Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dosyalarımı aldım. Emniyet e götürdüm. Ehliyetimi aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: haluk52

Bugün dosyalarımı aldım. Emniyet e götürdüm. Ehliyetimi aldım

hayırlı olsun. nerde oturuyosun hocam?
    ben 1 hafta bekledim almak için istanbulda
  • Lanet olsun. Ben daha sertifikamı alamadım. Millet ehliyetlerini almaya başlamış. İşte sebebi de bu..

quote:

Arkadaşlar bugün kursu aradım. Telefonu açan kişi sertifikaların daha onaylanmadığını sertifikayı onaylayan şahısların yıllık iznini kullandığı için 7 - 10 gün daha beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Başkaları nasıl aldı o zaman biz niye bekliyoruz diyince de bulunduğumuz ilçe ile âlâkalıymış. Böyle bir şey olabilir mi? Rezillik... Evet arkadaşlar soruyorum İstanbul bahçelievlerden sertifikasını alan var mı? Eğer varsa gidip kursa çatacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 13 Ağustos 2008; 3:32:40 >

• Valla sabah 9:30 gibi belgeleri teslim ettim. Saat 15:00 gibi Emniyet Müdürlüğüne gittim. Ehliyetimi aldım. Mekan Ordu-Merkez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 13 Ağustos 2008; 10:47:11 >
  • yarınki sınavda başarılar arkadaşlar iyi haberlerimizi yazalım buraya
  • Çok Teşekkürler Baya Bir Yararlı Oldu...

• 11 Ağustos da evrakları teslim etmiştim, bende aldım bugün ehliyeti
  • quote:

Orjinalden alıntı: strykr

11 Ağustos da evrakları teslim etmiştim, bende aldım bugün ehliyeti

hayırlı olsun

• Aranızda Üsküdar çevik kuvvetten ehliyet alacak veya almaya çalışan varsa ne demek istediğimi oraya gidince anlıyorsunuz.
    Bu kadar kıl memurlar görmedim ben.2 gün uğraştım ve bitkin düştüm sabah 9 akşam 5 düşünün artık.
    Bir polis vardı çok kıldı herşeye bir sorun çıkardı lanet olası.Son dakika golleriyle mağlup ettiler beni.
    Sağolsun bir polis vardı genç biri o yardımcı oldu Allah razı olsun işimi halletti.
    Üsküdar çevik kuvvetten ehliyet alacaklara şimdiden geçmiş olsun dilerim.
    He ama sonunda verdim işte evrakları çarşamba alırım heralde hatta salı bile alabilirim çünkü ilk defa ehliyet alacaklar evraklarını verdiklerinde 1 hafta sonra gel diyolarlar ama çabuk çıkıyormuş mesela çarşamba gitmem lazım salı veya pazartesi alabilirim.
  • Teşekkürler
  • ne cabuk geçti yaw ben mayıs ayında almıştım :D
  • quote:

Aranızda Üsküdar çevik kuvvetten ehliyet alacak veya almaya çalışan varsa ne demek istediğimi oraya gidince anlıyorsunuz.

Öyle kıl memurlar her yerde var arkadaşım, Gaziosmanpaşa'da rastladı bana bi tane, daha doğrusu babama rastlamış. Kardeşimin pasaport işlemi vardı. Cuma günü evraklar teslim edildi, pazartesi günü pasaport alındı. Noterden alınan muvafakkatnamenin örneğinin okula da teslim edilmesi gerekiyormuş. Belge emniyette olduğu için babam emniyete gitti. Adam git yenisini çıkar demiş noterden, (40 ytl) Ztn daha önce para vermişim niye yine vereyim ki. Babam da devlet bize her gün 40 ytl vermiyor ki çıkışmış ama, nafile. Ertesi günü ben gittim, içeri girip başka bi memurdan istedim, adam çıkarıp verdi, fotokopisini çektik aldım gittim.

• Ehliyetimi nihayetinde dün alabildim arkadaşlar. 5 temmuzda yazılı sınava 26 temmuzda direksiyon sınavına girmiştim. Düşünün artık gerisini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Ehliyetimi nihayetinde dün alabildim arkadaşlar. 5 temmuzda yazılı sınava 26 temmuzda direksiyon sınavına girmiştim. Düşünün artık gerisini...

