Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ***Beyler lütfen şu sorumla bir ilgileniverin.***

Ben 5 Temmuz tarihinde herkes gibi yazılı sınava girdim ve başarılı oldum. Birçok kişi direksiyon sınavına 27-28 temmuz tarihlerinde girdi. Ancak bana ise 9 Ağustos'a tarih verildi. Nedenini sorduğumda ise aldığım cevap, "M.E.B.'in, daha önceki direksiyon sınavlarından kalanlara öncelik vermesi" dendi. Kurstaki görevliye "Erkene çekmemiz mümkün mü, alamaz mısınız o tarihi, işlerim var o tarihlerde" dedim, yetkili bana yapabileceği bir şey olmadığını söyledi.

İnternetten az önce bir sitede gördüm, 9 Ağustos tarihli direksiyon sınavı için için "Kalanlar sınav girmeyenler için yapılan ara sınav" şeklinde bir bilgi verilmiş. Ben ne kaldım, ne de sınava girdim, bu tarihleri kurs keyfi olarak mı belirliyor, bunu öğrenmek istiyorum. Tepkimi ona göre koyacağım. Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar. Hepinizi iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 4 Ağustos 2008; 13:43:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

Orjinalden alıntı: haluk52

Direksiyon sınavını geçimişim notum 80 Yokuşta stop ettirmiştim.

Sertitifkaları ayın 11 inde alırsın dediler.

hadi hayırlı olsun bende aradım az önce sürücü kursunu. hazır dediler sertifika. yarım saat sonra giderim heralde almaya

Yahu anlamıyorum. 26 temmuzda direksiyon sınavına girdim ve bana ayın 11 inden önce sertifikan gelmez dediler. Dalga mı geçiyorlar yoksa işleri başlarından aşkın da atlatmak için mi uyduruyorlar anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 4 Ağustos 2008; 16:07:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: haluk52

Direksiyon sınavını geçimişim notum 80 Yokuşta stop ettirmiştim.

Sertitifkaları ayın 11 inde alırsın dediler.

hadi hayırlı olsun bende aradım az önce sürücü kursunu. hazır dediler sertifika. yarım saat sonra giderim heralde almaya

Yahu anlamıyorum. 26 temmuzda direksiyon sınavına girdim ve bana ayın 11 inden önce sertifikan gelmez dediler. Dalga mı geçiyorlar yoksa işleri başlarından aşkın da atlatmak için mi uyduruyorlar anlamadım?

ben bugün gidip aldım dosyamı. dosya için kurstan 5 ytl istediler. 10 ytl verdim, bozuk yok diye almadılar
    kan grubu kartı için kızılaydan 10 ytl istediler. özel bi hastaneden 5,50 ytl ye aldım. gerçi o bile çok bana göre.
    yarın sabah namazından sonra gidicem inşallah emniyete

• quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

***Beyler lütfen şu sorumla bir ilgileniverin.***

Ben 5 Temmuz tarihinde herkes gibi yazılı sınava girdim ve başarılı oldum. Birçok kişi direksiyon sınavına 27-28 temmuz tarihlerinde girdi. Ancak bana ise 9 Ağustos'a tarih verildi. Nedenini sorduğumda ise aldığım cevap, "M.E.B.'in, daha önceki direksiyon sınavlarından kalanlara öncelik vermesi" dendi. Kurstaki görevliye "Erkene çekmemiz mümkün mü, alamaz mısınız o tarihi, işlerim var o tarihlerde" dedim, yetkili bana yapabileceği bir şey olmadığını söyledi.

İnternetten az önce bir sitede gördüm, 9 Ağustos tarihli direksiyon sınavı için için "Kalanlar sınav girmeyenler için yapılan ara sınav" şeklinde bir bilgi verilmiş. Ben ne kaldım, ne de sınava girdim, bu tarihleri kurs keyfi olarak mı belirliyor, bunu öğrenmek istiyorum. Tepkimi ona göre koyacağım. Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar. Hepinizi iyi günler

benim kurs da "normalden daha geç girebilirsin" demişti ama 26 temmuzda girdim çok şükür. bence başka kurslara sor

