştim. Bize direksiyon sınavı 2-3 ağustosta. Yani benimki yarın 3 ağustos sabah saat 9 da dediler sürücü kursunda.
quote:
Orjinalden alıntı: haluk52
Ben ordudayım 5 temmuzda yazılı sınava girmiştim. Bize direksiyon sınavı 2-3 ağustosta. Yani benimki yarın 3 ağustos sabah saat 9 da dediler sürücü kursunda.
hayırlı olsun bakalım bende sürücü kursuna gittim bugün. pazartesi günü hazır olacak dediler sertifikaları
Arkadaşlar direksiyon sınavından geldim. 1 kere yokuşta stop ettim. başkada bişi yok szice geçermiyim??
quote:
Arkadaşlar direksiyon sınavından geldim. 1 kere yokuşta stop ettim. başkada bişi yok szice geçermiyim??
yokuşta stop ettirdiysen ve başka bir sorun olmadıysa geçersin bence
saol tşk. akşam üzeri belli olur. geçersem 1 haftadan çok beklermiyim ehliyet için
quote:
saol tşk. akşam üzeri belli olur. geçersem 1 haftadan çok beklermiyim ehliyet için
ben geçen cumartesi günü sınava girip geçtim. sertifikayı yarın verecekmişler
sen nerde girdin sınava. belki burda daha kısa sürede verirler mekan ordu
quote:
sen nerde girdin sınava. belki burda daha kısa sürede verirler mekan ordu
ben istanbulda girdim. geçen perşembe vereceklerini söylemişlerdi ama yarına sarktı
Kursu aradım. Sertifikalarımız ne zaman gelecek diye? Ayın 10 undan önce gelmez dedi. Kafayı yicem geçmiyor zaman....
quote:
Orjinalden alıntı: bykanca
Kursu aradım. Sertifikalarımız ne zaman gelecek diye? Ayın 10 undan önce gelmez dedi. Kafayı yicem geçmiyor zaman....
çok fazla söylemişler bence sana okadar sürmez. bende sertifikayı bekliyorum. 1 hafta oldu herhalde yarın öbür gün alırız.
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan5434
quote:
çok fazla söylemişler bence sana okadar sürmez. bende sertifikayı bekliyorum. 1 hafta oldu herhalde yarın öbür gün alırız.
Bilmiyorum neden öyle dediler. Neyse ben hafta içi çarşamba falan ararım bir daha. Bunlar heralde çok yoğun başından savmak için öyle demiş olabilirler.
quote:
quote:
quote:
Bilmiyorum neden öyle dediler. Neyse ben hafta içi çarşamba falan ararım bir daha. Bunlar heralde çok yoğun başından savmak için öyle demiş olabilirler.
bencede ara bi daha sor. sonuçta milli eğitim hazırlıyomuş bu sertifikaları belli bi süre içinde çıkması lazım.
quote:
quote:
quote:
ben daha önce aradığımda haftaya perşembe dediler. gittim dün, pazartesi alabilirsin dediler
Ben ayın 9'unda sınava giriyorum. Millet ehliyeti almış turlarken, biz daha sınava bile girmedik. Bunu sağlayan kişi ve kişilerin hepsine
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
kan grubu kartını tüm sınavlardan geçip evraklarınla sürücü belgeni almak için emniyete başvurduğun sırada istiyorlar.sürücü belgenin arkasında kan grubun yazacak ya o bakımdan.herhangi bir sağlık kabininden temin edebilirsin, fiyatı 5-7 ytl arası değişiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
Birde bu "kan grubu belgesi" falan diyorlar nedir bu? Nasıl temin edebiliriz? Sağlık raporu almaya gittiğim yerde o belgeyi 10 ytlye veriyordu. Yolunacak kaz mı arıyorsunuz? dedim. Nasıl nerden temin edebilirim? veya şöyle diyim trafiğe başvururken verilmesi şart mı?