Harbi önünüze konmayan zorluk yok, bizim pederin ismini yanlış yazmışlar sertifikaya. Onu kalemle çizip düzeltmişler, polisler kabul etmesse o kursu başlarına yıkacam.
  • Arkadaşlar Ben 13 Eylülde sınava giricem. Kurs bizi sınav olcağımız yere götürdü orda çalıştırdı. Mesafe çok kısa geldi bana. Hoca trafik yoksa 1 dk trafik varsa 1.30 dk dedi. Benim size sormak istediğim mesafe zaten kısa bide büyük ihtimal diğer adaylarda olucak biraz tarfik olucak haliyle. Vitesi 2'ye takmam şartmı ? Dediğim gibi o kısa mesafede nasıl hızlanıcam.
  • Ehliyet alan arkadaslara birkaç sorum olacak.
    direksiyon sınav sonucu, sınavdan kac gün sonra belli oluyor?
    Birde direksiyon sınavını geçtik diyelim. Gerekli belgeleri hazırlayıp paraları da yatırdıktan kac gün sonra ehliyet elimize geçer?
    Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...
  • Bende bu sabah 10 gibi girdim sınava 2(14) de geçtiğimi öğrendim. dosyayıda cuma gel al dediler bakalım.
    perşembe akşamından bu numara almak gerekicek sanırım. bayrama ehliyetle tatile gidecem kısmetse.
    yoksa sıkıcı olur tatil
  • quote:

Orjinalden alıntı: jugglor

Ehliyet alan arkadaslara birkaç sorum olacak.
    direksiyon sınav sonucu, sınavdan kac gün sonra belli oluyor?
    Birde direksiyon sınavını geçtik diyelim. Gerekli belgeleri hazırlayıp paraları da yatırdıktan kac gün sonra ehliyet elimize geçer?
    Tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...

En geç 1 gün içinde belli olur.

Sertifikanın eline ulaşması lazım önce , benim sertifika elime nerdeyse direksiyon sınavından 3 hafta sonra geldiği için değişebilir. Sertifikalar verilmeye başlandığı anda o günün gecesi Trafik Tescil Büro'da uzun kuyruklar olur, gece orda yatan bile görebilirsin.

Ben geçen cuma gittim sıra, mıra yoktu 5 dakika içinde işimi hallettim, kısmetse Çarşamba günü gidip ehliyetimi alıcam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

Arkadaşlar Ben 13 Eylülde sınava giricem. Kurs bizi sınav olcağımız yere götürdü orda çalıştırdı. Mesafe çok kısa geldi bana. Hoca trafik yoksa 1 dk trafik varsa 1.30 dk dedi. Benim size sormak istediğim mesafe zaten kısa bide büyük ihtimal diğer adaylarda olucak biraz tarfik olucak haliyle. Vitesi 2'ye takmam şartmı ? Dediğim gibi o kısa mesafede nasıl hızlanıcam.

Vitesi 2ye takman şart sayılır, kontrol eden hocaların sonuçta vites değiştirmeyi ve viteslerin yerlerini bilip bilmediğini de kontrol etmesi gerekiyor, o yüzden kalkıştan biraz sonra 2ye atarsın, arabaların neredeyse tamamı dizel olduğu için biraz hareket etmesi bile yeterli 2ye atmak için. heyecenlı görünme, arkadaki hocalar soru sorduğunda da sakın arkaya bakıp cevap veriyim demeyin hareket halindeyken, aynadan bakın, sinyalleri unutma, kalkışı ve duruşu da güzel yap, bunun dışında sınav gerçekten de çok çok kısa sürüyor, çok fazla sınava giren insan olduğu için de mecburen böyle oluyor.

• Arkadaşlar saat 16:30 itibariyle ehliyetime kavuşmuş bulunmaktayım.

Ehliyeti aldıktan sonra pederin iş yerine gidip eve arabayla döndüm, ehliyetli araç kullanmanın zevki hele yağmurlu havada bir farklı oluyormuş yahu.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.