• quote:

quote:

benim kurs da "normalden daha geç girebilirsin" demişti ama 26 temmuzda girdim çok şükür. bence başka kurslara sor

Ya anlamadığım nokta şu 1 dakika bile süremeyen bir sınav için 2-3 hafta beklemem. Bilmiyorum sormak lazım. Dediğim gibi bir sürücü kursunun sitesinde 9 Ağustos için
    quote:

Kalanlar sınav girmeyenler için yapılan ara sınav
    ifadesini, tanımlamasını gördüm. Benim daha önce ne bir direksiyon sınavına girdim, ne de kaldım. İşin tuhafı direksiyon sınavının saati ve yeri için bana kursun ulaşmaması. Eğer bir sorun olursa tanıdığım polis ve zabıta tanıdıklarım var haklarında işlem yaptırmayı düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 4 Ağustos 2008; 21:58:33 >

• quote:

quote:

quote:

Ya anlamadığım nokta şu 1 dakika bile süremeyen bir sınav için 2-3 hafta beklemem. Bilmiyorum sormak lazım. Dediğim gibi bir sürücü kursunun sitesinde 9 Ağustos için
    quote:

Kalanlar sınav girmeyenler için yapılan ara sınav
    ifadesini, tanımlamasını gördüm. Benim daha önce ne bir direksiyon sınavına girdim, ne de kaldım. İşin tuhafı direksiyon sınavının saati ve yeri için bana kursun ulaşmaması. Eğer bir sorun olursa tanıdığım polis ve zabıta tanıdıklarım var haklarında işlem yaptırmayı düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler.

bırak 1 dakikayı. 30 saniyeyi geçersen rekor senindir

• quote:

bırak 1 dakikayı. 30 saniyeyi geçersen rekor senindir

Daha vahim işte 30 saniye için 2 hafta ne güzel be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 4 Ağustos 2008; 22:25:19 >
  • Bugun verdik evrakları emniyete 15 gün sonra gel al dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Bugun verdik evrakları emniyete 15 gün sonra gel al dediler.

Ohaa nasıl o kadar olur yahu? O zaman " ben sabah belgeleri verdim akşam ehliyeti aldım, 1 gün de, 2 gün de aldım" diyenler yalan mı söylüyor nasıl oluyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 5 Ağustos 2008; 14:20:30 >
  • ben belgeleri vermek için sabah saat 6 da emniyetin önündeydim. bi baktım 97. sıradayım. bir gün en fazla 70 kişiden alıyomuşlar.
    ama taktiği öğrendim. bu gece saat 1 de gidip yazıcam ismimi
  • quote:

ben belgeleri vermek için sabah saat 6 da emniyetin önündeydim. bi baktım 97. sıradayım. bir gün en fazla 70 kişiden alıyomuşlar.
    ama taktiği öğrendim. bu gece saat 1 de gidip yazıcam ismimi

Aslında düşünüyorum da sertifikanın geç gelmesi bir bakıma işime yarayabilir. Emniyet'te ki yoğunluk ayın 11'ine kadar azalır düşüncesindeyim.

Bkz: Polyannacılık

• quote:

quote:

Ohaa nasıl o kadar olur yahu? O zaman " ben sabah belgeleri verdim akşam ehliyeti aldım, 1 gün de, 2 gün de aldım" diyenler yalan mı söylüyor nasıl oluyor anlamadım.

Kesin degil ama benim cıkarımım söyle. Bu ehliyet olayı sehirden sehire, emniyet subesinden emniyet subesine farklılık gösterebiliyor. Mesela ..::SU::.. nickli arkadas listeden, sıradan bahsetmiş ama ben bugun verdim öyle bir liste falan yoktu.

