Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olur ne olmaz diye 2 direksiyon dersi yazdırdım perşembe cumaya az arabaya aşina olayım bizim arabayla sınava girecek değilim ya
  • direksiyon sınavım bugün arkadaşlar
  • Ya beyler benim direksiyon sınavı 9 ağustostaymış ne demek bu ya? Gittim kurstaki herifle konuştum, benim yapabileceğim bir şey yok diyor. Böyle bir şey olması mümkün mü? Hayret bir şey ya

Birde bu "kan grubu belgesi" falan diyorlar nedir bu? Nasıl temin edebiliriz? Sağlık raporu almaya gittiğim yerde o belgeyi 10 ytlye veriyordu. Yolunacak kaz mı arıyorsunuz? dedim. Nasıl nerden temin edebilirim? veya şöyle diyim trafiğe başvururken verilmesi şart mı?
  • 95 aldım

heyecan yapılacak birşey yokmuş

aynaya baktım bana göre dokunmadım, koltuğu ayarladım sonra temiz bir kalkış yaptım. yol üzerinde 2 tane trafik ışığı vardı ikiside bana kırmızı yandı dolayısıyla kalkışlarıma tekrar baktılar. söylediklerine göre biraz hızlı gitmişim

not kemeri takmayı unuttum. 5 puanı sanırım ordan kırdılar
  • 90 aldım arkadaşlar. Kemer takmayı unuttum. kalkarken vitese geçmedi galiba ilk başta. kalkmadı, tekrar denedim oldu. 93 model şahin e alıştıktan sonra 2005 getz zor oluyo tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Ya beyler benim direksiyon sınavı 9 ağustostaymış ne demek bu ya? Gittim kurstaki herifle konuştum, benim yapabileceğim bir şey yok diyor. Böyle bir şey olması mümkün mü? Hayret bir şey ya

Birde bu "kan grubu belgesi" falan diyorlar nedir bu? Nasıl temin edebiliriz? Sağlık raporu almaya gittiğim yerde o belgeyi 10 ytlye veriyordu. Yolunacak kaz mı arıyorsunuz? dedim. Nasıl nerden temin edebilirim? veya şöyle diyim trafiğe başvururken verilmesi şart mı?

Bir Allah'ın kulu cevap vermeyecek mi?

• Yahu ben 85 ile geçtim ama anlamadım bu işten birşey. Kemer takacaktım takma dediler mesela ordan bir cinlik yapıp puan kırmış olabilirler mi? Bir de sinyal vermeyi unuttum ve biraz hızlı gittim. İnerken kapıyı sağ el ile açmak gerekiyormuş ben sol el ile açtım. Başka da kusurum yok hiç. Stop etmedim, kaldırırken hoplatmadım, zıplatmadım, kaydırmadım arabayı. Bunlardan bu kadar puan kırılması normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 26 Temmuz 2008; 20:39:17 >
  • quote:

quote:

Ya beyler benim direksiyon sınavı 9 ağustostaymış ne demek bu ya? Gittim kurstaki herifle konuştum, benim yapabileceğim bir şey yok diyor. Böyle bir şey olması mümkün mü? Hayret bir şey ya

benden böyle bir şey istemediler

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

quote:

benden böyle bir şey istemediler

bendende istemediler

• kan grubu kartını tüm sınavlardan geçip evraklarınla sürücü belgeni almak için emniyete başvurduğun sırada istiyorlar.sürücü belgenin arkasında kan grubun yazacak ya o bakımdan.herhangi bir sağlık kabininden temin edebilirsin, fiyatı 5-7 ytl arası değişiyor

quote:

• bugün sınav a girdim ve bitti 4 de sonuçlar açıklanıcak arayıp öğrenicem.Hayırlısı olsun herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

bugün sınav a girdim ve bitti 4 de sonuçlar açıklanıcak arayıp öğrenicem.Hayırlısı olsun herkese.

Ben de dün girdim geçtim sınavı. Sertifikaları ne zaman verecekler acaba?
  • beyler direksiyon sınavı ne zaman dı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaa_61

beyler direksiyon sınavı ne zaman dı?

dün ve bugün
  • Ben bugün girdim geçmişim ama notumu öğrenmedim önemli olan geçmekti benim için.Direksiyonum çok uzun süredir var altıma minder koyup sürerdim o kadar eski =).
    Ama istediğim oldu test sınavını bir kerede verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

bugün sınav a girdim ve bitti 4 de sonuçlar açıklanıcak arayıp öğrenicem.Hayırlısı olsun herkese.

Ben de dün girdim geçtim sınavı. Sertifikaları ne zaman verecekler acaba?

Valla kardeş kurs bana ağustos'un 5-6 sı gibi ara bizi netleşir bilgiler dedi.
  • sanırım o direksiyon sınavı ilden ile değişiyor ben de 26 27 sinde biliyordum ama trabzonda 2 ağustos muş

o sertifika dediğinizi nerden alıcaz kursdan mı emniyetten mi?

birde ben tatil e çeksam da benim yerime başka biri alsa olurmu acaba?

sanırım olmaz
  • sertifikanı kurstan alırsın yaklaşık 1 hafta sürer sertifikayı emniyete götürüp ehliyeti vermelerini bekleyeceksin
  • Bende tatil'e devam etmek istiyorum o yüzden yazlığa gidicem dönüşte yada bi ara gelip alcam istanbul dan ehliyet'i.
    Sertifika kurstan çıkıyor sen alıp gidiyorsun emniyete veriyorsun.
    Zaten belgeler hazırlandımı iş kolay ehliyet alınır ama sıra oluyor falan diyolar bakalım ne yapıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 27 Temmuz 2008; 23:51:01 >
  • emniyete ek bi evrak veriliyor mu?
    kan gurubu kartı, fotoğraf falan ne veriliyor?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.