• Dün gidip sertifikamı kurstan almıştım, aldığım zaman tam öğlen arasıydı, dedim 13.30 dan sonra giderim, ben gidene kadar saat 15 i geçmişti, oradaki kadın sıra kalmadı yarın gelin dedi, 8.30da mesai başlıyo burada olursunuz o saatte dedi, neyse gittim bi baktım sıra çoktan dolmuş, meğer saat 6 da gidenler varmış. Neyse aldım sıra numarası, 40 numara gelebildi anca, 25e kadar olanlar beklesin, 25ten sonrası da öğleden sonra gelsinler, numara alamayanlar da yarın gelsin numara almaya çalışsınlar dedi dedim bana 40 numara geldi, kaç gibi geliyim, 3te gel dedi, ben dedim nolur nolmaz 2de çıkıyim evden, emniyet de evden yürüyerek 15-20 dakika, beklerim dedim, iyiki de öyle yapmışım, 2.40 gibi geldi sıra, neyse verdim hallettim haftaya salı gel dediler. yani bir hafta, valla acelesi olmayan biraz durulmasını beklesin bence ortalığın. Bu arada ilk gittiğimde 191 ytllik haracı ödemiştim, 2. gittiğimde de 35ytl daha verdim evraklarla beraber, zaten 225ytl demişlerdi kurstan, teslim alırken de heralde bir sürpriz yapıp hede hödö harcı falan istemezler artık. Ne zor işmiş yaw, yani bir iş anca bu kadar zorlaştırılır

• quote:

quote:

quote:

Kesin degil ama benim cıkarımım söyle. Bu ehliyet olayı sehirden sehire, emniyet subesinden emniyet subesine farklılık gösterebiliyor. Mesela ..::SU::.. nickli arkadas listeden, sıradan bahsetmiş ama ben bugun verdim öyle bir liste falan yoktu.

ben istanbuldayım. düşün yani saat sabah 6'da 97.sıradaydım ve polis dediki 70. sıradan sonrakiler boşuna beklemesin

• Arkadaşlar olaya bakın
    saat gece 1e çekyrek var. karakola gittim. ismimi yazdım. bir gün de 70 dosya alıyolar ve saat 00:45 te 69. sıraya adımı yazdım. sabah dosyamı vermeye gitcem inşallah
  • quote:

Arkadaşlar olaya bakın
    saat gece 1e çekyrek var. karakola gittim. ismimi yazdım. bir gün de 70 dosya alıyolar ve saat 00:45 te 69. sıraya adımı yazdım. sabah dosyamı vermeye gitcem inşallah

İstanbulun hangi ilçesindesin? Ben Bahçelievlerdeyim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar olaya bakın

İstanbulun hangi ilçesindesin? Ben Bahçelievlerdeyim.

Ben Bakırköydeyim dün 11:30 civarı gittik önümüzde 6-7 kişi vardı. Gercekten cok degiskenlik gösteren bir olay bu ehliyet alma işlemleri.
  • son bir kaç yazılan mesajı okudumda allah kolaylık versin rezillik diz boyu.

• quote:

Orjinalden alıntı: geremy

son bir kaç yazılan mesajı okudumda allah kolaylık versin rezillik diz boyu.

sabah 8 de gittim. listeye yazılan isimlere göre içeri girip içerde tekrar sıra numarası aldım. böyle bir mantık varmı:
    adamın dosyasında evrağı eksik. şöförler odasından evrağını almaya gitti. o adam alıp gelene kadar başka kişiye bakmıyolar. tek gişe çalışıyor

sıra bana anca bugün öğleden sonra gelecek. 1 kişi en az 5 dakika sürüyor

edit: saat 8:40 da numara aldım. saat 15:20 de sıra geldi. hele şükür teslim ettim dosyayı. haftaya hazır olcakmış ehliyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::KaRTaL::.. -- 6 Ağustos 2008; 16:02:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: geremy

son bir kaç yazılan mesajı okudumda allah kolaylık versin rezillik diz boyu.

sabah 8 de gittim. listeye yazılan isimlere göre içeri girip içerde tekrar sıra numarası aldım. böyle bir mantık varmı:
    adamın dosyasında evrağı eksik. şöförler odasından evrağını almaya gitti. o adam alıp gelene kadar başka kişiye bakmıyolar. tek gişe çalışıyor

sıra bana anca bugün öğleden sonra gelecek. 1 kişi en az 5 dakika sürüyor

edit: saat 8:40 da numara aldım. saat 15:20 de sıra geldi. hele şükür teslim ettim dosyayı. haftaya hazır olcakmış ehliyet

Vallahi eğer anlattığın gibiyse ben 11'inde de almaya razıyım sertifikamı. Ortalık biraz dinsin bakalım.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.